Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla orda ben nasıl yazmışsam öyle yap, telefondan takılıyorum. Şimdi ne yazdığımı aramak da istemiyorum. :D
  • ben pess ettim sense 3.0 filan yüklemioum. Ne sorunlu yazılmmış. root etmem için versionu değişticem. Versionda CID INCORRECT! HATASI alınca başka bişi yapmam gerekio. sonra ...... uzayıp gitti yani :((
  • yine dayanamadım yaptım sonunda :)) bişi sorucam herhangi bi resette bu ayarlar gitmiyo dimi ? artık sadece rom yükleme bölümünü yapıcam herhalde değiştirmek istersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

yine dayanamadım yaptım sonunda :)) bişi sorucam herhangi bi resette bu ayarlar gitmiyo dimi ? artık sadece rom yükleme bölümünü yapıcam herhalde değiştirmek istersem.

Aynen öyle birkere yapıyorsun o işlemleri bundan sonra sadece rom yüklemek kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

yine dayanamadım yaptım sonunda :)) bişi sorucam herhangi bi resette bu ayarlar gitmiyo dimi ? artık sadece rom yükleme bölümünü yapıcam herhalde değiştirmek istersem.

Aynen öyle birkere yapıyorsun o işlemleri bundan sonra sadece rom yüklemek kalıyor

quote:

quote:

teşkkürler peki orjinal rom u da yükleyebiliyor muyuz htc nin 2.3.3 ü ?

• Orjinal romun yedeğini aldıysan yaparsın ama almadı isen isin zor. Ben daha orjinal romun paylasıldığı biryer görmedim bilen varsa bilgilendirirse fena olmaz...
  • quote:

Orjinal romun yedeğini aldıysan yaparsın ama almadı isen isin zor. Ben daha orjinal romun paylasıldığı biryer görmedim bilen varsa bilgilendirirse fena olmaz...

Almadım :)) çok iyi yani garantiden çıktı telefon :)) bida garantili olamıcak mı ? Kesin bi yerde vardır orjinal vodafone romuna çevirme filan
  • Orjinal Vodofone ROM'un Avrupa versiyon olan 2.3.3 güncellemesinden ne farkı var ki ? Bişey olursa Orjinal 2.3.3 Romunu kurarsın hiç bişey olmaz Vodofone mi anlayacak bu Rom bizim Romumuz değil falan mı diyecek
  • bilmem der der :D belli olmaz
  • Arkadaşlar ben cihazı bir akrabamdan aldığım için şuan pasaporta kayıtlı değil ve hat kullanımına kapalı..
    Android marketin sitesinden program yükleyemiyorum ülkenize paylaşım yok sorunu alıyorum acaba bunu nasıl halledebilirim Ben ?
    Rom yüklemek için
  • arkadaşlar merhaba.
    Cihazım 2.2.1 - 1.84.832.2
    Ben 2.3 - 2.36.405.8 yapmak istiyorum.
    Kendisi güncelleme bulamıyor bir türlü.Cihaz güncel diyor.
    2.3 sürümün exe ve kart'a atılan her 2 dosyasını da indirdim.
    Exe. hata veriyor bir yerde yüklemiyor.
    Kart a atıp başlattığımda kurulmda CID hatası veriyor.
    Saatlerdir farklı kartlarla da uğraştım Gold Card işlemi için. Herhangi bir yerde yanlışlık yapmadığımdan da emini. Hex Editor ve GoldCardTool ile de yaptım. MMC1 MMC0 denedim ikisinide. Hala CID hatası ile boğuşuyorum.
    Cihazı nasıl 2.3 yapabilirim. Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 10 Haziran 2011; 9:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Build Numarası 2.x Olan Cihazlar İçin Downgrade Anlatımı

UYARI:

1. Telefonumuza Gingerbreak.apk dosyasını indirip kuruyoruz...Kurulum tamamlandıkdan sonra programı açmayın. (Telefon hafızasında kalacak SD karta taşımayın!!)
    2. Telefonu bilgisayara bağlıyoruz (Yanlızca Şarj Şeçiyoruz. ''USB Hata Ayıklama Seçeneğide Aktif olmalı'')
    3. Kurmuş olduğumuz Gingerbreak uygulamasını çalıştırıyoruz ve Root butonuna basıyoruz... İşlemler uzun sürebilir telaşe etmeyin...

arKADAŞLAR BU ADIMDA TELEFONUM root olmada sorun çıkartıyor..
    1 saat beklememe rağmen formatı atmıyor herkes de böyle mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

arkadaşlar merhabalar,
    konuyu açan arkadaşa tebrikler gerçekten çok güzel bir konu olmuş,
    ben de htc z alarak aranıza katılmak üzereyim, lakin hd den çok bir farkı yok gibime geliyor, işletim sistemleri vs aynı sadece işlemci hızı vs düşük gibi,
    900TL ye bu telefonu almak üzereyim ,yukarıdaki geliştirmelerin hepsini sanırım bu telefona da uygulayabilirim gibime geliyor,q klavye olması sebebi ile tercih edicem,
    yardımcı olabilirseniz makbule geçer, nokia e71 kullanıcısı olarak fazlası ile memnunum ama daha hızlı bir telefon istiyorum artık

yardım edebilecek olan yok mu?

arkadaşlar üçüncü kez soruyorum birisi cevaplasın artık Allah rızası için!

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhabalar,
    ben de htc z alarak aranıza katılmak üzereyim, lakin hd den çok bir farkı yok gibime geliyor, işletim sistemleri vs aynı sadece işlemci hızı vs düşük gibi,
    900TL ye bu telefonu almak üzereyim ,yukarıdaki geliştirmelerin hepsini sanırım bu telefona da uygulayabilirim gibime geliyor,q klavye olması sebebi ile tercih edicem,
    yardımcı olabilirseniz makbule geçer, nokia e71 kullanıcısı olarak fazlası ile memnunum ama daha hızlı bir telefon istiyorum artık

Dostum sana daha önce yazdım ama ciddiye almamıssın sanırım yada gözünden kaçmıs olabilir. Aralarında teknik açıdan çok fark var DHD çok daha üstün bir cihaz ve yazılım desteği en çok olan cihazdır.

DESIRE Z VE DESIRE HD ARASINDAKI ONEMLİ FARKLAR

480 x 800 pixels, 3.7 inches - 480 x 800 pixels, 4.3 inches
    1.5 GB; 512 MB RAM - 1.5 GB; 768 MB RAM
    5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash - 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash
    Android OS, v2.2 (Froyo) - Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhabalar,

Dostum sana daha önce yazdım ama ciddiye almamıssın sanırım yada gözünden kaçmıs olabilir. Aralarında teknik açıdan çok fark var DHD çok daha üstün bir cihaz ve yazılım desteği en çok olan cihazdır.

DESIRE Z VE DESIRE HD ARASINDAKI ONEMLİ FARKLAR

480 x 800 pixels, 3.7 inches - 480 x 800 pixels, 4.3 inches
    5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash - 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, dual-LED flash
    Android OS, v2.2 (Froyo) - Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3

Burdaki 256MB rami farkını uygulamalarda hissedebilen bir insan evladı var mı merak etmiyor değilim.

• Arkadaşlar bu dhd de otomatik cevaplama modu varmı bu kask zimbirtisina n-com taktirdim kablolu telefon çaldığında gelen aramaya oto dhd cevap vermiyor.
  • quote:

UYARI:
    Cihazın Android sürümü 2.2 ye düşer.Build numarası 1.32 olur.
    Telefondaki herşey silinecek (Hafıza kartındaki bilgilerine birşey olmaz)
    Şarjınız en az %75 seviyelerinde olsun... (Önerilen budur ben % 50 ile yaptım )

İŞLEMLERE BAŞLAMADAN !!!:

Öncelikle ilk sayfada paylaşılan ''1.32 PD98IMG.zip'' dosyasını indirip işlemler sırasında kullanacağımız SD Kartın içine zip halinde atıyoruz...
    Telefonun ekran kapanma süresini asla kapanma olarak ayarlayın !! (Settings-Display- Screen Timeout-Never Turn Off)
    Son olarak ''Settings-Applications-Unknown Sources'' sekmesini işaretliyoruz.

1. Telefonumuza Gingerbreak.apk dosyasını indirip kuruyoruz...Kurulum tamamlandıkdan sonra programı açmayın. (Telefon hafızasında kalacak SD karta taşımayın!!)
    2. Telefonu bilgisayara bağlıyoruz (Yanlızca Şarj Şeçiyoruz. ''USB Hata Ayıklama Seçeneğide Aktif olmalı'')
    3. Kurmuş olduğumuz Gingerbreak uygulamasını çalıştırıyoruz ve Root butonuna basıyoruz... İşlemler uzun sürebilir telaşe etmeyin...
    4. İşlem tamamlandıkdan sonra Gingerbreak uygulamasına çıkıp tekrar girin...SuperUser programı size bir soru soracak; ''Allow'' diyip Gingerbreak uygulamasının arayüzüne gidin.Root işleminin olduğunu fark edeceksiniz...Menüde Unroot kısmıda açık olacak...
    5. Şimdi gene ilk sayfada paylaşılan ''Downgrade'' dosyasını indiriyoruz ve içindeki Downgrade klasörünü bilgisayarın ana dizine kopyalıyoruz (Ben C: ye çıkarttım)
    6. Şimdi komut satırını açıp şu kodları giriyoruz;

adb push misc_version /data/local/tmp
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell
    su

7. Bu kodları girdikden sonra ''#'' işareti karşımıza çıkmalı !!! Devam edip aşağıdaki komutları yazın.

“cd /data/local/tmp” komutunu yazın.
    “./misc_version -s 1.31.405.3” komutunu yazın. ( '' hariç )

8. Yukardaki kodları yazdıkdan sonra telefonda SuperUser programı bir soru daha soracak onada ''Allow'' diyin..
    9. Komut satırını kapatın ve telefona reset atın. Telefon kapanırken ses kısma tuşuna basılı tutun ve telefonun titreyişine aldırış etmeyin..
    10. Bootloader ekranında kuruluma başlayacayaktır...Kurulum sırasında ''CID Incorrect'' hatası alırsanız ''Goldcard'' işlemini yapıp ilk maddeden tekrar başlayın !

Gingerbreak 1.20:http://www.****.com/?d=SGIKBWAI (''****'' yerine ''****'' yazın)

Gingerbreak ile root edebiliyorsak sonrasında downgrade etmemizin amacı nedir ?
    visionary ve diğer programlar 1.32'de çalışıyor diye mi?

• yukarıdaki soruya
    +1 cevap bekleniyor

ek olarak;

Gingerbreak 1.20:http://www.****.com/?d=SGIKBWAI (''****'' yerine ''****'' yazın)

buradaki ***** ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeratul9

quote:

UYARI:
    Cihazın Android sürümü 2.2 ye düşer.Build numarası 1.32 olur.
    Telefondaki herşey silinecek (Hafıza kartındaki bilgilerine birşey olmaz)
    Şarjınız en az %75 seviyelerinde olsun... (Önerilen budur ben % 50 ile yaptım )

İŞLEMLERE BAŞLAMADAN !!!:

Öncelikle ilk sayfada paylaşılan ''1.32 PD98IMG.zip'' dosyasını indirip işlemler sırasında kullanacağımız SD Kartın içine zip halinde atıyoruz...
    Telefonun ekran kapanma süresini asla kapanma olarak ayarlayın !! (Settings-Display- Screen Timeout-Never Turn Off)
    Son olarak ''Settings-Applications-Unknown Sources'' sekmesini işaretliyoruz.

4. İşlem tamamlandıkdan sonra Gingerbreak uygulamasına çıkıp tekrar girin...SuperUser programı size bir soru soracak; ''Allow'' diyip Gingerbreak uygulamasının arayüzüne gidin.Root işleminin olduğunu fark edeceksiniz...Menüde Unroot kısmıda açık olacak...
    5. Şimdi gene ilk sayfada paylaşılan ''Downgrade'' dosyasını indiriyoruz ve içindeki Downgrade klasörünü bilgisayarın ana dizine kopyalıyoruz (Ben C: ye çıkarttım)
    6. Şimdi komut satırını açıp şu kodları giriyoruz;

adb push misc_version /data/local/tmp
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell
    su

7. Bu kodları girdikden sonra ''#'' işareti karşımıza çıkmalı !!! Devam edip aşağıdaki komutları yazın.

“cd /data/local/tmp” komutunu yazın.
    “./misc_version -s 1.31.405.3” komutunu yazın. ( '' hariç )

8. Yukardaki kodları yazdıkdan sonra telefonda SuperUser programı bir soru daha soracak onada ''Allow'' diyin..
    9. Komut satırını kapatın ve telefona reset atın. Telefon kapanırken ses kısma tuşuna basılı tutun ve telefonun titreyişine aldırış etmeyin..
    10. Bootloader ekranında kuruluma başlayacayaktır...Kurulum sırasında ''CID Incorrect'' hatası alırsanız ''Goldcard'' işlemini yapıp ilk maddeden tekrar başlayın !

Gingerbreak ile root edebiliyorsak sonrasında downgrade etmemizin amacı nedir ?
    visionary ve diğer programlar 1.32'de çalışıyor diye mi?

gingerbreak ile permroot yapılamıyor. gingerbreak ile downgrade yapabiliyorsunuz.

• ya bu bahsettiğiniz gerçekten telefon mu inanmıyorum arkadaşlar valla. hemen gidip alasım var....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.