Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size zahmet olmayacaksa dahili olarak bicimlendirdekten sonra bi benchmark testi yapıp sonucu paylaşabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi süredir kendime 1500 tl ye kadar telefon bakıyordum, tabiki desire eyede dikkatimi çekti ama eski bir model oldugundan pek yanaşmıyordum. Bugün teknosada 1300 tlye düştüğünü gördüm ellerinde bir tane kapalı kutu kaldıgını söylediler sizce hala bu fiyata değer bir telefonmu yoksa başka bir modelemi yönelmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Size zahmet olmayacaksa dahili olarak bicimlendirdekten sonra bi benchmark testi yapıp sonucu paylaşabilir misiniz

Evet Hocam.
    Testi yaptım , sizin değerlerinize yakın şeyler çıktı.
    Rahat olun sorun yok...!

63.000 civarı çıkan Antutu testinden de yaptım. O da 51.285 Çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

SD Cartı Dahili olarak biçimlendirkten sonra , Test Sonuçları , Ekran görüntüsü ;

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU
     HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

• karacicek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, içim rahatladı.. demekki dahili olarak yapınca performansı düşüyor sd kartın..

• abdyek kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 4.5 g ye geçmedim henüz evet hep güç tasarrufunda

• quote:

Orijinalden alıntı: nikimyok28

Valla hocam 4.5 g ye geçmedim henüz evet hep güç tasarrufunda

Hocam bir de güç tasarrufunu kapatarak kullanın. Ben pek fark göremedim. Hatta tam tersi etki görüyorum bazı uygulamalarda.

• beyler selfie odaklı bir telefon almak istersem siz desire eye kullananlar olarak g4 mü dersiniz yoksa desire eye'mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

beyler selfie odaklı bir telefon almak istersem siz desire eye kullananlar olarak g4 mü dersiniz yoksa desire eye'mi

G4 ün ön kanera nasıl ki? Ben desire eye derdim.

• Arkadaslar bir fotografi rehberdeki bir kisiye kisi fotografi olarak ayarlayacaktim. Galeriden fotografi aciyorum-boyle ayarla-kisi simgesi diyorum cikan rehberde aradigim ismi bulamiyorum kayitli olmasina ragmen?

• Arkadaslar sarji bir gun beni gotursun kamerasi da sorun cikarmasin guzel fotograflar ceksin diyorum sizce alınır mi ?birde 0 dan 100e ne kadsr surede sarj oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

Arkadaslar sarji bir gun beni gotursun kamerasi da sorun cikarmasin guzel fotograflar ceksin diyorum sizce alınır mi ?birde 0 dan 100e ne kadsr surede sarj oluyor

Alınır. Ben memnunum. Kaç saatte sarj olduğuna hiç bakmadım. Yavaş değil ama.

• abdyek kullanıcısına yanıt
    sagolasın sanki toparladı gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikimyok28

sagolasın sanki toparladı gibi :D

Bugün baktım otomatik senkronizazyon açıkmış. Hemen kapattım hocam. Siz de bir kontrol edin. Ben güç tasarrufunda kullanmıyorum.
  • Tamamdir hocam.

• Hayırlı akşamlar herkese, birkaç sorum ve sorunum var, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Motion launch ile başım dertte. İlk olarak ayarlarında sıkıntı yok, gerekli yerlerde tik işareti atılmış durumda. İlk önce ekran kapalıyken üstüne çift dokunuşla açılmamaya başladı. Daha sonra HTC Dotview kılıf kapalıyken dik bir konumda dokunmama rağmen kılıf işlemedi ve hâlâ işlemiyor; ama kılıf kapalıyken sağdaki açma kapama tuşuna bastığımda kılıf işliyor, dokunmaya da tepki veriyor.

Son zamanlarda ise ekran kapalıyken hiçbir şekilde dokunmaya tepki veriyor, sağa kaydırdığında, yukarıdan yahut soldan kaydırdığında hiçbir tepki vermiyor maalesef.

Bir çözümü var mı ki?
  • trcn T kullanıcısına yanıt
    Eğer çift dokunma ile açma kapama diyorsan o bende de gitti birden bire..ayarlarda sıkıntı yok ama birden yapmamaya başladı

• Telefonda konusurken sağ kulagimdayken verdigi sesi sol kulagimda vermiyor. Neredeyse hic duyulmayacak kadar az geliyor ses. Sağlaklara özel yapilmis olamaz degil mi?

• Aynen ben bir ara Sol kulağım duymuyor zannetmeye başlamıştım :)

• gunaydın arkadaslar
    bluetooth ozellıklı selfie cubugunu nasıl calıstırırız bu telefonda?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.