Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basit bir sorum olacak kız arkadaşımda var bu telefondan ancak sms tonunu ne hikmetse değiştiremiyorum yani kendi ses tonlarında ok ancak hafıza kartındaki ses tonlarını nasıl seçiyoruz?
  • cok tesekkurler herkese... htc desire hd kullaniyorum haziran dan beri ama hic root rom yapmadim..
    nedeni olarak
    telefonum kapandi turkcellden kayit yaptim ama tel acildi tekrar ama avea da calismiyor..

bunun icin ne yapabilirim...

avea da calismadan room rot yapabilirmiyim...

ve telefon sürümü 2.3.5 düsürmeme gerek varmi
    simlock nasil çözerim tesekkurler
  • DESİRE HD KULLANIYORUM BUGUN KAMERASI ARIZA YAPTI
    FOTO CEKMEK İÇİN KAMAREAYI ACTIĞIMDA
    MAKİNA KENDİ KENDİNE KAMERAYI AÇIP KAPATIYOR HEMEN HEMEN HER 2 SN DE BİR OLUYOR.VİDEODA SIKINTI YOK. KAPATIK ACTIM OLMADI .SYNCK E BAĞLADIM CIKARDIM OLMADI. SD KARTI CIKARRIM TAKTIM OLMADI.
    SORUN NEDİR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLRSENİZ SEVİNİRİM.TESEKKÜRLER.
  • Htc Desire Hd 2.3.5 yüklemesini yapınca Kulaklık kısmının kumanda bölümü çalışmıyor. Gelen aramaları kabul etmiyor..
  • Arkadaslr iyi guzel bende yaptim downgrade ve root oldu ama geri almam gerekiyor onu nasil yapacagim
  • mesajım bulunsun
  • ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail özata -- 15 Nisan 2012; 4:06:08 >
  • Konu üst başlık yapılmıştır.
  • mesajım bulunsun :) cihazı bugün aldım,biraz karıştırıp custom rom yüklemeye geçelim =D
  • rkdaslar otomatık navıgasyon gelıyo ekran 3 gundr ugrasıyorum gıtmedı

her kablo ıle bılg baglandıgında navıgasyona baglanmaya calısıyo

arama geldiğindede hoparlor acılıyo otomatık
  • Arkadaşlar kolay gelsin. Ses açma kapama tuşum arızalandı. Bu ses tuşları olmadan S-off yapabilirmiyim ??
  • bu problem için bi çözüm bulabildinizmi.oğlum yurt dışında okuyor aynı problem onun makinesinde olmuş,servis motherboard'u değiştirmek gerekli demiş,yaklaşık ücret tl.450
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

rkdaslar otomatık navıgasyon gelıyo ekran 3 gundr ugrasıyorum gıtmedı

bu problem için bi çözüm bulabildinizmi.oğlum yurt dışında okuyor aynı problem onun makinesinde olmuş,servis motherboard'u değiştirmek gerekli demiş,yaklaşık ücret tl.450
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalkan

quote:

bu problem için bi çözüm bulabildinizmi.oğlum yurt dışında okuyor aynı problem onun makinesinde olmuş,servis motherboard'u değiştirmek gerekli demiş,yaklaşık ücret tl.450

450 tl mı napmıslarr yuhh yenı tel alınmır abı o fıyata :))

ya tam cozdum denemez bır kere cozduydum sonra 3 gun sonra tekrar etmeye basladı

sonra yıne ugrasdım 4 gundur ekrana gelmiyo navıgasyon... gercekten ıllet bısey... 23 gun daha sorun olmaz ıse anlatırım kendı yolumu

• quote:

quote:

quote:

ya tam cozdum denemez bır kere cozduydum sonra 3 gun sonra tekrar etmeye basladı

sonra yıne ugrasdım 4 gundur ekrana gelmiyo navıgasyon... gercekten ıllet bısey... 23 gun daha sorun olmaz ıse anlatırım kendı yolumu

SANA ZAHMET ŞİMDİ ANLAT,OĞLUM SİNGAPURDA TELEFON SERVİSTE 300 DOLAR ÖDEMEKTEN KURTARIRSIN BENİ, MAİLLE ANLATAYIM ONA,

• quote:

quote:

quote:

quote:

SANA ZAHMET ŞİMDİ ANLAT,OĞLUM SİNGAPURDA TELEFON SERVİSTE 300 DOLAR ÖDEMEKTEN KURTARIRSIN BENİ, MAİLLE ANLATAYIM ONA,

Remove Applications ayarlarından "All Aplications" sekmesinde Locations'ı bulup "Clear Data" ile temizlik sonrası düzeltebildim.

hocam bu yol telefon root lu ısegecerli yanı tum uygulamaları sılme yetkısı var ıse

eger bu yolla olmz ıse yarın daha ayrıntılı baska bı yolla anlatmaya calıscam. şimdi yatıcam da

yalnız dedğim gıbı benı 1 hafta delirtı sonra yaptım gıbı yanı 4 gundr sorunsuz ınsallah bı daha gelmez cıldırtıyor ınsanı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Remove Applications ayarlarından "All Aplications" sekmesinde Locations'ı bulup "Clear Data" ile temizlik sonrası düzeltebildim.

hocam bu yol telefon root lu ısegecerli yanı tum uygulamaları sılme yetkısı var ıse

eger bu yolla olmz ıse yarın daha ayrıntılı baska bı yolla anlatmaya calıscam. şimdi yatıcam da

yalnız dedğim gıbı benı 1 hafta delirtı sonra yaptım gıbı yanı 4 gundr sorunsuz ınsallah bı daha gelmez cıldırtıyor ınsanı

teşekkür ederim ama clear data yoluyla olmuyor, daha önce denenmiş, rom da yüklenmiş, türkiyede anakart değişmi bir telefon fiatı diyorlar, sizin anlatırım dediğiniz diğer yoluda size zahmet anlatın ,olmazsa anakartı değiştireceğiz,tekrar teşekkür ederim

• hocam ben bi arkadasın dedıgı sekılde yaptı tam olmadı ama o yolu fabrika ayarlarına dondukten sonra bir kaz daha denedim tabı hafıza kartı da silinmişti ondan sonra oldu ve 5. gün navıgasyon gelmıyo otomatik

16mb bi dosya var hocam onu sana yollamam gerek g mail den gider mi bılmıyom bana bi mail hesabı ver ıstersen o dosyayı telde navigatör içinde data klosoru var onu orda zip den cıkarcan bu navigasyonun acılmasını engellıyo

ve 2 gun boyun ca uygulamalardan navigayonla ılgılı 4 tane uygulama var onları saatte bir verileri temizle diyerek temızledem acdım kapadım temızledım aynı yeri

cook sukur 5. gun navıgasyondan haber yok
  • quote:

hocam ben bi arkadasın dedıgı sekılde yaptı tam olmadı ama o yolu fabrika ayarlarına dondukten sonra bir kaz daha denedim tabı hafıza kartı da silinmişti ondan sonra oldu ve 5. gün navıgasyon gelmıyo otomatik

16mb bi dosya var hocam onu sana yollamam gerek g mail den gider mi bılmıyom bana bi mail hesabı ver ıstersen o dosyayı telde navigatör içinde data klosoru var onu orda zip den cıkarcan bu navigasyonun acılmasını engellıyo

ve 2 gun boyun ca uygulamalardan navigayonla ılgılı 4 tane uygulama var onları saatte bir verileri temizle diyerek temızledem acdım kapadım temızledım aynı yeri

teşekkür ederim inşaallah çözer.e-mail adresi yalkan@yandex.com.tr

• quote:

quote:

hocam ben bi arkadasın dedıgı sekılde yaptı tam olmadı ama o yolu fabrika ayarlarına dondukten sonra bir kaz daha denedim tabı hafıza kartı da silinmişti ondan sonra oldu ve 5. gün navıgasyon gelmıyo otomatik

teşekkür ederim inşaallah çözer.e-mail adresi yalkan@yandex.com.tr

hocam bunu navigator gibi bi dosya var onun ıcınde data klasoru olması lazım datanın ıcıne gırmesın data nın yanın da buraya cıkart desın dosyaaları

sonrada uygulamalarda tum uygulamaları secsin
    harta - veri temizleme
    location - veri temızleme
    bunun gıbı ıkı yada uc tane daha navıgasyonla ılgılı uygulama var toplam 4 olması lazım. zaten r3esminden tanır uygulamaların resmı harta resmi

her birini veri temızleme yapsın kapartsın telı acsın yıne temızleme yapsın ben 2 gun boyunca ara ara bunu yaptım gecti

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.