Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arakadaşlar bende desire eye almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaraetleri var bunları size sormak istedim cihazın şarzı nasıl gidiyor malum bataryası küçük
  • boxbeat kullanıcısına yanıt
    Sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancan1993

merhaba arakadaşlar bende desire eye almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaraetleri var bunları size sormak istedim cihazın şarzı nasıl gidiyor malum bataryası küçük

Bende merak etmekteyim bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

quote:

Orijinalden alıntı: volkancan1993

merhaba arakadaşlar bende desire eye almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaraetleri var bunları size sormak istedim cihazın şarzı nasıl gidiyor malum bataryası küçük

Bende merak etmekteyim bunu.

Lg g4 den daha iyi g3 ile kafa kafaya gidiyor

• arkadaşlar depolama ve hafıza kart birleşmiş mi SS'de bugun yaptık kuzen kullanıyor m8 (eye)
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

arkadaşlar sizde de mobil veri actıgınız da H simge işareti var ya sebeke yanında H simgesi ara ara geç gelmeye basladı bazen hiç gelmiyor 6.0.1 güncelemesi sonrası ??? varmı boyle sıkıntı yasayan ?? kuzenimde m8 (eye) var ondan soruyorum oda 6.0.1 güncelledi.

h simgesinin gec gelmesi hatlardan dolayi guncellemeyle bir alakasi yok ben daha dun guncelledim android 5 te de ayni sekilde yavaslamisti benim fikrim nisanda 4.5 g ye gecilecegi icin calisma yapiyorlar ondandir cunku telefonlarda dogru durust cekmemeye basladi

• quote:

arkadaşlar depolama ve hafıza kart birleşmiş mi SS'de bugun yaptık kuzen kullanıyor m8 (eye)

bu islemi yaparken hafiza kartina format atiyormu bende deneyecektim fakat format atar diye yapmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: komnata

quote:

arkadaşlar depolama ve hafıza kart birleşmiş mi SS'de bugun yaptık kuzen kullanıyor m8 (eye)

bu islemi yaparken hafiza kartina format atiyormu bende deneyecektim fakat format atar diye yapmadim.

Tabiki format atıyor yapmadan önce yedek alın birde hafıza kartinizin hızının yüksek olması lazım ben 2,5 sene önce aldığım class10 sandisk hafıza kartıyla denedim hızı düşük diye kabul etmedi

• komnata K kullanıcısına yanıt
    evet format cekıp üzerine temiz kurulum ile telefon depolaması ile birleşiyor hafıza kart.

önerim hızı yuksek hafıza kart alman class seçiminde
  • komnata K kullanıcısına yanıt
    dogrudur 4.5g altyapı calısmalarından dolayıdır lakin H simgesi bazen hiç gelmiyor ac kapa ac kapa yapıyorum anca 1 dakıka sonra buluyor simge kendini dogru sebekelerde dalgalanma var gel gitler cok olmaya basladı
  • yunus683 Y kullanıcısına yanıt
    Arama bolumunden kisiler sekmesine geliyorsun. Ust kisimda telefon defteri diye bi secenek var. Oradaki sosyal medya hesaplarinin yanindaki tikleri kaldiriyorsun.

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağol
  • Benim telefona 6.0 update gelmiş benmi geç farkettim yoksa yenimi geldi?:)

• erentpl kullanıcısına yanıt
    bendede sandisk hafiza karti var 48mb/sn class 10 acaba benimkini kabul edermi birde ne gibi bi artisi olabilirki bana bu islemin
  • quote:

Orijinalden alıntı: komnata

bendede sandisk hafiza karti var 48mb/sn class 10 acaba benimkini kabul edermi birde ne gibi bi artisi olabilirki bana bu islemin

Bence etmez bi deneyin isterseniz artisi dahili hafizanizin kapasitesi yükselmiş olur

• güncellemeden sonra şarjı ve hızı nasıl değişti arkadaşlar telefonun almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapkozan

Arkadaşlar htc desire ay kullanıyorum ama ön kamerayı açamıyorum birden oldu nasıl olduğunu bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim yine düzelmedi bilen varsa lütfen yardım etsin kafayı yicem

Merhaba arkadaşlar. Bu sorun benim de başıma geldi. Çok memnun olduğum telefonum bir süredir beni üzmekte. Güncellemeden evel, birkaç hafta evel başladı bu problem. Ara sıra oluyordu, telefonu kapatıp açınca düzeliyordu. Son güncellemeyi yapıp format attım. Artık hiç açılmıyor. Çekim modlarında kamera ve panaroma var ama selfie seçeneği kayboldu. Başka uygulamalarda da yok. Problemin donanımsal olduğunu düşünmüyorum, çünkü sorunu yaşayan çok insan var. Diğer marka ve modellerde de. Ama bir çözüm elde edemedim. Telefonum stok durumda, root, room işlerinden falan anlamam. Servise vermeden çözebilmeyi çok isterim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desireeye -- 23 Mart 2016; 4:33:57 >

• Arkadaşlar ikinci el garantili almayı planlıyorum lg g3den daha iyi gibi. Şuan sıkıntı var mı güncel sürümde? Ve android 7 alır mı sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar ikinci el garantili almayı planlıyorum lg g3den daha iyi gibi. Şuan sıkıntı var mı güncel sürümde? Ve android 7 alır mı sizce?

Telefonun tek kötü yanı bataryası az gidiyor yoğun kullanımda bir günü çıkartmaz ama gerek tasarım olsun gerekse arayüz olsun G3 ten çok daha iyi bence. Android N alacağını da zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar ikinci el garantili almayı planlıyorum lg g3den daha iyi gibi. Şuan sıkıntı var mı güncel sürümde? Ve android 7 alır mı sizce?

Telefonun tek kötü yanı bataryası az gidiyor yoğun kullanımda bir günü çıkartmaz ama gerek tasarım olsun gerekse arayüz olsun G3 ten çok daha iyi bence. Android N alacağını da zannetmiyorum

Android N kötü olmuş ama sorun değil gibi. Bir de hocam dediğiniz gibi en dikkatimi çeken yanı tasarımın hoşluğu. İlk gördüğümde tam benlik dedim Htc sevmeyen biri olarak. Kamerayı da övüyorlar. Yukarıda güncellemeyle gelen kronik sorunlardan bahsetmişler öyle bir durum var mı acaba? Bir de kamerası cidden iyi mi acaba o kadar?

+ Hızlı şarz olduğu için pili şuanlık pek sorun değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.