Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CID incorrect bu hatayı alıyorum kurulumda gold kart olayını da yaptım butun yolu ızleyerek

ve downgrade ıslemı sırasında su komutu gırdıkten sonra
    ./data/local/tmp/GingerBreak bende bu sekılde gelıyor
     HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER
    normalde bu resımdekı gıbı gelmesı gerekıyor neden acaba
     HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER

beyler lütfen bi yardımcı olun 50 kere denedim sonuc basarısız oku anlarsın dıyorsunuz falat olmuyor ıste bı yardımcı olun yahu yardımlasmak öldümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 8 Eylül 2011; 15:42:53 >

• yaw arkadaşlar deliricem.telefonumun versiyonu 2.3.3 orjinal türkiyeden alma ürün.
    bu gingerbreakla downgrade işlemini yapmaya çalışıyorum herşey ii güzel gidio.şu superuser son bi soru soracak diyorya onu ben adb shell
    su komutunu yazar yazmaz soruyo.allow diyorum.neyse oluyor işte # işareti çıkıyor falan.bootloader ekranında başlatıyorum telefonu bana update edilsinmi diye sormuyor bi türlü
    şöyle bi menü geliyor. fastboot / recovery/ factory reset / sımlock / image crc ve yön tuşlarıyla birini seç dio napıcam .(((((
  • beyler bukadar paylasımsız bı bolum gormedım canınızı ıstemedık bıldıgınız bılgıyı anlatmanızı ıstedık ıphone cıler boyle degıl dı be hey gıdı 3gs 32 senı sımdıden özledım lanet olsun senı satıp desire hd aldıgım gune sonunda bunuda soylettınız beyler
  • Slm arkadaşlar. Batarya omru en uzun olan rom hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Slm arkadaşlar. Batarya omru en uzun olan rom hangisidir?

Uğraşmana deyecek bir fark olacağını sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Orjinal romun yedeğini aldıysan yaparsın ama almadı isen isin zor. Ben daha orjinal romun paylasıldığı biryer görmedim bilen varsa bilgilendirirse fena olmaz...

rootlanmamış bir telefonda stock rom nasıl yedekleniyor biliyor musunuz?
  • cem bey bir sorum var,
    benim tek sıkıntım konuşmaları kaydedememek. tüm kayıt programları dhd de sadece mikrofondan kaydı destekliyor.
    vodafone tr stock rom kullanıyorum,
    kullandığım kernel için patch ler buldum, her iki tarafınn da sesini kaydetmeyi sağlayan patchler.
    telefon romunu değiştirmeye hiç yönelmedim dolayısıyla kılavuzda yer alan adımların hiç birini yapmadım daha önce.
    bootloader ekranımda da "ship s on rl" görünüyor..

anladığım kadarıyla kernel patchlerini yüklemek için yine tüm kılavuzda anlatılan adımları yapmak gerekiyor doğru mudur?
    şimdiye kadar hiç rom yüklemeden kernel patch yüklediniz mi?
  • sonunda ben de tüm adımları takip edip 2.3.3 stock romlu telefonumu Android Revolution HD™ 6.1.0 | High Quality & Performance | Official Sense 3.0
    iyi güzel ama birşey sormak istiyorum.
    zaten çok zor bulup yüklediğim (markette türkiyeden indiremezsiniz diyor) ROM MANAGER artık programlar menüsünde yok. sadece ondan yadigar super user duruyor.
    bu normal midir?
    bir daha rom yüklemek istersem tekrar rom manager mı kurmalıyım?
    her rom yükleyişte rom manager siliniyor mu?
    bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer...
  • ana sayfadaki orjinale dönmek yazısı altında yapmanız gereken telefonunuz bağlıyken indirdiğiniz dosyayı çalıştırmak diyordu nasıl bağlayacağız telefonu ?
  • Arkadaşlar çok teşekkürler paylaşımlarınız için çok şey öğrendim. Ama bu rom manager i nereden bulabilirim. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliggg

Arkadaşlar çok teşekkürler paylaşımlarınız için çok şey öğrendim. Ama bu rom manager i nereden bulabilirim. Teşekkürler..

android markette var ama türkiyeden indirilmiyor. rom manager apk diye aratın bulursunuz google da.
  • -sorunu düzelttim. mesajım silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne14u -- 27 Eylül 2011; 17:21:01 >
  • 2,3 için halen downgrade yapmak gerekiyor değil mi :/
  • tam 2,5 saat sürdü hala downgrade edecek bekliyoruz. 3 gün sürer mi
  • +1
  • Arkadaşlar custom rom'a sahip telefona clockwork mod'dan yeni bir custom rom yükleniyor, fakat custom roma sahip telefona orijinal rom bir önceki romun kalıntılarını silerek nasıl yapılır, bugüne kadar kullandığım orijinal romlar stabil değildi hep takılamalar falan v.s. sanırım wipe data / factory reset yapılmadığındandı, orijinal romlar zip değil .exe olduğu için bilindik yöntemlerle yapılmıyor, bootloader'den factory reset yapsam telefon bir daha açılmaz diye tedirginim kısaca anlatabilirimisiniz nasıl yapılır acaba ?
  • Arkadaslar Cyanogenmod sonrası telefonu pc ye bağlayıp internet geçişi nasıl sağlayabilirim önerebiliceğiniz bişey varmı
  • Arkadaşlar HTC Desire HD telefonum var ve cihazı aldığım günden beri rootsuz olarak kullanıyorum. Root yapsam, ileride çıkacak olan Android güncellemelerini kurarken sorun yaşar mıyım? Sadece root yapmak istiyorum rom değişikliği düşünmüyorum.
    Güncel Android sürümü: 2.3.3
  • işlemin 1 saat sürmesi normalmi?
  • ....ops! yanlış yere yazdım sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail özata -- 28 Ekim 2011; 1:29:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.