Şimdi Ara

HTC DESİRE EYE (BAKMADAN GEÇME) SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar. Markası HTC olan Desire Eye modeli bir telefonum var. Telefon su geçirmezdir. İnternetten testlerine bakabilirsiniz. Ayrıca ön kamerası 13mp ve flaşlıdır. Arka kamerada 13mp.
    Telefonun ekranı 1920x1080p'dir 5.2 inç boyutundadır İşlemci olarak telefonda, snapdragon 801 vardır. Gayet güçlü bir işlemci bana şuana kadar marketteki hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmadı.
    Telefonun sıfırı 1300 tl civarındadır ve faturasıyla garantisi duruyor. yaklaşık 9-10 aydır kullanıyorum,yeni sayılır. Teknosadan satın aldım ve telefonu satın alırken 200 küsür lira bir para verip
    İlk garantisini sorunu ne olursa olsun ücretsiz yaptırdım. Ve daha hiç garantiye gitmedi telefon. 1 sene daha garantisi bulunmakta. Şuana kadar ne kasma ne donma hiçbirini yaşamadım.
    Resimdede gördüğünüz gibi ekranın sol tarafında anlamadığım bir renkleşme oluştu,merak etmeyin bu hiçbir şekilde dokunmatiğini etkilemiyor. İnternetten araştırdğımda birsürü kişide bu problem olmuş
    Darbeyle o hale gelmemiştir. Telefonu elime aldığımda o renkleşmeyi görmüştüm. Şarjı yaklaşık 1 saat 15 dakika civarında fullenmektedir. Kutusunda duran hiç kullanmadığım kulaklığı ile vereceğim.
    Neden kullanmadın diye sorarsanız, kulak içi kulaklık olmadığı için başka bir kulaklıkla kullandım. Sony telefonlar gibi şarj ve kulaklık girişi kapaklı değildir. Hiçbir şekilde oralardan su almıyor.
    Ama tuzlu suya sokmanızı tavsiye etmem. Demiri bile eritiyor deniz suyu maşallah telefon nano sim ile uyumludur ve 16gb depolama alanı vardır. 2gb'de ram vardır. İşlemcisi 2.5 ghz hızında Çalışmaktadır. Ve adreno 330 Gpu'su vardır. Ne kadar bilgim varsa aktarmaya çalıştım. + olarak soracaklarınız varsa pm atın konuşalım. Fiyat: Satıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellcrys -- 5 Aralık 2016; 0:2:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Telefon @şazenuş abimiz tarafından rezervedir.

• seckinsahin kullanıcısına yanıt
    Bilerek fiyatı uygun tuttum hocam. yoksa telefon on numara

• Vallahi Lazım olsa alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt

• BEYLER BU ARKADAŞ DOLANDIRICIDIR. KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ. AÇTIĞI KONULARDA SATMA AMAÇLI DEĞİL DALGA GEÇME AMAÇLIDIR.
  • rahzel R kullanıcısına yanıt
    Cihaz Şazenuş abime satıldı. Ona ne diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazı ben aldım.Bulunduğum yere Kadar getirdi.tanımam etmem.ama alışveriş sorunsuzca gerçekleşti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.