Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Merhaba boomsound equalizer ayarlarına veya androidin kendi sistemine müdahale edebiliyor muyuz basslari bir tık arttırmak istiyorum.
    Bilgisi olan yabancı forumlarda konuyla alakalı şeyler gören varsa lütfen beni bilgilendirsin

Normal yollarla artırıldığını hiç görmedim. Geçen gün xiaomi piston 3 aldım. Baslar fevkalade. Kullandığınız kulaklık iyi değilse öneririm.

Bende de piston 3 kullanıyorum ama pek yeterli gelmedi biraz sönük gibi kafaüstü kulaklığıma göre bir de türkçe harfleri söyleyemiyor ş, ç gibi harfleri tizi çok abartmışlar. Belki de ben çok şey istiyorum yorumunuz için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Merhaba boomsound equalizer ayarlarına veya androidin kendi sistemine müdahale edebiliyor muyuz basslari bir tık arttırmak istiyorum.
    Bilgisi olan yabancı forumlarda konuyla alakalı şeyler gören varsa lütfen beni bilgilendirsin

Normal yollarla artırıldığını hiç görmedim. Geçen gün xiaomi piston 3 aldım. Baslar fevkalade. Kullandığınız kulaklık iyi değilse öneririm.

Bende de piston 3 kullanıyorum ama pek yeterli gelmedi biraz sönük gibi kafaüstü kulaklığıma göre bir de türkçe harfleri söyleyemiyor ş, ç gibi harfleri tizi çok abartmışlar. Belki de ben çok şey istiyorum yorumunuz için teşekkürler

Kafa üstü kulaklıklar sanırım bas konusunda biraz daha iyi oluyorlar. Markasını hatırlayamadığım ama kaliteli bir kafaüstü kulaklığım vardı. Daha yüksek bas alıyordum. mp3 ümün şarjını da aynı oranda hızlı bitiriyordu. Ben pistondaki bası oldukça yeterli buldum. Öncesinde creative ep630 kullandığım için de öyle hissetmiş olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Ben de bunu aldığım için çok bir şey diyemiyorum :) diğerlerini kullanmadığım için kıyaslama imkanım yok bahsettiğim kart ise şuydu;
    http://urun.n11.com/hafiza-karti/team-64gb-micro-class-10-sdhc-uhs-i-90mbsn-hafiza-kartisd-cev-P108505893

Uhs speed 3 klasmanında fiyat olarak en uygunu bu sanırım, performans olarak nasıldır bilemiyorum, Ben sandisk ten memnunum ama belki de yarı fiyatına aynı performansı diğer kartlardan da alırdım belki, kağıt üstünde okuma yazma değerlerinde çok bi fark yok..

Tercih sizin :)

Merhaba ,
    n11.com' da indirim kuponum vardı ,
    aşağıdaki linkteki ürünü 119,00.TL'ya satın aldım.
    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-extreme-pro-64gb-95mbs-micro-sd-xc-hafiza-karti-P89559371
    Sandisk Extreme PRO 64GB 95MB/S Micro SD XC

Ürünün , 95mb/s okuma hızı , 90mb/s yazma hızı var.

Ürünü kargodan telim aldım. Telefona taktım , Dahili olarak biçimlendir dedim veeee........ SD card too slow

Offff.......!

Bunun bir ayarı , yapılma yöntemi var mı? Belki ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur.

• Tamam oldu ,
    Tekrar denedim , oldu ama....

Tam düşündüğüm gibi olmadı , gibi geldi bana...?

Sizce Oldu mu...?

Google Store dan , Yüklemek istediğim 10.GB civarında uygulama var.
    Sorun olur mu?

Bu mesaja eklenen görseller:

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

• karacicek kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem telefonu yeniden başlatıp tekrar denemeniz olmadı format atıp denemeniz ama olmaması imkansız aynı ürün bende oldu.. piyasada zaten bu üründen daha iyi çok fazla model yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesajı yeni gördüm, çektiğiniz fotoğraflar videolar hafıza kartına yükleniyorsa olmuştur..

• quote:

Bu mesajı yeni gördüm, çektiğiniz fotoğraflar videolar hafıza kartına yükleniyorsa olmuştur..

Fotoğraflar ve Videolar benim için önemli değil , zaten diğer hafıza kartı varken de , direkt hafıza kartına yükleniyordu.
    Ben uygulama kurabilmek istiyorum. 2.GB ve 2.GB üzeri bir uygulama var. Onları kurabilirsem sıkıntı yok.

Telefonu Bilgisayara bağladığımda , tek bir USB gösteriyor artık.

Evede deniyecem artık
    Önemli olup olmamasından ziyade fotoğraflar şayet sd carda atılıyorsa ana bellek sd card olmuştur, Bunun için sormuştum..Telefon hafıza kartının dahili belleğe katılması esnasında size iki opsiyon sunuyor, bir tanesi hiç işe yaramıyor, dosya yöneticisi bile hafıza kartını görmüyordu.. o yüzden hafıza kartına tekrardan format atıp diğer opsiyonu seçmiştim.

• 6.0 sürüm EYE'ı nasıl rootlayabilirim?
  • 6.0 dan sonra şarj sorunu çeken bi tek benmiyim

• Merhaba arkadaşlar ben sony xperia c5 ve htc desire eye arasında kaldım benim için ön kamerası önemli ama c5de kamera köşeleri yamultuyor diyende var harika diyende var.Htcde ise kamera zoom yapınca bulanıklaştırıyor, kametası kaliteli değil,mükemmel çekiyor diyenler var çook kararsız kaldım yardımcı olucak var mı bilemedim hangisi iyi hangisi kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikimyok28

6.0 dan sonra şarj sorunu çeken bi tek benmiyim

Sanırım 4.5G den kaynaklı bir durum o. Bende yaşıyorum. Güç tasarrufunda mı kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -NUR-

Merhaba arkadaşlar ben sony xperia c5 ve htc desire eye arasında kaldım benim için ön kamerası önemli ama c5de kamera köşeleri yamultuyor diyende var harika diyende var.Htcde ise kamera zoom yapınca bulanıklaştırıyor, kametası kaliteli değil,mükemmel çekiyor diyenler var çook kararsız kaldım yardımcı olucak var mı bilemedim hangisi iyi hangisi kötü.

C5 ablamda var bende eye. Geçen gün telefonu düşürmüş. Ekranda mavi noktalar oluşmuş. Çok da yüksekten düşürmemiş. Zaten ana konusuna bakarsan kronik sorunları çok. C5 çok daha iyi çekiyor bence. Gece çekimlerinde de önde. Ama telefon donanım olarak pek sağlam değil. Ben eye ı sayamayacağım kadar çok düşürdüm. Bunların arasında ekran üstü de var. Bir gün olsun sorun çıkarmadı çok şükür.

• abdyek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim gece çekimiyle pek işim olmaz ama gündüz de ışığın çok olmadığı yerlerde ön kamera çekimi güzel mi htc nin bu önemli illa ışık güneşli ortam şart olmaması lazım.M5 bile düşünüyorum kamerasından dolayı ama çok fazla sorunu var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: -NUR-

Teşekkür ederim gece çekimiyle pek işim olmaz ama gündüz de ışığın çok olmadığı yerlerde ön kamera çekimi güzel mi htc nin bu önemli illa ışık güneşli ortam şart olmaması lazım.M5 bile düşünüyorum kamerasından dolayı ama çok fazla sorunu var malesef.

Işığın biraz olması yeterli eye ın iyi çekmesi için. O zaman eye al.

• Merhaba ,
    Bir kaç gün önce yaptığım SD Cardı dahili olarak biçimlendirmeyi şimdi yapamıyorum.
    İlk seferinde de nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. İki üç kez denedim olmadı , derken denemelrin birinde oldu.

Şimdi telefonu bir sıfırlayayım da , daha iyi olur diye düşündüm.
    Telefonu fabrika ayarlarına getirdim.

Şimdi deniyorum SD Card too Slow diye uyarı veriyor.

Kafayı yiyemeyeceğim... OOooofffff....

Bunun bir ayarı , yapılma yöntemi var mı? Belki ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur. İlkinde belki tesadüfen yapmışımdır...?

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar...?

• quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Merhaba ,
    Bir kaç gün önce yaptığım SD Cardı dahili olarak biçimlendirmeyi şimdi yapamıyorum.
    İlk seferinde de nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. İki üç kez denedim olmadı , derken denemelrin birinde oldu.

Şimdi telefonu bir sıfırlayayım da , daha iyi olur diye düşündüm.
    Telefonu fabrika ayarlarına getirdim.

Şimdi deniyorum SD Card too Slow diye uyarı veriyor.

Kafayı yiyemeyeceğim... OOooofffff....

Bunun bir ayarı , yapılma yöntemi var mı? Belki ben bir şeyi yanlış yapıyorumdur. İlkinde belki tesadüfen yapmışımdır...?

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar...?

SD Carda Bancmark testi uyguladım. (A1 SD Bench)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacicek -- 22 Nisan 2016; 17:00:18 >

• abdyek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Bende de sandisk extreme Pro var yaptığım benchmark testinde düşük sonuçlar aldım, sahte mi kart acaba neden böyle sizce..

• quote:

Bende de sandisk extreme Pro var yaptığım benchmark testinde düşük sonuçlar aldım, sahte mi kart acaba neden böyle sizce..

İnanın Hocam , ben bu teknoloji işlerinden pek anlamıyorum.
    Ben kendi kartımdan shüpelendiğim için yapmıştım.

Bu arada belki 120 - 130 kere daha denedim , dahili SD Card birleştirmeyi...! Lütfedip birinde kabul etti.

Ben bu testi yaptığımda , dahili SD Card biçimlendirmesi yapmamıştım. O yüzden farkedebilir mi acaba...?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.