Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar coredroid icin guncelleme geldi acaba ne yapmaliyim yuklemelimiyim yoksa erteleyip duruyorum bir haftadan beri ?? basina gelen varsa ne yaptigini anlata bilir mi
  • Arkadaşlar amerika dönüşünde 2 adet htc desire hd almayı düşünüyorumda herşey iyi güzel hoş ama türkçe menü olup olmadığını bilmiyorum.1-2 araştırma yaptımda değişebiliyomuş dil seçenekleri.bilgisi olan ve bu konuda beni aydınlatabilecek olan olursa çok sevinirim.
  • Marketten morlocale indirirsiniz olur biter
  • [simage]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/6/12286.png [/simage]
    arkadaşlar yalnız orada version düşürmeye çalışırken kod hata veriyor downgrade dosysını gösteremiyorum ,nerde yanlışlık yapıyorum bileiyorum
  • arkadaslar hala benim soruma cevap yok kac haftadan beridir coredroid icin sistem guncellemesi geldi yuklemelimiyim yapan arkadas varsa solerse cok iyi olur
  • Arkadaşlar bir konu hakkında sorum var,

Eski nokia telefonum ile kullandığım Jabra BT2035 var. Şu anda DHD kullanıyorum.

Bu kulaklığı bir türlü DHD ile eşleştiremedim. Her ikisinde de Bluetooth açık olmasına rağmen telefon bir türlü kulaklığı bulmuyor, fakat farklı telefonlar olsun, onları buluyor.

Sadece kulaklık ile ilgili sorun yaşıyorum, sizce ne yapmalıyım?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Bende de Plantronics vardı tanımadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendiev

Bende de Plantronics vardı tanımadı...

Arkadaşım ben sorunu buldum sanırsam,

Bende ki bluetooth kulaklık A2DP destekli olmadığı için eşleşmiyor. HTC'nin destek sayfasında yazdığına göre öyle...

http://www.htc.com/tr/howto.aspx?id=12415&type=1&p_id=324

Demek ki yeni bir tane almak gerekecek...

• A2DP olmasa bile bağlanması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 24 Ağustos 2011; 16:44:25 >
  • Kulakligi eslestirme pozisyonuna alın.ışığın yanıp söner halde olması lazım.
  • Arkadaşlar bazi oyunların içinden birsürü dosya cıkıyor .arsc resources.arcs classes.dex diye bu sekildeki oyunları nasıl kurabilirim apk dosyaları falan yok yardımcı olursanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

Kulakligi eslestirme pozisyonuna alın.ışığın yanıp söner halde olması lazım.

İlk olarak kulaklığı açıyorum, ışığı yanıp sönmeye başlıyor.

Sonra telefondan tarama yaptırıyorum fakat bulamıyor.

HTC'ye geçmeden önce Nokia ile kullanıyordum bu kulaklığı ve sorunsuz olarak çalışıyordu.

Telefondan telefona bluetooth ile veri aktarımı da yapabiliyorum.
  • verdiginiz bilgiler gayet guzel ve anlasılır.teşekkür ederim bu bilgileriniz için ancak benım birkac sorum olacaktı.
    telefona root işlemini yapmak garantinin devre dısı kalmasına sebep olabilir mi?
    Bunu geri dondurebiliyormusuz ancak garantide anlasılabilme olasılıgı nedir?
    root yapmadan android marketi sorunsuz kurmanın bir yolu var mıdır?
  • Mail uygulamasını kullanıyorum, ilk kurduğum zamanlarda mail geldiğinde uyarı veriyordu, fakat şimdi mail geldiğinde uyarı falan gelmiyor . Ama kontol edince yeni mailler postada gozukuyor aciiil yardim lazim tesekkurler
  • Web.de mail adresini kullanamiyorum ayari jakkinda bilgisi olan varmi
  • cmcntkn hocam bı yardım et lutfen
    telefon sımfree htc desire hd
    andorıd 2.3.3
    htc sense 2.1
    anaband 12.54.60.25u_26.09.04.11_m2
    kernel 2.6.35.10-gd2564fb
    build numara 2.50.707.4 cl91002 release-keys
    yazılım 2.50.707.4
    tarayıcı webkit 533.1 bunlar bılgılerı hocam ben nsl dusurecem telefonu 1.32 ve root yapacam hocam
    ÖNEMLİ
    Cihazının sürümü 2.x olan kullanıcıların cihaz sürümlerini 1.32'ye indirebilmek için yapması gereken işlemlerTIKLAYIN burdakı ıslemı yapmaya calıstım fakat gingerbreak denılen program uzun sure bılır yazmıs 2 saat bekledım yıne bısı yapmadı bı yardım edın lutfen kımse ılgılenmıyor herkez oku yap dıyor okuyoruz olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Build Numarası 2.x Olan Cihazlar İçin Downgrade Anlatımı

UYARI:
    Cihazın Android sürümü 2.2 ye düşer.Build numarası 1.32 olur.
    Telefondaki herşey silinecek (Hafıza kartındaki bilgilerine birşey olmaz)
    Şarjınız en az %75 seviyelerinde olsun... (Önerilen budur ben % 50 ile yaptım )

İŞLEMLERE BAŞLAMADAN !!!:

Öncelikle ilk sayfada paylaşılan ''1.32 PD98IMG.zip'' dosyasını indirip işlemler sırasında kullanacağımız SD Kartın içine zip halinde atıyoruz...
    Telefonun ekran kapanma süresini asla kapanma olarak ayarlayın !! (Settings-Display- Screen Timeout-Never Turn Off)
    Son olarak ''Settings-Applications-Unknown Sources'' sekmesini işaretliyoruz.

1. Telefonumuza Gingerbreak.apk dosyasını indirip kuruyoruz...Kurulum tamamlandıkdan sonra programı açmayın. (Telefon hafızasında kalacak SD karta taşımayın!!)
    2. Telefonu bilgisayara bağlıyoruz (Yanlızca Şarj Şeçiyoruz. ''USB Hata Ayıklama Seçeneğide Aktif olmalı'')
    3. Kurmuş olduğumuz Gingerbreak uygulamasını çalıştırıyoruz ve Root butonuna basıyoruz... İşlemler uzun sürebilir telaşe etmeyin...
    4. İşlem tamamlandıkdan sonra Gingerbreak uygulamasına çıkıp tekrar girin...SuperUser programı size bir soru soracak; ''Allow'' diyip Gingerbreak uygulamasının arayüzüne gidin.Root işleminin olduğunu fark edeceksiniz...Menüde Unroot kısmıda açık olacak...
    5. Şimdi gene ilk sayfada paylaşılan ''Downgrade'' dosyasını indiriyoruz ve içindeki Downgrade klasörünü bilgisayarın ana dizine kopyalıyoruz (Ben C: ye çıkarttım)
    6. Şimdi komut satırını açıp şu kodları giriyoruz;

adb push misc_version /data/local/tmp
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell
    su

7. Bu kodları girdikden sonra ''#'' işareti karşımıza çıkmalı !!! Devam edip aşağıdaki komutları yazın.

“cd /data/local/tmp” komutunu yazın.
    “./misc_version -s 1.31.405.3” komutunu yazın. ( '' hariç )

8. Yukardaki kodları yazdıkdan sonra telefonda SuperUser programı bir soru daha soracak onada ''Allow'' diyin..
    9. Komut satırını kapatın ve telefona reset atın. Telefon kapanırken ses kısma tuşuna basılı tutun ve telefonun titreyişine aldırış etmeyin..
    10. Bootloader ekranında kuruluma başlayacayaktır...Kurulum sırasında ''CID Incorrect'' hatası alırsanız ''Goldcard'' işlemini yapıp ilk maddeden tekrar başlayın !

Gingerbreak 1.20:http://www.****.com/?d=SGIKBWAI (''****'' yerine ''****'' yazın)

hocam 3. ıslemde uzun surer dedıgınız ortalama ne kadar ben 2 saate yakın bekledım hala aynı yazı ekranda duruyordu sızce bu normalmı

• hocam bu sıtedekı anlatımdan yaptımhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003
    kurdu 1.32 PD98IMG.zip bu dosyayı fakat tam sonuna geldı failed update ve power tusuna bas yenıden baslat dedı acaba komuttamı hata yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 7 Eylül 2011; 13:35:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Anamı ağlattı desem yeridir . Dün saat 5ten beri uğraşıyorum. XDA dan jkoljo sağolsun yardımcı oldu da anca yapabildim. Radio S-Off işleminde herşeyi doğru yapmama rağmen hep "unknown error, probably connection" hatası alıyordum, 3 farklı sürüm HTC sync ve 3 farklı PC de denememe rağmen olmamıştı. En son şu şekilde yapınca oldu:

* Komut isteminde radio s-off tool klasörüne gittim (Klasörü komple C: ana dizinine atıp)

* adb shell
    * su
    Komutlarını verdim.

* Komut istemini kapatıp programı yeniden çalıştırınca oldu.

Yarın da leedroid romu kurmayı düşünüyorum müsait bir zamanda.

hocam ben artık telefonu duvara çarparsınız diye tahmin ediyodum ama baya azimli çıktınız. gold kard radio off cid hatası felan ömrünüzü aldı alet neyse geçmiş olsun diyelim hep beraber

Sağolun,

Sonunda android developer olup cıkacam, ondan korkuyorum

dostum selam
    senin yaşadığın tüm problemleri yaşadım cihazım
    yurt dışından /almanyadan geldi O2
    GÖBEĞİM ÇATLATI GOLDCARD YAPMAK TAM BİR SIKINTI BUNU HALLETTİM FAKAT DEVAMLI
    Radio S-Off işleminde herşeyi doğru yapmama rağmen hep "unknown error, probably connection" hatası alıyorum.
    easy radio tool v2_2 klasörünüde c dizinine çıkartım
    -adb shell
    komutunu yazdıktan sonra dolar işareti oluşuyor
    su komutunu yazsamda olmuyor.
    sabahtan beri uğraşıyorum.
    lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

hocam bu sıtedekı anlatımdan yaptımhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003
    kurdu 1.32 PD98IMG.zip bu dosyayı fakat tam sonuna geldı failed update ve power tusuna bas yenıden baslat dedı acaba komuttamı hata yaptım

Cihaz nerden alınma ? goldcard işlemi yapmanız gerekebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.