Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HTC Desire HD bugün aldım bir şey sorucam hava durumlarına eklenen bölgeleri nereden siliyoruz birde widgetler friend facebook hava durumları güncellemeler diğer ıvır zıvır güncellenen araçlar şebekeden mi ücretlendiriliyor markette dahil nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasarimci_gokhan

Arkadaşlar HTC Desire HD bugün aldım bir şey sorucam hava durumlarına eklenen bölgeleri nereden siliyoruz birde widgetler friend facebook hava durumları güncellemeler diğer ıvır zıvır güncellenen araçlar şebekeden mi ücretlendiriliyor markette dahil nasıl oluyor?

ekrandaki widget e gelin üstüne basın hava durumu widgeti ,menu ye basın düzenleye gelin diğer şehirleri silin,şebekenizden ücretlenir yani internet paketinizden..zaten internet paketiniz yoksa hiç kullanmayın bu telefonu....konunun ilk sayfasında kırmızı yazılı yerde bulunan talimatları yapın pil ömrünüzü uzar ..3g değilde 2g yi kullanın benim operatörüm 2g bağlantıyı 8tl ye aylık sınırsız bana veriyor sizinkini bilemiyorum..
     HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER
     HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 31 Ekim 2011; 18:39:47 >

• Teşekkürler bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

CİHAZINIZI ORJİNAL HALİNE GETİRME
    (ROOT/RADIO S-OFF/ENG S-OFF YETKİLERİNİ KALDIRMA)

Garanti sebebiyle veya sırf canınız istedi diye cihazınızı orjinal haline getirmek istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Aşağıda verilen linkten cihazınıza ait olan romu bilgisayarınıza indirmeniz ve cihazınız bilgisayarınıza bağlı iken indirmiş olduğunuz .exe uzantılı rom dosyasını bilgisayarınızda çalıştırmanız yeterlidir. Kurulum kendiliğinden gerçekleşecektir.

Orjinal romları yüklediğinizde root, radio s-off, eng s-off gibi yetkileri kaybedeceğinizi unutmayın. Garanti ihtiyacı dışında bu işi yapmanız size bir fayda sağlamayacaktır.

HTC DESIRE HD STOCK(ORJİNAL) ROMLAR İÇİN TIKLAYIN

Link çalışmıyorsa "shipped-roms.com" adresinden Android başlığı altında cihaz modelini "Ace" olarak seçerseniz Desire HD için yayınlanan stock(orjinal) romlara ulaşabilirsiniz.

NOT: Türkiye'den alınan garantili cihazlara ait orjinal romlar internette olmadığı için başka orjinal romların yüklenmesi durumunda bu cihazların Garanti kapsamına geri gireceğini sanmıyorum arkadaşlar. O yüzden Türkiye garantili cihaz sahibi olanların orjinal romlarının yedeğini Recovery aracılığı ile almalarını tavsiye ediyorum. (Nasıl alınacağı Yedekleme bölümünde anlatılmıştır) Ancak Recovery ile yedeği alınan ORJİNAL romların geri yüklenmesi aşamasında yapılması gereken bazı alengirli işler vardır. Bunun anlatımı internette mevcut, kaynak gösterebilirim ihtiyacı olanlara. Yurtdışı cihazları orjinal haline getirmede bir sıkıntı yok, onlara doğrudan bu linkteki ilgili romları yükleyebilirsiniz .

Custom romlar için Recovery ile yedek aldığınızda; almış olduğunuz yedeği başka hiç bir işlem yapmadan doğrudan Recovery aracılığı ile geri yükleyebilirsiniz. Sadece orjinal romların geri yüklenmesi aşamasında yapılması gereken başka işlemler vardır. Custom romlar için birşey söz konusu değildir.

Merhaba;
    Android işletim sistemli bir cihazı ilk kez kullanıyorum ve Desire Hd ile siftahı yaptım. Benden önceki arkadaşın yüklediği sürüm BlackICEv1.20=- [2.3.7][LordModUE8.1BFS ancak bu sürümü ben beğenmedim mesela çektiğim fotoları sd cardda görüyorum ama içini açamıyorum ekran görüntüsü yapamıyorum vs vs. Yukarıdaki işlemleri uygulayarak orjinal roma geçmeyi düşünüyorum. İlk sorum başka bir costum rom mu tercih edeyim. 2. sorum ise yukarıda yazılı işlemşerden başka hiçbir şey yapmama gerek yok değil mi?

• downgrade.zip patlamış , elinde olan varmı acaba
  • arakadşlar benim gibi dünyadan bir haber şekilde downgrade yapmaya çalışmayın sanırım artık downgrade etmeden telefonu 2,3,3 kullananlar için root yetkisi verme gelmiş. Keşke yapmadan önce görseydim. Şimdi iceliyorum sizde bakın isterseniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1259821
  • Ben yalama olmasından korktuğum tuş kilidine bir çözüm arıyorum. Herhangi bir program var mı kilidi ekrandan açabileceğimiz ? Önceki yazılar çok uzun aralarda buna çözüm yazdıysanız affola. Şimdiden teşekkürler.
  • Yani Tuş kilidi düğmesine alternatif ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batlam74

Ben yalama olmasından korktuğum tuş kilidine bir çözüm arıyorum. Herhangi bir program var mı kilidi ekrandan açabileceğimiz ? Önceki yazılar çok uzun aralarda buna çözüm yazdıysanız affola. Şimdiden teşekkürler.

tap tap app uygulamasıyla sensör ile ekranı açıp kitlemek mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Ben yalama olmasından korktuğum tuş kilidine bir çözüm arıyorum. Herhangi bir program var mı kilidi ekrandan açabileceğimiz ? Önceki yazılar çok uzun aralarda buna çözüm yazdıysanız affola. Şimdiden teşekkürler.

markette screenoff uygulamaları da mevcut ama sadece ekranı kapatıyor.
    bir de shake lock(galibe) diye bir app var telefonu sallayınca kilitliyor sallayınca açıyor...
  • Teşekkürler hemen deniyorum.
  • quote:

quote:

Tap tap uzun bir süredir çalişmiyor bende nedense kapatma widgeti tamam ama sensör ile açmiyor rcmix 4.0 yüklü çaliştrabilen varmı?
  • bi batarya önerin arkadaslar allah askına şöyle alıp kullandıgınız hakkaten çözüm getirebilen varmi su batarya işine...rom karnel radio hepsini yükedim yine dayanmıyor şarj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

quote:

quote:

Tap tap uzun bir süredir çalişmiyor bende nedense kapatma widgeti tamam ama sensör ile açmiyor rcmix 4.0 yüklü çaliştrabilen varmı?

sen de benim gibi proximity sensor dosyalarını kaybetmiş olmayasın.
    sensor test app leri var. onlardan birini indirip sensorlerini test et bakalım çalışıyorlar mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

quote:

quote:

sensor test app leri var. onlardan birini indirip sensorlerini test et bakalım çalışıyorlar mı.

test apk sını yükledim light ve proximity sensor kısmı çalişmiyor nasıl hallederiz??

• quote:

quote:

quote:

quote:

armydc sensor dosyalarını kaybetmek ne demek ve nasil h allettin sorunu?

• Arkadaşlar merhaba.

Facebook, google maps, foursquare, yandex vb uygulamalarda bulunduğum yerle ilgili koordinatlarımı 50 ila 100 metre arasında hatalı gösteriyor makine. Ne yaptıysam bulamadım sorunu.

Yardımcı olabilir ya da yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

quote:

quote:

quote:

quote:

armydc sensor dosyalarını kaybetmek ne demek ve nasil h allettin sorunu?

bu gün hemen hemen bütün günümü alan deneymimdir.

proximity sensor problemini çzömek için xda dan tavsiye edilen orjinal rom olayına girdim.

orjinal romu yükledikten sonra sorun çözülmedi. tabi cihazımın root ve recovery leride başlangıca döndüğü için
    tekrardan cihazı rootlmak zorunda kaldım.
    netice hüsran.

• Şuanda telefon açıllmıyor. ROMu formatlamak istedim iki kere backup yapınca yavaşlamıştı, yanlışlıkla wipe işlemi yaptım şimdi tamamen sanırım herşey silindi belirli bir işletim sistemi yok ve sistem açılmıyor napabilirim bu durumda?
  • Maalesef ben de çözemedim.Bir arkadaş sensorun olduğu yeri makinayla temizlemiş halletmiş.Ama bende hallolmadi.Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.