Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4.5G ayarını yapan varmı ben yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus683 Y kullanıcısına yanıt
    mobil ağ ayarlarinda 2g/3g4/4g var

• Onu yaptim hala h olarak gosteriyor sonra LTE yi sectim ayarlardan sadece onu secincede internet kesiliyor

• Merhaba arkadaşım. Aynı sorunu yaşıyorum. Çok araştırdım. Htc ile telefon gorusmesi bile yaptim. Hiç bir cozume ulaşamadım. Aklına ne geliyorsa denedim, ama aynı durum. Çok kişi yaşamış bu problemi, diğer modellerde de . Ama ya kimse çözememiş, ya da çözdükten sonra çözümü anlatmamış. Sen bir çözüm bulursan bilgilendir lütfen. Ben kesinlikle donanımsal bir problem olduğunu sanmıyorum. Bunca kisinin telefonunun aynı anda aynı arızayı vereceğini sanmıyorum.

• Arkadaşlar sahininden.com da telefon 599 liraya satılıyor hemde 32 GB modeli. Açıklamada orjinal olduğunu yurt dışından getirttiklerini ve imei kaydı olduğu söylenmiş kapıda kontrol imkanı da var. Sizce alınır mı

Buyrun linki :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-sifir-kutulu-htc-desire-eye-32gb-kapida-kontrollu-287712468/detay

• adammısınolum A kullanıcısına yanıt
    Hocam bana pek inandırıcı gelmedi ama imkanın varsa gidip kendin gör bak öyle incele karar ver youtube de Desire eye replika yaz rastlarsin yani çakma da olabilir tahtakale sonuçta.. yine de bu fiyata pek makul gelmiyor hatta hiç gelmiyor karar senin ...

Hocam o cihaz replika.sahra iletişim tahtakale de.bizzat gittim g3 aldım.desire eye yide kontrol ettim.kasa ayni ama yazılım içerik bildiğin replika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 4 Nisan 2016; 15:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Hocam o cihaz replika.sahra iletişim tahtakale de.bizzat gittim g3 aldım.desire eye yide kontrol ettim.kasa ayni ama yazılım içerik bildiğin replika.

Hocam peki bu ilanın başlığına ve açıklamasına orjinal yazma cürretinde nasıl bulunuyor bu sahtekarlar bu yasal bir suç değil midir ?. Bunlara kanıp sipariş verecektim sağolun sayenizde vazgeçtim. Bizde lg g4 e yöneleceğiz artık bu telefona 1400 vermek biraz saçma gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınolum -- 4 Nisan 2016; 20:39:55 >
    Hocam adamlar koca devleti soydular ceza almadılar bunlar vatandaşı kandırıyor çokmu ??? Olaya öyle bakmak lazım bence. Burası Türkiye.
    Konuya gelince iyi ki sipariş gecmemis siniz.baya zamandır cihazı kullanıyorum EYE harika g4 yegenimde var bir iki gün değiştik arka kamerası dışında bana güzel gelmedi pili 3000 amp ama hiç öyle değil çabuk bitiyor,arayüz çok karışık basit geldi, bir sense degil. Karar senin bende bu aralar HTC a9 geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dünya

Arkadaşlar sizinle kısa birşey paylasim. Bugün vatana gittim ablam dediki kendi telini bana ver(Desire eye blue) ben de bakarız falan dedim neyse benim kafamda da htc a9 vardı almak icin gittim inceledim. foto çektim youtube girdim vb herşey çok güzel, cihaz harika zarif ama şu boomsound alameti yokmu tam bir harika imiş yokluğunda fark ediliyor mus.
    A9 ve eye'yi yanyana getirdim sırf ses için htc a9 dan vazgeçtim.
    Siz olsanız değişir miydiniz merak ediyorum fikriniz ne acaba ?
    Tşk ettim..

Çerçeveleri kalın ama boomsound yok. Biz bu ikisinin (çerçeve, boomsound) ilişkili olduğunu düşündük hep. Çerçevenin kalınlığına ses çıkarmayışımız boomsound a olan saygımızdandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

Arkadaşlar sahininden.com da telefon 599 liraya satılıyor hemde 32 GB modeli. Açıklamada orjinal olduğunu yurt dışından getirttiklerini ve imei kaydı olduğu söylenmiş kapıda kontrol imkanı da var. Sizce alınır mı

Buyrun linki :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-sifir-kutulu-htc-desire-eye-32gb-kapida-kontrollu-287712468/detay

Resmen yarı fiyatına. Orijinal olmasına imkan yok hocam. Prim vermeyin böyle sahtekarlara.

• Telefon bazen gereksiz titriyor. Başına gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

Arkadaşlar sahininden.com da telefon 599 liraya satılıyor hemde 32 GB modeli. Açıklamada orjinal olduğunu yurt dışından getirttiklerini ve imei kaydı olduğu söylenmiş kapıda kontrol imkanı da var. Sizce alınır mı

Buyrun linki :

Konu da gezinirken yorumunuzu farkettim @şazenuş un Replika olduğunu söylemesi üzerine İlanı şikayet ettim.
    Sizlerde şikayet edin ve satıcı bi uyarı filan alsın. Resmen insanların kazançları ile oynuyorlar...

• Arkadaşlar merhaba.ben cihazı yeni aldım. Şöyle bir sorun var. YouTube da video izlerken cihaz donuyor ve reset atıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Karşılaşan varmı acaba.

• Merhaba arkadaşlar ,
    HTC Desire Eye cihazım için hafıza kartı satın almak istiyorum.
    Dahili hafıza ile birleştirme yapmak için , hangi micro sd kartı almam yeterli olur...?

Birleştirmeyi yapan arkadaşlar , yardımcı olursa sevinirim.
  • Uhs speed 3 sdcard alman gerekiyor, Team 64 gb vardı uygun fiyatlı geçen hafta ama şimdi fiyatları nasıldır bilemiyorum, Ben sd cardi dahili hafıza olarak tanımladıktan sonra inceden bir yavaşlama hissediyorum ama 16 gb yetmeyeceği için mecbur bu şekilde kullanmak gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Uhs speed 3 sdcard alman gerekiyor, Team 64 gb vardı uygun fiyatlı geçen hafta ama şimdi fiyatları nasıldır bilemiyorum, Ben sd cardi dahili hafıza olarak tanımladıktan sonra inceden bir yavaşlama hissediyorum ama 16 gb yetmeyeceği için mecbur bu şekilde kullanmak gerekiyor..

Cevabınız için teşekkürler ,

SANDİSK EXTREME PRO® MİCROSDHC™/MİCROSDXC™ UHS-I BELLEK KARTI - 64 GB

Biraz pahalı ama.... Bu kartı almayı düşünüyorum.

Sizce nasıl...?

Sizin önerdiğiniz kartın , linkini verebilir misiniz?
  • Ben de bunu aldığım için çok bir şey diyemiyorum :) diğerlerini kullanmadığım için kıyaslama imkanım yok bahsettiğim kart ise şuydu;
    http://urun.n11.com/hafiza-karti/team-64gb-micro-class-10-sdhc-uhs-i-90mbsn-hafiza-kartisd-cev-P108505893

Uhs speed 3 klasmanında fiyat olarak en uygunu bu sanırım, performans olarak nasıldır bilemiyorum, Ben sandisk ten memnunum ama belki de yarı fiyatına aynı performansı diğer kartlardan da alırdım belki, kağıt üstünde okuma yazma değerlerinde çok bi fark yok..

Tercih sizin :)

• Merhaba boomsound equalizer ayarlarına veya androidin kendi sistemine müdahale edebiliyor muyuz basslari bir tık arttırmak istiyorum.
    Bilgisi olan yabancı forumlarda konuyla alakalı şeyler gören varsa lütfen beni bilgilendirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Merhaba boomsound equalizer ayarlarına veya androidin kendi sistemine müdahale edebiliyor muyuz basslari bir tık arttırmak istiyorum.
    Bilgisi olan yabancı forumlarda konuyla alakalı şeyler gören varsa lütfen beni bilgilendirsin

Normal yollarla artırıldığını hiç görmedim. Geçen gün xiaomi piston 3 aldım. Baslar fevkalade. Kullandığınız kulaklık iyi değilse öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.