Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam sim dı yolladım

teşekkür ederim çok zahmet oldu aldım
  • onemlı degıl hocam ınsallah olurr
  • ya ben iki haftadır genel çaplı bi araştırma yapıyorum HTC alacagım o kesin ama modelde kararsızlık yaşıyorum şimdilerde en son istiklaldeki megavizyon teknosa'da Evo 3D ile desire HD kıyaslaması yaptım ikisinide inceledim kurcaladım oradaki çalışanlar Evo 3D kampanyalı oldugundan onu onerdi ama

-DHD 8 mp kameraya sahip 3D 5 mp kameraya

-DHD android froyo 2.2'ye sahip (2.2 olması veya 2.3 olması çok etkiler mi bilmiyorum)

-gözle görülür sekilde 3D'nin ekranı DHDye göre daha canlı

vb. durumlardan dolayı kararsız kaldım siz DHD kullanıcıları olarak ne dersiniz bu duruma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazy21

ya ben iki haftadır genel çaplı bi araştırma yapıyorum HTC alacagım o kesin ama modelde kararsızlık yaşıyorum şimdilerde en son istiklaldeki megavizyon teknosa'da Evo 3D ile desire HD kıyaslaması yaptım ikisinide inceledim kurcaladım oradaki çalışanlar Evo 3D kampanyalı oldugundan onu onerdi ama

-DHD android froyo 2.2'ye sahip (2.2 olması veya 2.3 olması çok etkiler mi bilmiyorum)

vb. durumlardan dolayı kararsız kaldım siz DHD kullanıcıları olarak ne dersiniz bu duruma ?

evo al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazy21

ya ben iki haftadır genel çaplı bi araştırma yapıyorum HTC alacagım o kesin ama modelde kararsızlık yaşıyorum şimdilerde en son istiklaldeki megavizyon teknosa'da Evo 3D ile desire HD kıyaslaması yaptım ikisinide inceledim kurcaladım oradaki çalışanlar Evo 3D kampanyalı oldugundan onu onerdi ama

DHD eğer kılıfsız kullanacaksanız telefonun tek eksi yönü sim ve batarya kapaklarıdır.
    bildiğim kadarıyla 3Dnin arka tarafı daha düzgün.

ben olsam yine DHD alırdım, çünkü 3D batarya tüketimi ve form faktör (telefonun kasa yapısı) olarak daha kötü DHD'den.
    DHD resmi güncellemeyle şu an zaten 2.3 kullanıyor. eğer 2.3 yüklü değilse bile telefonu aldığınızda hiç birşey yapmadan güncelleme kontrolü yaptığınızda kendisi yükleyecektir 2.3ü...
    ayrıca temmuz-ağustos aylarında da ics güncellemesini alacak.
    benim tavsiyem, eğer DHD alırsanız mutlaka ince bir kılıfla birlikte kullanın.

• Merhaba, desire Hd telefonumu downgrade ederken son adımında bir sorun oluştu..Telefon kapandı.Tekrar açılacaktı sanırım ama ben yanlış okuduğumdan pili çıkarıp tekrar kendim boot menüsünden başlatmaya çalıştım ve ...Şimdi boot menüsünden başlamıyor.Telefonun power tuşuna bastığım vakit bir 4-5 dakika sonra HTC yeşil yazısı geliyor ve 1-2 dakika telefon titriyor.Titreme kesilince HTC yazısı hiç ilerlemiyor aynen kalıyor.Gece 2 de bıraktım sabah baktım yok yani açılmıyor.Sanırım telefonda aşırı bir yavaşlık oluştu diye düşünüyorum, power tuşuna bastıktan sonra çok sonra açılması, titreşim olayının uzun sürmesi falan.Bilmiyorum gerçi. Bu HTC yazısı geldiğinde telefonu pc ye bağladığımda, pc telefonu görmüyor,görse bir şeyler yapmaya çalışacağım...Lütfen yardımcı olun, telefonu alalı 2 ay dahi olmadı..Teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum...
  • Selam arkadaşlar. Htc telefon arayışları içerisindeyim. Yakın zamanda almayı düşünüyorum bir tane. Bütçeme uygun almak istediklerim şunlar:
    Evo 3d, One v, desire hd.

evo ve one v ile ilgili çok araştırma yaptım ancak dhd ile ilgili bilgim yok. Evo dan uzaklaştım biraz sebebide, şarj tüketimi ve kalitesiz tuş ve kasa yapısı.

Dhd nin pil tüketimi nasıl ortalama ? 1 günü rahat çıkarabiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyolcem

Selam arkadaşlar. Htc telefon arayışları içerisindeyim. Yakın zamanda almayı düşünüyorum bir tane. Bütçeme uygun almak istediklerim şunlar:
    Evo 3d, One v, desire hd.

evo ve one v ile ilgili çok araştırma yaptım ancak dhd ile ilgili bilgim yok. Evo dan uzaklaştım biraz sebebide, şarj tüketimi ve kalitesiz tuş ve kasa yapısı.

Dhd nin pil tüketimi nasıl ortalama ? 1 günü rahat çıkarabiliyor mu

Valla Desire hd nin pili çok az gidiyor.1200 miliamper yapmışlar pili.ufak tefek işlemlerle uğraştığım vakit bile 1 gün gitmiyor.telefonu dümdüz bırakıcan hiç ellemiyecen öyle bulur tabi :)
  • Teknik isimlerini bilemiyorum ama benim sorunum şu: Benim cihazım büyük ihtimal root edildiği için sistem güncellemelerini almıyor. Güncellemeleri almak için ne yapmam lazım? Ya da root edilmemiş orijinal haline nasıl dönebilirim? Teşekkürler.
  • telefon 1 senede eskimiş bile
    ama ben daha yeni aldım
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostosturan

teşekkürler

Hayırlı olsun. Güzel telefondur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım memnunum şimdilik .

Yukarıda şarjı gitmiyor demişler ama ben 1 günü rahat çıkarıyorum müzik ve 3G ile internete bağlı kalarak.Tabi gün boyu 3G'de kalmıyor

Kamerası ve video çekim kalitesi harika etkileyici telefon
  • Merhaba ICS güncellemesinin iptalinden sonra artık Root yapmaya karar verdim. Ama hiç bir bilgim yok bu konuda. 1.Sayfada anlatılanları uygulayacağım ama benim telefona olur mu bilmiyorum?
    Android 2.3.5,
    Htc Sense 3.0
    Kernel 2.6.35.10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrfc

Merhaba ICS güncellemesinin iptalinden sonra artık Root yapmaya karar verdim. Ama hiç bir bilgim yok bu konuda. 1.Sayfada anlatılanları uygulayacağım ama benim telefona olur mu bilmiyorum?
    Android 2.3.5,
    Htc Sense 3.0
    Kernel 2.6.35.10

güncelleme iptal olmadı en geç ağustos sonu almış olursunuz.
    yarım yamalak bilgilerle milletin aklını karıştırıyorlar.

root işlemini yazdığı gibi adım adım uygularsanız çok zor bir işlem değildir.
    ingilizceniz varsa xda forumda yeni metodlar var onları da deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

quote:

Merhaba ICS güncellemesinin iptalinden sonra artık Root yapmaya karar verdim. Ama hiç bir bilgim yok bu konuda. 1.Sayfada anlatılanları uygulayacağım ama benim telefona olur mu bilmiyorum?
    Android 2.3.5,
    Htc Sense 3.0
    Kernel 2.6.35.10

Dün Htc'nin resmi blog sayfasında ve DH de iptal kararının haberi yapıldı. Yine de biraz beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selecto1905

Htc Desire Hd 2.3.5 yüklemesini yapınca Kulaklık kısmının kumanda bölümü çalışmıyor. Gelen aramaları kabul etmiyor..

Dediğiniz gibi aynı sorunla karşı karşıya kalmıştım.Bunun için de mp3 player ımın kulaklığını kullanıp telefonun dahili mikrofonunu kullanmaya başladım.Ancak bu seferde telefonu oynattığımda telefon kapanmaları ve farklı numaraları arama gibi sorunlar çıktı.
    Artık kulaklıksız konuşuyorum.Umara ICS gelir de bu sorun giderilir.
  • quote:

quote:

quote:

Android 2.3.5,
    Htc Sense 3.0
    Kernel 2.6.35.10

Dün Htc'nin resmi blog sayfasında ve DH de iptal kararının haberi yapıldı. Yine de biraz beklemekte fayda var.

peki,
    eğer ingilizceniz varsa şu başlığı inceleyin.
    htcnin dhd için iptal ettiği ics güncellemesi değil, sense güncellemesi.
    yani ics gelecek ama şu an kullandığınız sense versiyonu ile kullanacaksınız.
    detaylı bilgiyi htc RESMİ sayfasından alabilirsiniz linki
    ics güncellemesi almayacak telefonlar belirtilmiş, arasında dhd yok!

Hangi cihazlar Android 4.0'ı almayacak?
    Her bir ürünümüzün optimal kullanıcı deneyimi yaşaması için çok çalışıyoruz; bu nedenle, bazı ürünler halihazırdaki Android sürümlerini kullanmaya devam edecektir. Genel olarak, 512MB veya daha az RAM'e sahip cihazlar Android 4.0'a yükseltilmeyecektir. Bu cihazlar, HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer ve diğerlerini içerir.

HTC Flyer, HTC EVO View 4G ve HTC Jetstream'i içeren HTC tabletler, Android 3.2 (Honeycomb) kullanacaktır.

Yükseltmeler, devam eden destek ile aynı şey değildir. Android 4.0'a yükseltilmeyen cihazlar yazılım gelişmeleri, güvenlik yamaları ve gerektiğinde teknik destek almaya devam edecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Android 2.3.5,
    Htc Sense 3.0
    Kernel 2.6.35.10

peki,
    eğer ingilizceniz varsa şu başlığı inceleyin.
    htcnin dhd için iptal ettiği ics güncellemesi değil, sense güncellemesi.
    yani ics gelecek ama şu an kullandığınız sense versiyonu ile kullanacaksınız.
    detaylı bilgiyi htc RESMİ sayfasından alabilirsiniz linki
    ics güncellemesi almayacak telefonlar belirtilmiş, arasında dhd yok!

Hangi cihazlar Android 4.0'ı almayacak?
    Her bir ürünümüzün optimal kullanıcı deneyimi yaşaması için çok çalışıyoruz; bu nedenle, bazı ürünler halihazırdaki Android sürümlerini kullanmaya devam edecektir. Genel olarak, 512MB veya daha az RAM'e sahip cihazlar Android 4.0'a yükseltilmeyecektir. Bu cihazlar, HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer ve diğerlerini içerir.

HTC Flyer, HTC EVO View 4G ve HTC Jetstream'i içeren HTC tabletler, Android 3.2 (Honeycomb) kullanacaktır.

Yükseltmeler, devam eden destek ile aynı şey değildir. Android 4.0'a yükseltilmeyen cihazlar yazılım gelişmeleri, güvenlik yamaları ve gerektiğinde teknik destek almaya devam edecektir.

Sağolun ilginize. Dün müsteri hizmetlerine mail atmıştım bugün cevap geldi iptal olmamış:)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.