Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gozuken baya iyi cikmis hocam. Ben de 3400 gosterdi. Benim cihazda problem olma olsailigi nedir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wannarock W kullanıcısına yanıt
    Aynı değere yakın bişey çıkması gerekirdi haklısınız o kadar uçurum olmaması gerek ama gerçek şu ki güncelleme tele iyi geldi.birde hocam ekran batarya 5 h 33 min yazıyor bence eskiye oranla daha iyi gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Sifirlama yapmadan yukledim. Telefon adeta ucuyor Klavyenin rengini hic begenmedim onun disinda bekledigime degdi gibi gorunuyor

Fabrika ayarlarına dönerek yükleyecektim ama şimdi sizin mesajı gördükten sonra sıfırlama yapmadan yüklemeyi düşünüyorum yine.

Ben en çok uygulama izinlerini merak ediyorum. Güncellemeyi yükledikten sonra uygulamaların istedikleri abuk subuk izinleri kapatabiliyor muyuz artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

factory reset veya ayarlardan sıfırlama yaptınız mı

ayarlardan sıfırladım.
  • Ben 5in üzerine direk kurdum 20 kusur saattir kullanıyorum ve lumia 1320 me benzer deneyim alıyorum çok mutlu etti beni, klavyedeeskisinden iyi, lumianin klavyesinin aynısı olmuş Ah birde tr yapabilsem cihazı harika olacak, Çok tatmin etti beni, aferim HTC.

• merhaba arkadaslar..

telefonda yuz tanima kilidini kullaniyorum.. kilit acildiktan sonra elle yeniden kilit ekranini yukari kaydirarak telefonu acmak durumunda kaliyorum lakin.. kilit acilinca hemen ana sayfaya gitme mevzusunu bulamadim.. iphone'daki gibi.. acilmis olan bir kilit icin ekstradan guc harcatiyor.. var midir bilen eden??

• Htc Desire eye Android 6.0 ve Sense 7.0 güncellemesi aldı. Bilginiz olsun gençler.
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonu bugün güncelledim ve şöyle bir sorunla karşılaştım.

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

Resimde de görüldüğü gibi yatay çalışan oyunlar ve uygulamalarda son uygulamalar tuşuna tikladigimda telefonu düz tutmama ve otomatik ekran döndürme kapalı olmasına rağmen yatay gözüküyorlar. Neden? Güncellemeden önce böyle değildi. Bunu nasıl duzeltebilecegimi bilen varmı? Benden başka bu sorunu yaşayan varmı? Teşekkürler.

• boxbeat kullanıcısına yanıt
    Hocam durum bende de ayni, guncelleme sonrasi oldu.son uygulamalara, giris tusuna bastiktan sonra basinca normal gozukuyor ama.

• Arkadaşlar yeni güncelleme ile gelen hafıza birleştirme işlemini nasıl yapıyoruz.
    Uygulamaları hafıza kartına taşıma / yükleme diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elinoğlu

Arkadaşlar yeni güncelleme ile gelen hafıza birleştirme işlemini nasıl yapıyoruz.
    Uygulamaları hafıza kartına taşıma / yükleme diyeyim

Ayarlar/Depolama ve USB/SD Card/Dahili olarak bicimlendir. Ama hafıza kartinizin hızlı olması lazım benimkini kabul etmedi hızı düşük diye

• Bide arkadaşlar ram kullanımı eskiye göre çok daha fazla

Resimdede görüldüğü gibi bellek kullanımı 1.3 gb boş bellek miktarı ise 500 mb küsür. Önceki sürümde minimum 800 olurdu boş bellek miktarı. 500 e düştüğüne hiç rastlamadım sürekli kontrol ederdim bakardım ram kullanımına. Sizde de durum böyle mi? Eğer sizde de durum böyle değilse neden bende böyle? Yardımcı olursanız sevinirim. Iyi forumlar

Dipnot: önceki sürümde kullandığım uygulamaların aynısını kullanıyorum, önceki sürüme göre fazladan uygulama yok hatta daha az.

• Arkadaşlar güncelleme sonrası ekran süreleriniz nasıl paylaşabilir misiniz?

• arkadaşlar güncellemeden sonra telefonun rehberinde facebookta beğendiğin sayfalar twitter daki sayfalar falan gözüküyo onu nasıl düzeltirim bi türlü bulamadım?
    Bence ram e takılmayın. Telefon eskisine göre daha akıcı ve kasma donma yapmıyor (5.0 de de yapmıyordu zaten). Ram bunun için var, takılmayın böyle şeylere. Ram temizleme uygulamalarından da uzak durun derim. Androidin ram felsefesine aykırı o tür şeyler.
  • Arkadaşlar antutuda 63000 küsür puan aldım

Android 5 sürümünde iken 42000 puan almıştım. Bu kadar performans farkının olacağını düşünmemiştim hatta daha kötü olur diye düşünmüştüm

HTC nin yapabildiği tek iyi şey zaten bu yazılım optimizasyonunun mükemmel oluşu bence

Bide şu ux i/o performance ne anlama geliyor? Neden kırmızı ile gösterilmiş? Meraktan soruyorum eğer bileniniz varsa cevaplasin.

Teşekkürler, iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxbeat -- 19 Mart 2016; 0:35:24 >

UX - :Kullanıcı deneyimi
    I/O - :Input / Output

Kullanıcıya sunduğu girdi çıktı performansı olarak çevirebiliriz.

HTC yapıyor valla.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Kırmızıyla belirtilmesi ne anlama geliyor telefonun yapabildiği en iyi şey o anlamına mı geliyor

ayarlar>gelişirici secenekler>çalışan hizmetler tıkla orada ki veriler de gösterilen ram dogru ram akısıdır oradan bakın.
  • arkadaşlar sizde de mobil veri actıgınız da H simge işareti var ya sebeke yanında H simgesi ara ara geç gelmeye basladı bazen hiç gelmiyor 6.0.1 güncelemesi sonrası ??? varmı boyle sıkıntı yasayan ?? kuzenimde m8 (eye) var ondan soruyorum oda 6.0.1 güncelledi.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.