Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorum olacak,andoid 2.3 dhd aldım downgrade edip root yapmak istiyorum fakat cihaz operatör cihazı mı değil mi bilmiyorum.aldığım kişi de bilmiyor.brightstar garantili vodafone'dan almış.komut isteminde ilk işlemde tüm kodları girdikten sonra permission denied yazıyor.çok aradım forumda ama bulamadım birtürlü yazıldıysa kusura bakmayın.
  • bir üstteki tap tap çalıştı... teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan dogan -- 20 Mayıs 2011; 23:32:26 >
  • kolay gelsin ben dehtc desire hd kullanicisiyim yurt disindan hediye geldi 2 tane

ama pasaport sorunum var.. imei sorunu nasil cozeilirim suanda turkcell kullanabiliyorum avea kullanamiyorum ayin mayisin 12sinde actim cihazi.. bu konuda yardimci olana paketi kutusu hic acilmamis görunce anlayacak orjinal hd desire 650 tl den verecem
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhangumus -- 22 Mayıs 2011; 15:27:06 >
  • Arkadaşlar, rehberimdeki tüm kişileri gmail hesabıma nasıl yedeklerim?

Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • 2.3.3 de root olmak istiyorum bi sitede denilenlerin hepsini yaptım ama gingerbreak diye bi uygulamada sorun cıkartıyor :S gecice root etmesi gerekir hic root etmiyor :S http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037315 soyle bisi buldum bide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliee -- 26 Mayıs 2011; 14:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Cem hocam rehbere tema yüklemeyi de ekleyebilir misiniz?

sanırsam temalar rom yükler gibi recovery menuden instal zip from Sd card dan yapılıyor
    ama hiç denemedim
  • "adb shell /data/local/tmp/psneuter" bu komutu yazdıktan sonra resimdeki hatayı veriyor internette araştırdım pek bişey bulmadım sizce sorun ney

http://www.hizliupload.com/img/58525291447520018167.bmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnuba -- 28 Mayıs 2011; 0:57:09 >
  • hocam gorev yoneticisinden adb suruculerını sonlandır tekrar dene

bende basardım sonunda root olmayı ve coredroid v6.6 kullanıyorum
  • hocam bana bi yardım et sabaha kadar uğraştım daha veriyon düşüremedim ? Öncelikle sizin burda paylaştıklarınız biraz eski benim telim 2.3.3 oldundan olmadı sonra netten araştırdım 2.3.3 için downgrade indirdim komutlarında biraz farklı neyse , sonra gold kart işi çıktı başıma (dartyden kvk garantili aldım telefonumda ) sonuda yaptım ama bi türlü telefonu 1.3 e düşüremedim komut sisteminde hata verip duruyo şu anda ruu denilen bişeyle yapmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

hocam gorev yoneticisinden adb suruculerını sonlandır tekrar dene

dediğini yaptım gene aynı hatayı verdi yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnuba

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

hocam gorev yoneticisinden adb suruculerını sonlandır tekrar dene

dediğini yaptım gene aynı hatayı verdi yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

sorunu çözdüm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003 burda göstermiş 2.x telefonlar için farklı komutlar gerekiyor ve ordaki downgrade dosyasını indirin ben sorunu çözdüm

• nasıl çözdün anlatsanda bizde öğrensek ?
  • burda anlatılan downgrade işlemi 1.7x veya 1.8x telefonlar için verdiğim linkte section 2b başlığında gingerbread 2.x telefonlar için downgrade işlemini gösteriyor orda söylenenleri aynen yap oluyor ben denedim
  • Benim sikintim root islemiyle. Cihazi 1.83 vsvs versiyonundan 1.32 ye downgrade ettim, visionary programini kurdum, temproot on boot sekmesini tiklayip temproot now diyorum, sari ucgen cikip rooting device, please wait diyor ve orada kaliyor. yarim saat kadar bekledim ama hicbir hareket yok. yardimci olursaniz memnun olurum..
  • 1.7x 1.8x versıyonlarında 1.32ye downgrade yapmak gerekıomus ama benımkı 1.43 olarak gosterıo bnm de 1.32ye downgrade yapmam gerekıo mu ?
  • @cmcntkn, hocam ilk sayfayadaki ilk mesaja bu anlatımı da eklersen sevinirim, sayfa bolluğu arasında kaybolup gitmesin. bir de 5. sayfada eklediğim anlatım vardı :)

[Android - htc DHD]dlna bağlantılı cihazlarınızla Win. Media Player'a bağlanma

Htc Desire HD telefonunuzdaki video, müzik ve resimleri (veya başka bir dlna bağlantısı kuran cihaz) windows media player'da(veya dlna uyumlu bir tv'de) wi-fi üzerinden yani hiç bir kablo bağlantısı yapmadan görüntüleyebilirsiniz. bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli:

Not: güvenlik duvarı yazılımınızı kapatmanız gerekiyor, örneğin kaspersky internet security bağlantıya izin vermiyor.

ilk önce media player'ı açıyoruz, ardından yapılacakları resimlerden takip edebilirsiniz.

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER

aynı şekilde video ve müziklerinizi de görüntüleyebilirsiniz.

• merhaba arkadaşlar. öncelikle böyle bir rehber hazırlandığı için emeği geçen herkese teşekkürler. ben de yeni bir desire hd kullanıcısıyım, forumdan uzun süredir yararlanıyorum ama ilk defa birşey danışmam gerekti : )

goldcard ı sorunsuz yapabildim 2.3.3 den downgradei de sorunsu hallettim şu an 1.32 sürümü. Radio s-off ve super CID görünüyorum. Buraya kadar bir sıkıntı yok ancak rom manager ı yükldiğimde "Flash ClockworkMod Recovery" dediğimde servera bağlanamıyor, internet bağlantınızın stabil olup olmadıgını kontrol edin diye bir uyrı alıyorum. marketten indiremiyorum rom managerı o yüzden pc den yüklemiştim. diğer adımları sorunsuz geçip burada takıldığım için moralim bozuldu : )
    yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler
  • burak laptop da dlna olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

burak laptop da dlna olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

laptop'da olması gerekmiyor diye biliyorum, wi-fi'dan bağlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.