Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim bi sorunum var

kameraya bişey oldu, bastığımda algılamıyor, fakat biraz zaman geçince çekiyor. kamerayı kapatıp başka programa geçince falan oluyor bu.

snapchat kullanırken sıkıntı yok, kamera programında da gösteriyor sadece çekme ve kameralar arası değişimde çok kasma var. çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekjulianocu

Arkadaşlar merhaba, benim bi sorunum var

kameraya bişey oldu, bastığımda algılamıyor, fakat biraz zaman geçince çekiyor. kamerayı kapatıp başka programa geçince falan oluyor bu.

snapchat kullanırken sıkıntı yok, kamera programında da gösteriyor sadece çekme ve kameralar arası değişimde çok kasma var. çözümü nedir?

Htc hizmetiyle alakalı bir sorun güncelleyen herkeste oluyor bu sorun A9 da da aynı sorun var bir ne nevi bug güncellemeyle düzelecektir.Htc türkiyeye yazın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam, konuyla ilgili iletişime geçeceğim htc ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekjulianocu

Teşekkürler hocam, konuyla ilgili iletişime geçeceğim htc ile

Rica ederim.Htc konuşma uygulamasıyla alakalı olduğunu söyleyenlerde mecvut tek çare güncelleme beklemek şu an.

• Benim de kamerada sorun var . Açıyorum hiçbir şekilde fotoğraf çekemiyorum . Donuyor sonra da hata veriyor rapor gönder diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonun kamera uyuglaması çalışmıyor. kamera seçenekleri arasında geçiş yapamıyorum. fotoğraf çekiyorum çekmiyor donup kalıyor. ikonlar yamuk duruyor. bunun sebebi ne olabilir? 2 gündür çözemedim.
  • Ben mecburen retrica kullanmaya başladım artık fabrika ayarlarına dondurcem böyle giderse kameraya hiç giremiyorum

• Çözdüm. konuş uygulamasını kaldırdım. sorun bitti
  • Kameradaki hatayı ne zaman düzeltirler acaba.

• Arkadaslar m8 ile arasında hız farkı mı var? Antutu benchmark testlerine bakıyorum ınternetten m8 daha yuksek puanlar alıyo neden acaba? Sonuç olarak ıkısıde aynı ıslemncıyı kullnıyordu anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Arkadaslar HTC DESİRE EYE Android 6.0 ile ANTUTU dan kaç puan alıyor acaba , test eden varmı ? Birde m8 ile arasında hız farkı oldugunu soyluyenler var. Desire eyenın performansı kırpılmıs dıye dıyolar ne kadar dogru acaba

Hayır hız farkı yok ikiside aynı.Ac olanlar sadece asya pazarında satışa sunuldu.Avrupa da sadece 2.3 ghz lik ab var her iki cihazda aynı kısaca.

• quote:

Arkadaslar m8 ile arasında hız farkı mı var? Antutu benchmark testlerine bakıyorum ınternetten m8 daha yuksek puanlar alıyo neden acaba? Sonuç olarak ıkısıde aynı ıslemncıyı kullnıyordu anlamadım gitti.

Ufak tefek kernel kaynaklı yazılımsal farklar var ve test sonuçları birçok değişkene bağlı.Örneğin m8 o an metal kasadan dolayı daha çabuk ısınıp soğuyor olabilir anakart dizilimi bile fark ettiriyor.Takmayın bu kadar günlük kullanımda ve oyun performansında bir fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Arkadaslar m8 ile arasında hız farkı mı var? Antutu benchmark testlerine bakıyorum ınternetten m8 daha yuksek puanlar alıyo neden acaba? Sonuç olarak ıkısıde aynı ıslemncıyı kullnıyordu anlamadım gitti.

Ufak tefek kernel kaynaklı yazılımsal farklar var ve test sonuçları birçok değişkene bağlı.Örneğin m8 o an metal kasadan dolayı daha çabuk ısınıp soğuyor olabilir anakart dizilimi bile fark ettiriyor.Takmayın bu kadar günlük kullanımda ve oyun performansında bir fark olmaz.

hocam pekı m8 ile desire eye arasından hangisini tercih ederdınız ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

hocam pekı m8 ile desire eye arasından hangisini tercih ederdınız ?

Ben kasa kalitesinden dolayı m8 tercih ederdim.M8 kullanmış biri olarak plastik telefonlar kullanım zevkini törpülüyor bence.Ha benim için kamera önemli derseniz değişir o zaman desire eye öne çıkar.

• Kamerayi fazla kullanmiyirom hocam . Genelde oyun oynuyorum ve sosyal medyada takiliorum

• quote:

Kamerayi fazla kullanmiyirom hocam . Genelde oyun oynuyorum ve sosyal medyada takiliorum

O zaman m8 öneririm

• Arkadaşlar son paraklikta Wifi açık bir şekilde yaklaşık 1 saat kadar dizi izledim. Tam dolu şarjım %66'ya kadar düştü. Ayrıca telefon da hatırı sayılır bi şekilde ısındı. Sizde durum nedir? Bir problem var mı? Ve bir de cihazın bootloader kilidini açmıştım. Garantiye yollayacak olsam ne gibi bir problem oluşur? Eğer bir problem olur ise bootloader kilidini kapatmanin ya da garantiye yedirmenin bir yolu var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPho

Arkadaşlar son paraklikta Wifi açık bir şekilde yaklaşık 1 saat kadar dizi izledim. Tam dolu şarjım %66'ya kadar düştü. Ayrıca telefon da hatırı sayılır bi şekilde ısındı. Sizde durum nedir? Bir problem var mı? Ve bir de cihazın bootloader kilidini açmıştım. Garantiye yollayacak olsam ne gibi bir problem oluşur? Eğer bir problem olur ise bootloader kilidini kapatmanin ya da garantiye yedirmenin bir yolu var mıdır?

Yaz geldi hocam. O ısınma hepimizde var. Bence umursamayın.

• Kamerayla ilgili bir sorun yaşamıyorum ben.
    Devre dışı olan uygulamalarım:
    -Araç
    -Chrome
    -Dosya Yöneticisi
    -Facebook
    -Fotoğraflar
    -Fun Fit
    -Google Play Filmler
    -Google Play Gazetelik
    -Google Play Kitaplar
    -Google Play Müzik
    -Haberler ve Hava Durumu
    -Hangouts
    -HTC Power To Give
    -Kid Mode
    -News Republic
    -Youtube

Bunlarla ilgili bir bug varsa sorun çıkarıyor olabilir. Bir inceleyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Orijinalden alıntı: MrPho

Arkadaşlar son paraklikta Wifi açık bir şekilde yaklaşık 1 saat kadar dizi izledim. Tam dolu şarjım %66'ya kadar düştü. Ayrıca telefon da hatırı sayılır bi şekilde ısındı. Sizde durum nedir? Bir problem var mı? Ve bir de cihazın bootloader kilidini açmıştım. Garantiye yollayacak olsam ne gibi bir problem oluşur? Eğer bir problem olur ise bootloader kilidini kapatmanin ya da garantiye yedirmenin bir yolu var mıdır?

Yaz geldi hocam. O ısınma hepimizde var. Bence umursamayın.

Isınma konusu tamam fakat şarj konusunda ne düşünüyorsunuz hocam? 1 saat gibi bir sürede bu seviyeye indi. Sizde durum nasıl?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.