Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar desire hd alalı 4-5 gün oldu buraları hatim ettim :) ancak root ve rom yapma işine cesaret edemedim. fakat güncelleme yaptıktan sonra version 2.3.3 olduğunu gördüm. ve menü sekli değişti. ve markete giriyorum. bazı dosyalar indirdim. kurdum ama sd karta attığım proğramları kurma işini hala çözemedim. appintaller diye bi proğram yükledim. oda yüklü proğ. gösteriyor. manager kurdum onda pek bi şey anlamadım. sd karta ulasamadım. tek sd karta ulaşan androzip diye bi proğram oda sadece zip veya rar dosyalarını açıyor. sd karta rar olarak attığım bi oyun vardı. bunu androzip ile açtım. ama içinden cab uzantılı bi dosya çıktı. ve bunun yüklemesini beceremedim. bu tipdosyaların yukleme işleri nasıl yapılıyor. yardım ederseniz çok sevinirim..
  • Burak Bey,
    Herşeyi yapıyorum fakat sonunda telefon bilgisayarı görmüyor. Firewall dahil herşeyi kapattım, bu arada media player'ım 11.0 ama görüntüsü sizinkinden farklı. Acaba neyi eksik yapmış olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidincek

arkadaşlar desire hd alalı 4-5 gün oldu buraları hatim ettim :) ancak root ve rom yapma işine cesaret edemedim. fakat güncelleme yaptıktan sonra version 2.3.3 olduğunu gördüm. ve menü sekli değişti. ve markete giriyorum. bazı dosyalar indirdim. kurdum ama sd karta attığım proğramları kurma işini hala çözemedim. appintaller diye bi proğram yükledim. oda yüklü proğ. gösteriyor. manager kurdum onda pek bi şey anlamadım. sd karta ulasamadım. tek sd karta ulaşan androzip diye bi proğram oda sadece zip veya rar dosyalarını açıyor. sd karta rar olarak attığım bi oyun vardı. bunu androzip ile açtım. ama içinden cab uzantılı bi dosya çıktı. ve bunun yüklemesini beceremedim. bu tipdosyaların yukleme işleri nasıl yapılıyor. yardım ederseniz çok sevinirim..

Es File Explorer kur karta rahatlıkla ulasırsın

• quote:

arkadaşlar desire hd alalı 4-5 gün oldu buraları hatim ettim :) ancak root ve rom yapma işine cesaret edemedim. fakat güncelleme yaptıktan sonra version 2.3.3 olduğunu gördüm. ve menü sekli değişti. ve markete giriyorum. bazı dosyalar indirdim. kurdum ama sd karta attığım proğramları kurma işini hala çözemedim. appintaller diye bi proğram yükledim. oda yüklü proğ. gösteriyor. manager kurdum onda pek bi şey anlamadım. sd karta ulasamadım. tek sd karta ulaşan androzip diye bi proğram oda sadece zip veya rar dosyalarını açıyor. sd karta rar olarak attığım bi oyun vardı. bunu androzip ile açtım. ama içinden cab uzantılı bi dosya çıktı. ve bunun yüklemesini beceremedim. bu tipdosyaların yukleme işleri nasıl yapılıyor. yardım ederseniz çok sevinirim..

eğer zip ten cab dosyası çıkıyorsa windows mobile uygulamasıdır yüklemeye çalıştığınız.

• ey htc desire için de 2.3 güncellemesi gelsin artık, calisin biraz yan gelip yatmakla olmaz bu işler
  • cevaplar için teşekkürler. anladığım kadarı ile cab uzantılı dosyaları dhd kuramıyoruz yada bi işe yaramıyor. tüm uygulama ve oyunların uzantısı mutlaka apk mı olmalı.. yada hangi dosya uzantısı uygun.. oyun yada uygulama indirirken neye, nelere dikkat etmeliyiz..
  • quote:

cevaplar için teşekkürler. anladığım kadarı ile cab uzantılı dosyaları dhd kuramıyoruz yada bi işe yaramıyor. tüm uygulama ve oyunların uzantısı mutlaka apk mı olmalı.. yada hangi dosya uzantısı uygun.. oyun yada uygulama indirirken neye, nelere dikkat etmeliyiz..

Android içn apk uzantılar geçerli. Hangi telefon olursa olsun...
  • Dostlar Android Revolution HD 5.1.7 yüklüydü telefonu aksam vericem Android Revolution HD 5.1.9u yükledim daha güncel olun dedim. Radio değistirirken bütün malzeme tamam ama bende komut penceresi birtürlü açılmıyor sebebi ne olabilir.

Gereksinimler

� Windows XP SP2 yada daha üstü
    � .NET Framework 4.0
    � HTC Sync (HTC� nin kendi sitesinden indirebilirsiniz)
    � Root, Radio S-Off ve Eng S-Off yapılmış Desire HD
    � %30 veya daha fazla dolu olan batarya. (%100 tavsiye edilir.)

Radio değiştirme işlemi için yapılması gerekenler

1. �Radio flash.zip� dosyasını indirin. İçindeki klasörü bilgisayarınızın masaüstüne çıkartın.

2. Yüklemek istediğiniz radio yu indirin. Klasör içindeki �radio.img� dosyasını �Radio flash� klasörünün içine taşıyın.

3. Cihazınızı bilgisayara usb kablosu aracılığı ile bağlayın.(�sadece şarj(charge only)� seçeneği ile bağlayın ve cihazın bağlantı ayarlarından �USB Debugging(usb hata ayıklama)� seçeneğini aktif edin)

4. �START HERE� yazan dosyaya çift tıklayın. Bir komut istemi penceresi açılacaktır.

5. Komut penceresinde �adb reboot bootloader� yazın. Cihazınız Bootloader ekranında açılacaktır.

6. Cihazınız Bootloader ekranında açıldıktan sonra bilgisayarınızda komut penceresinde �fastboot flash radio radio.img� yazın.

7. Yükleme işlemi bittiğinde komut penceresinde �fastboot reboot� yazın.

8. Cihazınız kendini yeniden başlatacaktır.

�START HERE� yazan dosyaya çift tıkladım. Bir komut istemi penceresi açılmıyor

• arkadaşlar merhabalar,
    konuyu açan arkadaşa tebrikler gerçekten çok güzel bir konu olmuş,
    ben de htc z alarak aranıza katılmak üzereyim, lakin hd den çok bir farkı yok gibime geliyor, işletim sistemleri vs aynı sadece işlemci hızı vs düşük gibi,
    900TL ye bu telefonu almak üzereyim ,yukarıdaki geliştirmelerin hepsini sanırım bu telefona da uygulayabilirim gibime geliyor,q klavye olması sebebi ile tercih edicem,
    yardımcı olabilirseniz makbule geçer, nokia e71 kullanıcısı olarak fazlası ile memnunum ama daha hızlı bir telefon istiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsttrue

Burak Bey,
    Herşeyi yapıyorum fakat sonunda telefon bilgisayarı görmüyor. Firewall dahil herşeyi kapattım, bu arada media player'ım 11.0 ama görüntüsü sizinkinden farklı. Acaba neyi eksik yapmış olabilirim?

k. bakmayın görmemişim mesajınızı. temadan dolayı farklı görünüyordur belki media player. eğer bağlı ortamlarda görünmüyorsa normal olabilir çünkü bende de orada bilgisayar çıkmıyor ama bağlı ortamlara girdikten sonra bir resim seçtiğinizde seçenekleri göstermesi lazım. akşam evden tekrar yardımcı olmaya çalışırım ağ ayarlarına da girmiştim ben, gerek yokmuş normalde ama kurcalamıştım, o ayarların görüntüsünü koyarım foruma.
  • arkadaşlar BENİM BUILD NUMARAM 2.36 BENDE downgrade yapmak zorunda mıyım ? root için ?
  • Android 2.3.3'mü telefonun.
  • eet 2.3.3 telefonum :( root yapmaya çalıştım yükleyip. program takıldı.
  • Rehberdeki Downgrade işlemi senin için geçerli değil birkaç mesaj önce paylaşmıştım Build numarası 2.xx olan cihazların Downgrade işlemini, ilk önce Gingerbreak apk.sini bulup telefona at. Gerisini yazımdan anlatsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Rehberdeki Downgrade işlemi senin için geçerli değil birkaç mesaj önce paylaşmıştım Build numarası 2.xx olan cihazların Downgrade işlemini, ilk önce Gingerbreak apk.sini bulup telefona at. Gerisini yazımdan anlatsın..

neyin gingerbreak apk sı ? uyglamanın ismi mi bu ?
  • Evet uygulamanın ismi o, Gingerbreak.apk yaz google a bulursun.
  • uff :( sürücü disk modu gitti yaa şimdide çıldırcam :((
  • O ne oluyor yav ?
  • nese onu çözdüm :D

adb push misc_version /data/local/tmp
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell
    su

bu kısmı sırayla direk açılan komut penceresine mi yazıcam. diğer ksıımda önce cd .. filan yazıoduk. Sonra downgrade yazıoduk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

arkadaşlar merhabalar,
    konuyu açan arkadaşa tebrikler gerçekten çok güzel bir konu olmuş,
    ben de htc z alarak aranıza katılmak üzereyim, lakin hd den çok bir farkı yok gibime geliyor, işletim sistemleri vs aynı sadece işlemci hızı vs düşük gibi,
    900TL ye bu telefonu almak üzereyim ,yukarıdaki geliştirmelerin hepsini sanırım bu telefona da uygulayabilirim gibime geliyor,q klavye olması sebebi ile tercih edicem,
    yardımcı olabilirseniz makbule geçer, nokia e71 kullanıcısı olarak fazlası ile memnunum ama daha hızlı bir telefon istiyorum artık

yardım edebilecek olan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.