Şimdi Ara

ICS den GB ye geri donme(anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncehttp://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+U+%28LT25i%29%2FSTOCK+ROMS adresinden gb yazılımını indirin.Zipten çıkartın (ben burda 4 tane var 3 cüsünü kullanıyorum ilki de o zaten)

http://rapidgator.net/file/47683570/flashtool-0.9.8.0-windows.exe.html adresinden flashtool u indirin ve kurun

Flashtool u kurduktan sonra C de flashtool adında bir klasor olusacak onun içinde de firmwares adında bir klasor var işte (.ftf) uzantılı yani zipten çıkardıgımız dosyayı buraya atalım ve tekrar flashtool dosyasının içindeki şimşek (flashtool.exe) çalıştıralım

şimdi telefonumuzu hata ayıklamayı açık secelim(unutmuştum kusura bakmayın dostlar)

ŞİMDİ GELELİM YÜKLEMEYE

1-açılan pencerenin sol üst köşedeki şimsek işaretine basalım

2-karşımıza çıkan yeni pencerede iki secenek var zaten flashmode yi secip devam edelim

3-bundan sonra bir pencere daha acılıcak ve ordan hiçbirşeye donunmadan ok deyin ve bekleyin

4-açılan video gibi bir anlatım olucak usb yi çıkartmanızı ve devamında birşeyler gosterecek.Burda yapmanız gereken telefonu kapatın ve 30 sn bekleyin ve usb nin bir ucunu bilgisayara takın.Telefona takılan ucunu takarken ses kısma tusuna basılı tutun sadece.Slayt ekrandan gidicektir zaten.Gittiği zamana da ses kısma tusunu bırakabilirsınız.Yükleme bittiğini altta % seklinde gösteriyor siz ekranda flashıng fınıshed yazısını gördügünüzde telefonu usb den çıkartın ve acın hepsi bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet-53 -- 29 Aralık 2012; 15:21:59 >

• çok basit ben bunu 1 haftadır yapmaya çalışıyorum fakat driver sıkıntım var flashtool da driver ınız yüklü değil diyor c1 versiyon yüklü

:) bu mesajı yazarken oldu meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YvzTRK -- 28 Aralık 2012; 8:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet-53

İlk öncehttp://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+U+%28LT25i%29%2FSTOCK+ROMS adresinden gb yazılımını indirin.Zipten çıkartın (ben burda 4 tane var 3 cüsünü kullanıyorum ilki de o zaten)

http://rapidgator.net/file/47683570/flashtool-0.9.8.0-windows.exe.html adresinden flashtool u indirin ve kurun

Flashtool u kurduktan sonra C de flashtool adında bir klasor olusacak onun içinde de firmwares adında bir klasor var işte (.ftf) uzantılı yani zipten çıkardıgımız dosyayı buraya atalım ve tekrar flashtool dosyasının içindeki şimşek (flashtool.exe) çalıştıralım

ŞİMDİ GELELİM YÜKLEMEYE

2-karşımıza çıkan yeni pencerede iki secenek var zaten flashmode yi secip devam edelim

3-bundan sonra bir pencere daha acılıcak ve ordan hiçbirşeye donunmadan ok deyin ve bekleyin

4-açılan video gibi bir anlatım olucak usb yi çıkartmanızı ve devamında birşeyler gosterecek.Burda yapmanız gereken telefonu kapatın ve 30 sn bekleyin ve usb nin bir ucunu bilgisayara takın.Telefona takılan ucunu takarken ses kısma tusuna basılı tutun sadece.Slayt ekrandan gidicektir zaten.Gittiği zamana da ses kısma tusunu bırakabilirsınız.Yükleme bittiğini altta % seklinde gösteriyor siz ekranda flashıng fınıshed yazısını gördügünüzde telefonu usb den çıkartın ve acın hepsi bukadar

kardeş süper faydası dokundu dediğin rom u indirdim ve yükledim. teşekkür ederim. şimdi benim supersu menüde görünmüyor. artık root gitti mi? tekrar root mu yapacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

İlk öncehttp://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+U+%28LT25i%29%2FSTOCK+ROMS adresinden gb yazılımını indirin.Zipten çıkartın (ben burda 4 tane var 3 cüsünü kullanıyorum ilki de o zaten)

ŞİMDİ GELELİM YÜKLEMEYE

kardeş süper faydası dokundu dediğin rom u indirdim ve yükledim. teşekkür ederim. şimdi benim supersu menüde görünmüyor. artık root gitti mi? tekrar root mu yapacağız?

dostum o konuda bir bilgim yok ben telefonu hiç rootlamadım şuana kadar gittimi bilemem ama u kullananlar kulubunde sorarsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum olmazsa tekrar rootlamayı bi dene

• Bende flashtool wipe bölümü hep boş. Her seyi yaptım ama düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 1 Ocak 2013; 23:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu adımlar nedir şimdi ben pek bir bilgi sahibi değilim. xperia arc s kullanıyorum 4.0.3 sürümündeyim ve ben de geri dönüş yapmak istiyorum. ve geri dönüş yaptığımda telefonumun garantisi sonlanacak mı ?
  • arkadaşlar bu işlem teli orjinal 2.3.7 ye mi döndürüyor sadece? yoksa root etmiş falan mı oluyoruz?? bilmediğimden soruyorum kusur abakmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn87

arkadaşlar bu işlem teli orjinal 2.3.7 ye mi döndürüyor sadece? yoksa root etmiş falan mı oluyoruz?? bilmediğimden soruyorum kusur abakmayın..

root falan olmuyor sadece önceki sürümlere geri dönmüs oluyorsunuz garanti dısı da kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

hocam bu adımlar nedir şimdi ben pek bir bilgi sahibi değilim. xperia arc s kullanıyorum 4.0.3 sürümündeyim ve ben de geri dönüş yapmak istiyorum. ve geri dönüş yaptığımda telefonumun garantisi sonlanacak mı ?

garanti sollanmıyor ama stock rom yüklemelisin yani sony nin orjinal romlarını benim verdiğim sitede sadece u için var aynı şekilde arc s için de bulabilirsin
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu işlem teli orjinal 2.3.7 ye mi döndürüyor sadece? yoksa root etmiş falan mı oluyoruz?? bilmediğimden soruyorum kusur abakmayın..

root falan olmuyor sadece önceki sürümlere geri dönmüs oluyorsunuz garanti dısı da kalmıyor

hocam ilk linkte açılan sayfada neyi indireceğiz tam olarak.. birde ikinci link ölüş galiba.. bi yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten..
  • quote:

quote:

quote:

hocam ilk linkte açılan sayfada neyi indireceğiz tam olarak.. birde ikinci link ölüş galiba.. bi yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten..

dostum ilk verdiğim linkten 6.0.b.3.184 word generic olanını indir

ikinci linkide veriyorm
    http://developer.sonymobile.com/downloads/tool/flash-tool-for-xperia-devices/ bu siteden indirebilirsin

• çok teşekkür ederim hocam dosyalar iniyo şu anda.. şimdi orjinal gb mi olcak bu ?? tekrar istesem ics ye yükseltmek istesem bi sıkıntı çıkarmı ?? kusura bakma sanada çok soru sordum ama tam aradığım şey..
  • quote:

çok teşekkür ederim hocam dosyalar iniyo şu anda.. şimdi orjinal gb mi olcak bu ?? tekrar istesem ics ye yükseltmek istesem bi sıkıntı çıkarmı ?? kusura bakma sanada çok soru sordum ama tam aradığım şey..

Evet gb ye gri dönüyosn orjinal yazılm garanti dşı kalz ve zaten telefnu bilgsayara bagladgnda sonyy pc companıon ıcs yi güncellemesini gösterir yani her istediğinde ics ye tekrar dönebilirsin kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.