Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trcn

Hayırlı akşamlar herkese, birkaç sorum ve sorunum var, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Motion launch ile başım dertte. İlk olarak ayarlarında sıkıntı yok, gerekli yerlerde tik işareti atılmış durumda. İlk önce ekran kapalıyken üstüne çift dokunuşla açılmamaya başladı. Daha sonra HTC Dotview kılıf kapalıyken dik bir konumda dokunmama rağmen kılıf işlemedi ve hâlâ işlemiyor; ama kılıf kapalıyken sağdaki açma kapama tuşuna bastığımda kılıf işliyor, dokunmaya da tepki veriyor.

Son zamanlarda ise ekran kapalıyken hiçbir şekilde dokunmaya tepki veriyor, sağa kaydırdığında, yukarıdan yahut soldan kaydırdığında hiçbir tepki vermiyor maalesef.

Bir çözümü var mı ki?

Telefonu kapatıp açın hocam. Ben de daha demin tiki kaldırdım ve tekrardan işaretledim. Çift tıklama çalışmadı. Ben de kapatıp açtıp telefonu. İlk çift tıklamada açılmıyor ama bir defa ekranı açıp kapayınca düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Hayırlı akşamlar herkese, birkaç sorum ve sorunum var, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Motion launch ile başım dertte. İlk olarak ayarlarında sıkıntı yok, gerekli yerlerde tik işareti atılmış durumda. İlk önce ekran kapalıyken üstüne çift dokunuşla açılmamaya başladı. Daha sonra HTC Dotview kılıf kapalıyken dik bir konumda dokunmama rağmen kılıf işlemedi ve hâlâ işlemiyor; ama kılıf kapalıyken sağdaki açma kapama tuşuna bastığımda kılıf işliyor, dokunmaya da tepki veriyor.

Son zamanlarda ise ekran kapalıyken hiçbir şekilde dokunmaya tepki veriyor, sağa kaydırdığında, yukarıdan yahut soldan kaydırdığında hiçbir tepki vermiyor maalesef.

Bir çözümü var mı ki?

Telefonu kapatıp açın hocam. Ben de daha demin tiki kaldırdım ve tekrardan işaretledim. Çift tıklama çalışmadı. Ben de kapatıp açtıp telefonu. İlk çift tıklamada açılmıyor ama bir defa ekranı açıp kapayınca düzeliyor.

Eyvallah hocam, işe yaradı vallaha

• quote:

quote:

quote:

Bir çözümü var mı ki?

Eyvallah hocam, işe yaradı vallaha

Hafta 1 ya da 3-4 günde 1 telefonları yeniden başlatmayı tavsiye ediyorum hocam. Bu telefonların bilgisayarlardan pek farkı kalmadı. Arada yenilenmeye ihtiyaç duyuyorlar.

• samsung galaxy s5'ten bu telefona geçersem selfie kamerası olara nasıl bi artım olur s5in selfie kamerasına göre ne kadar iyi yada lg g4 ün htc m9un selfie kamerasına göre ne kadar iyi/ kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

samsung galaxy s5'ten bu telefona geçersem selfie kamerası olara nasıl bi artım olur s5in selfie kamerasına göre ne kadar iyi yada lg g4 ün htc m9un selfie kamerasına göre ne kadar iyi/ kötü

Ana kamera ile aynı özelliklere sahip hocam. Çift ton led flash dahil.
    Yeterli değil mi?
    Selfie odaklı ve bununla beraber güçlü bir model bu hocam. Üzmez pek.

• quote:

quote:

samsung galaxy s5'ten bu telefona geçersem selfie kamerası olara nasıl bi artım olur s5in selfie kamerasına göre ne kadar iyi yada lg g4 ün htc m9un selfie kamerasına göre ne kadar iyi/ kötü

Yeterli değil mi?

samsungun ana kamerası desire eyenin ön kamerası gibimi hocam

• quote:

quote:

quote:

Yeterli değil mi?

samsungun ana kamerası desire eyenin ön kamerası gibimi hocam

Demek istediğim Desire Eyeda öndeki ve arkadaki kameralar aynı. Önde ve arkadaki çift ton flashlarda aynı. Yani Selfie odaklı bir telefon arıyorsanız Desire eye almanızı tavsiye ederim. C5 ultra vardı bir ara ona da bakabilirsiniz.

• Merhabalar telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Uzun kullanım testi gibi tecrübelerimi aktaracağım. Bende telefonu almadan önce bu forumu uzun uzun inceledim ki ben telefonu alana kadar çok cihaz çıktı. Öncelikle hala selfie konusunda ön kamera hala hatrı sayılır ben aldığımda ön flaş sadece bu cihazdaydı şimdi baska markanında çıkmış sanırım. Ama ön kamera sizi oldukça tatmin edecektir bilginzi olsun çevrenizdekilerinde ya bunun ön kamerası cok ıyı dedıklerını duyarsınzı bu telefonu kullanırsanız ama aynısı arka kamera için söylemek çok mantıklı değil sebebide şudur. Piyasadaki diğer kameralardan çok farkı yok ayrıca gece çekimleri çok başarılı değil birde görüntü sabitleme bence yeterli seviyede hızlı değil cihaz netlemek için biraz zaman kaybettiriyor. Gelelim Stabil kullanıma telefonu 6.0 a yükseltene kadar gayet stabil çalışıyordu fakat 6,0 dan sonra batarya sürem uzamasına rağmen telefonda bazen takılmalar yaşıyorum. Son olarak batarya konusunda çok macera aramayın normal bir akıllı telefoon gibi kullanabilrisiniz yani sabah 9 da şarjdan çek aksam 7-8 i görürsün tabi güç tasarruf modları ve normal modlara bu süre değişecektir. 6 7 ay önce benım aldıgımda alınabilecek en mantıklı telefon buydu. Su geçirmezliğine gelince çok macera aramazsanız su geçirmiyor arkadaşlar yani suya dalmayın telefonla bunun dışında yagmurda falan cok rahat kullanabilrsiniz. Kulaklık çıkışı gayet tatmin edici iyi bir kulaklıkla son ses dinleyemiyorsunuz sennheiser cx200 kulaklık ile son ses dinlenmiyor rahatsız ediyor açıkcası kulaklık sesi gayet iyi dış hopörlor sesi bangır bangır değil ama temiz ses veriyor. Sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.

• Şu goruntu sabitleme olayini bir turlu duzeltemediler. Iste hastalardan agiz ici fotograflari alirken kullaniyorum. Goruntuyu sabitleyene kadar dinden imandan cikiyorum bayagi kotu bir durum. Iki sn bile sabit kalmiyor

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    banada oluyo valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Şu goruntu sabitleme olayini bir turlu duzeltemediler. Iste hastalardan agiz ici fotograflari alirken kullaniyorum. Goruntuyu sabitleyene kadar dinden imandan cikiyorum bayagi kotu bir durum. Iki sn bile sabit kalmiyor

Netleme yapmıyor düşük ışık altında. Daha doğrusu netleme yapmak için fazla ışık istiyor.
  • Evet düşük ışık performansı kötü ....yanlış bir nokta oldu aslında görüntü sabitleme video ile ilgili bişey fakat demek istenileni anladık hepimiz fotografta kitleme ve netlemeyi geç yapıyor o konuda başarılı değil telefonu bi yere tutup pat diye çekenmiyorsun ama bir takım güncellemelerle düzelir gibi duruyor.....birde deklanjör tuşunun çalışma prensibi çok amatör slr makine gibi önce kitlensin diye yarım basılıyro ama o sanki basmamışız gibi bir hissiyat veriyor insana iki fonksiyonluymuş gibi izlenim vermiyor.....bunlara rağmen telefon u gömmemek lazım genel olarak iyi bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirer56

Evet düşük ışık performansı kötü ....yanlış bir nokta oldu aslında görüntü sabitleme video ile ilgili bişey fakat demek istenileni anladık hepimiz fotografta kitleme ve netlemeyi geç yapıyor o konuda başarılı değil telefonu bi yere tutup pat diye çekenmiyorsun ama bir takım güncellemelerle düzelir gibi duruyor.....birde deklanjör tuşunun çalışma prensibi çok amatör slr makine gibi önce kitlensin diye yarım basılıyro ama o sanki basmamışız gibi bir hissiyat veriyor insana iki fonksiyonluymuş gibi izlenim vermiyor.....bunlara rağmen telefon u gömmemek lazım genel olarak iyi bir telefon

Telefon gerçekten iyi ama yeni alacak olan varsa bunları bilerek alsın. süpriz olmasın.

• Desire eye kullanıcıları toplanın. Bir tarayıcı bulmuşum gerçekten performans olarak üst düzey. YuBrowser isminde. Snapdragon işlemcilere optimize edilmiş. Chromeden hızlı. Ben çok memnunum.

• Meraba arkadaşlar telefon ekranı açıkken çift tıklamayı algılıyor ama uyku modunda iken algılamıyo ayarlardanda açık arızayı çözemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet-53

Meraba arkadaşlar telefon ekranı açıkken çift tıklamayı algılıyor ama uyku modunda iken algılamıyo ayarlardanda açık arızayı çözemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba...

Uyku modu nedir?

• Muhammet-53 kullanıcısına yanıt
    Sanırm motion lunch özelliğinden bahsediyorsun kardeşim bu özellik açıkçası çok sağlıklı çalışmıyor bu telefonda açıkken çift tıklayınca kapanıyor ama kapalıyken açılmama sorunu var ben bu sorunu söyle aştım telefonu hafif titretince veya sağa sola sallayınca çalışıyor sanırım bu hareket motorumudur artık nedir telefonu biraz kıpırdatmak gerekiyor.
  • Arkadaşlar para sıkışıklığından dolayı htc desire eye telefonumu satıyroum kozmetik olarak 10/10 31 aralık 2015 te alındı 6 aylık cihaz teknosa d
  • arkadaşlar ağustos ayından beri kullanıyorum. yaklaşık 10 aydır elimde. bazı problemler var. çözümü varsa lütfen yardımcı olun.

1 - telefonun kamerasını abartmayın. htc tüm telefonlarına geniş lens koyuyor ve bu çok kötü sonuçlar veriyor. neden? çünkü geniş lens profesyonel bir geniş lens değil. yani balıkgözü mantığında lens. bu yüzden selfielerde uzaylı gibi üstünüz geniş orta bölümünüz dar çıkar. bu sinir bozucu. iphone, lg ve samsunglarda yok. tabi daha geniş bir açı sunuyor ama işime yaramıyorsa bir anlamı yok.
    2 - Kameraya girdiğim zaman donuyor. donduğu zaman (özellikle video kaydında) kayıtta donuk çıkıyor. Yani kayıt sırasında ki donma hissi sadece kayıt sırasında değil videonun kendisinde de var...
    3 - Şarj sorun.
    4 - Telefon ağırlaşıyor. Git gide yavaşlamaya başlıyor.
    5 - Whatsapp uygulamasında klavye tepkileri resmen 2-3 sn arayla takip ediyor hatta bazen komple donuyor. Yani klavyeyi kullanırken ilk bastığım harfte takılı kalıyor. Ben kelimeyi bitirdiğimde dokunduğum harflere sırayla yazıp kelimeyi bitiriyor. ben yazmışım olmuş 2-3 sn. klavye daha yeni kelimeyi yazıyor. bazen yazmıyor öyle ilk harfte takılıp kalıyor. Uzun metinlerde bu çok can sıkıcı. çözüm bulamadım.
    6 - Klavyenin otomatik düzeltmesi resmen rezil ediyor. kapatsan insan arıyor, elimiz alışmış. ne yapcam şaştım kaldım.
    7 - son zamanlarda telefonun sesi çok kısık geliyor. eskiden gümbür gümbürdü şimdi ne oldu anlamadım.

cevaplarınızı bekliyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

arkadaşlar ağustos ayından beri kullanıyorum. yaklaşık 10 aydır elimde. bazı problemler var. çözümü varsa lütfen yardımcı olun.

1 - telefonun kamerasını abartmayın. htc tüm telefonlarına geniş lens koyuyor ve bu çok kötü sonuçlar veriyor. neden? çünkü geniş lens profesyonel bir geniş lens değil. yani balıkgözü mantığında lens. bu yüzden selfielerde uzaylı gibi üstünüz geniş orta bölümünüz dar çıkar. bu sinir bozucu. iphone, lg ve samsunglarda yok. tabi daha geniş bir açı sunuyor ama işime yaramıyorsa bir anlamı yok.
    2 - Kameraya girdiğim zaman donuyor. donduğu zaman (özellikle video kaydında) kayıtta donuk çıkıyor. Yani kayıt sırasında ki donma hissi sadece kayıt sırasında değil videonun kendisinde de var...
    3 - Şarj sorun.
    4 - Telefon ağırlaşıyor. Git gide yavaşlamaya başlıyor.
    5 - Whatsapp uygulamasında klavye tepkileri resmen 2-3 sn arayla takip ediyor hatta bazen komple donuyor. Yani klavyeyi kullanırken ilk bastığım harfte takılı kalıyor. Ben kelimeyi bitirdiğimde dokunduğum harflere sırayla yazıp kelimeyi bitiriyor. ben yazmışım olmuş 2-3 sn. klavye daha yeni kelimeyi yazıyor. bazen yazmıyor öyle ilk harfte takılıp kalıyor. Uzun metinlerde bu çok can sıkıcı. çözüm bulamadım.
    6 - Klavyenin otomatik düzeltmesi resmen rezil ediyor. kapatsan insan arıyor, elimiz alışmış. ne yapcam şaştım kaldım.
    7 - son zamanlarda telefonun sesi çok kısık geliyor. eskiden gümbür gümbürdü şimdi ne oldu anlamadım.

cevaplarınızı bekliyorum :(

Bilgisayara geçince cevaplayacağım tek tek.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.