Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XDA Developers
    [ROM][6.0][DISCONTINUED]Google Play Edition MarshMallow v2.0.0 | Pre-Rooted |
    https://forum.xda-developers.com/desire-eye/development/rom-google-play-edition-v1-0-pre-rooted-t3257680

Oldukça memnunum..

• Arkadaşlar telefonum kapandi açılmıyor sarja takiyorum ışık yanmıyor hiçbir tepki yok sizce nolmus olabilir full brick mı? Birde telefonum 4.4 de hala guncellemedim kamera kötü oluyor diyorlar guncelliyim mi tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymtrgkbr

Arkadaşlar telefonum kapandi açılmıyor sarja takiyorum ışık yanmıyor hiçbir tepki yok sizce nolmus olabilir full brick mı? Birde telefonum 4.4 de hala guncellemedim kamera kötü oluyor diyorlar guncelliyim mi tavsiye eder misiniz

Alalı ne kadar oldu? Farklı kablo ve şarj adaptörü ile denediniz mi?
  • 2 yıldan fazla. Denedim şuan kvkda

• Bu telefona imei atiliyormu ? atiliyorsada sorun yasayan oldumu sebekede?

• Arkadaşlar 2 yıldır sorunsuz sıkıntısız kullanıyordum. bugün birden bire kamera gitti. Hiç bir şekilde giremiyorum. "camera beklenmeyen bir biçimde durdu" hatası veriyor. İnternetten bulduğum her şeyi denedim, hiç bir şekilde çalışmıyor. Play storeden farklı kameralar indirdim onlarda da aynı. Çalışmıyor. Durduk yere gitti. Kamera olmayınca her şey aksıyor malum. Yeni telefon alacak durumda da değilim nasıl düzeltebilirim bunu?
  • YavuzTR kullanıcısına yanıt
    Format atmayi dene.Ama ayarlardan degil android baslangic menusunden herseyi sifirla

• Arkadaşlar benim sorunum:telefonda oyun yüklü olduğu zaman klavye kafayı yiyor.saçma sapan şeyler yazıyor.kasıyor gecikiyor.oyunu kaldırınca telefonun klavyesi sorunsuz çalışıyor.dün hard reset attım.atmadan once de sonra da şarjda iken oyun olmadığı halde klavye yine kafayı yiyor.yazılımsal olsa hard resetten sonra düzelirdi.ama reset sonra bile şarjda iken klavye kendinden geçiyor.bu sorunu yaşayan oldu mu?garantisi bittiğ için servise de veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPho

Arkadaşlar benim bataryanmda bariz bir problem var. Telefonun şarjı %15 in altına inince toplam 5 dk zor dayanıyor. Bir ara %20 de kapanmaya başladı. Yolladım garantiye sorun yok deyip geri yolladılar. Bir süre daha kullandım bu sefer %15 in altına indiği gibi kapanmaya başladı. Tekrar garantiye verdim. Yine problem bulunamadı deyip geri yolladılar. Telefonu bugün aldım elime ve %14 ten %8 e oradan da %4 e atladı şarjım. Bariz bir sorun var yani. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar telefon garantiye gitti geldi aynı sorun devam ediyor yazilimsal birşey mi bu acaba

Telefonu %15 den %1 e kadar normal azalma ivmesinde kullanan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmt2121

Arkadaşlar çok daha fantastik bir sorunum var.
    Cihaz ön kamerayı görmüyor haliyle hiçbir uygulama ön kameraya geçemiyor yani yokmuş gibi duruyor.
    Bu parçayı bulamadım yardımcı olabilecek var mı.

Hocam iyi günler soruna herhangi bir çözüm nasılsınız mi aynı sorun bende de oluştu da son bir haftadır güvenli modda açınca duzeliyodu bugün güvenli mod da işe yaramadı Siz ne yaptiniz

• TrMaSter T kullanıcısına yanıt
    Bu durum yaklaşık 4-5 aydır bende de bu şekilde. %15 in altına indiğinde telefonu kullanıyorsam zorlandığında birden kapanabiliyor ya da %11 civarına geldiği anda kapanıyor. Bataryanın ömrü mü doluyor acaba bilemedim.
  • Arkadaşlar telefonuna Custom Nougat yükleyen var mı? bu linkte vermişler, başlık altında deneyenler de varmış. Forumda deneyen var mı acaba? Telefon biraz kasmaya başladı, sizde de var mı kasma durumları?

• quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

Arkadaşlar telefonuna Custom Nougat yükleyen var mı? bu linkte vermişler, başlık altında deneyenler de varmış. Forumda deneyen var mı acaba? Telefon biraz kasmaya başladı, sizde de var mı kasma durumları?

XDA Developers
    [ROM][UNOFFICIAL]Cyanogenmod 14.1 for HTC Desire Eye (All Variants)
    https://forum.xda-developers.com/desire-eye/development/rom-cyanogenmod-14-1-htc-desire-eye-t3528773

Ben buradaki rom'u kullanıyorum. Memnunum. Şimdiye kadar 2 ya da 3 defa reset attı. Bu rom'un içinde boomsound yok, AudioFX var. Xiaomi piston 3 kulaklık ile ben memnun kaldım. Kurulumdan sonra launcher bir defa çöküyor, sonra düzeliyor.

• Merhaba arkadaşlar. Telefon sistem belleği olarak 12 gb'a kadar kullanmaya başladı şu bikaç aydır ve bu iş benim çok canımı sıkıyor. Sürekli hafıza kartına bişeyler taşımaktan da sıkıldım. Ne tarz bi çözüm önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GörevAdamı

Merhaba arkadaşlar. Telefon sistem belleği olarak 12 gb'a kadar kullanmaya başladı şu bikaç aydır ve bu iş benim çok canımı sıkıyor. Sürekli hafıza kartına bişeyler taşımaktan da sıkıldım. Ne tarz bi çözüm önerirsiniz?

Hafıza kartını dahili olarak biçimlemeyi deneyin

• Arkadaşlar benim ses açma tuşu çıktı takılmıyor başka bir ses tuşu nerden alabilirim.

• Merhabalar, elimde ekrani kirik desire eye var bir adet hali hazirda one a9 kullaniyorum. Cihaz cok kullanilmamis bir cihaz ekran kirilinca kenara birakilmis bunun ekranini yaptirip resurrection remix veya Lineage gibi bir rom kurup kullanmak istiyorum. Pil performansi falan nasil cihazin ayrica ekran degisimi ne kadar tutar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Merhabalar, elimde ekrani kirik desire eye var bir adet hali hazirda one a9 kullaniyorum. Cihaz cok kullanilmamis bir cihaz ekran kirilinca kenara birakilmis bunun ekranini yaptirip resurrection remix veya Lineage gibi bir rom kurup kullanmak istiyorum. Pil performansi falan nasil cihazin ayrica ekran degisimi ne kadar tutar ?

Pil performansı pek iyi değil. 2400 mah bataryası var, aktif kullanımda günü zor tamamlıyor.
  • Android 7 gelmeyecek galiba :/ Telefon öyle bir kasiyor ki cildirmak üzereyim.

• Yağsız Makarna kullanıcısına yanıt
    Bu romu yüklesem mi yüklemesem mi düşünüp duruyorum. Hocam sizin telefonda bu romdan sonra batarya süresinde bir iyileşme oldu mu? Ve telefon kasma yapıyor mu? Orjinal romda kullanıyorum baya yavaşladı telefon, hadi bataryanın ömrü doldu diyorum erken bitiyor da kasma olayı sıkıntı. Bunun haricinde baya da memnunum, değiştirmek de pek istemiyorum. Bir de bu rom yükleme olayını aşamalarıyla kısaca anlatmanız mümkün müdür? Atmaya değerse topluca rom atalım rahatlayalım
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.