Samsung t580 tablet flashlama hakkında
Arkadaşlar hayırlı forumlar. Elimde bir adet sm t580 tablet var ekran şifresi ve açık olan gmail hesabı unutulmuş. Hard reset attık fakat açıldığında gmail hesabının şifresi isteniyor. Ne yazıkki bilmiyoruz. Odin programı ile tablete son sürümü flashlasam açıldığında aynı sorunla karşılaşırmıyım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Boş yere flashlamakla uğraşmak istemiyorum. Veya bu sorundan başka türlü nasıl kurtulabilirim. Şu youtube de birsürü video var bununla ilgili ama hiçbiri işe yaramıyor. Ordakiler ya sim kartlı (bu tablet simkartsız) yada android sürümleri farklı o yüzden orda anlatılan methodlar bu tablette olmuyor. Androd sürümü 8.1 yardımlarınızı bekliyorum.
bilginize ihtiyaç var
Arkadaşlar merhaba. Elektronik aletlerle hobi amaçlı elimden geldiği kadar uğraşıyorum ama çok bilgiye sahip değilim. Bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Eski bir elektrikli ısıtıcı var elimde. Bir yandan da su buharı yapabiliyor. Su buharı yapan kısmı çalışmıyor. İçerisinde bakır boru üzerine sarılı direnç teli mevcut. Bu direnç teli kestiği için devre çalışmıyor. Ben yeni bir tel aldım eskisini çıkartıp bunu sardım çalıştırdığımda kızardı ve koptu ani bir şekilde. Burada yardımınıza bilginize ihtiyacım var. Eski telin hiçbir özelliğini bilmiyorum. devre üzerinde bir adet 1u4004 diyot vardı ardından telin iki ucuna elektrik telleri bağlıydı. Benim aldığım direnç teli 7.23 ohm/m değerinde ısıtıcı 220 v ile çalışıyor. Bu aldığım teli nasıl buna uygulayabilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar.
devre şeması :
Isıtıcı bu
içerisindeki boru da bu
Elektrikli su ısıtıcı arıza
Arkadaşlar merhaba. Elektrikli su ısıtıcısı bozuldu yapmaya çalıştım ama üstesinden gelemedim bazı durumlar oldu sizden fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk önce fişe takıp düğmeyi açtığnzda sigortalar atıyor. İçerisinde bulunan iki adet rezistand var seri bağlı şekilde. Multimetre ile ölçtüğümde biri kısa devre var birinde ise yok. Ama aynı şekilde elimde 6 v luk bir adaptörler ayrı ayrı bağladığımda gerilim değeri okuyabiliyorum.
Anahtarlarında sorun yok gayet iyi çalışıyorlar.
Bi diğer olarakta termik sigortasını ölçtüğümde kısa devrede multimetre ötmüyor. Ama adabtör bağladığımda üzerinden gerilim geçtiğini görebiliyorum.
Şimdi resiztandlarda mı sıkıntı var teemiktemi çözemedim. Ona göre termik alıp değişicem. Veya bozuk olan resiztanı devre dışı bırakıcam. Tavsiyeniz nedir.
İpad Mini WİFİ Hakkında
Dostlar merhabalar. 3-4 yıl önce bir aile dostumuzun verdiği İpad a1432 modelde etkinleştirme kilidi var. Ne faturamız var ne de bize veren kişiyle irtibatımız. Tabletin ekranı kırıktı yaptım fakat İos la ilgili çok bilgim yok. Androidden anlarım ama İos ile hiç uğraşmadım. Birkaç gün araştırdım ama çözüm olacak bir şey bulamadım. Sizlerin yardımını bekliyorum. Bu İpad in etkinleştirme kodunu nasıl kaldırabiliriz nasıl orayı atlayabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Forumda biraz bakındım ama bu konuyla ilgili bir şey bulamadım çok konu var. Eğer forumda bununla ilgili bir konu varsa linkini atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Casper Nirvana Nb 15.6 CHY serisi
|
win 8 kurma
|
Samsung galaxy y (s5360) yardım
|
Xperia U garanti
|
ICS den GB ye geri donme(anlatım)
|
BIA 2 oyun istek
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 138
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.758 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar