Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar merhaba. Ben bi salaklık yaptım hiç yedekleme falan yapmadan telefonu sıfırladım reset attım. Bütün uygulamalar silindi,orda sorun yok bunu bile bile yaptım ama şimdi sorun rehberimdeki isimlerde yok. Bunu kurtarma gibi bi şansımız varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsi_hell

LÜTFEN YARDIMMMMMMM !!!!!!!
    Arkadaşlar merhaba. Ben bi salaklık yaptım hiç yedekleme falan yapmadan telefonu sıfırladım reset attım. Bütün uygulamalar silindi,orda sorun yok bunu bile bile yaptım ama şimdi sorun rehberimdeki isimlerde yok. Bunu kurtarma gibi bi şansımız varmı..

rehber google dan yedekli değilmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: carsi_hell

LÜTFEN YARDIMMMMMMM !!!!!!!

rehber google dan yedekli değilmiydi?

Yapmamıştım valla öle bişeyy yedekleme adına. :(

• normalde google hesabını hesaplara ekleyince rehber otamatik geliyordu.

• Ciddimisinn sen kardeşim yaaaaa inşallah. Hemen bakım ozamann ben ona bi. Gmail denmi bakacağım ona acaba

• telefonun ayarlar bölümündeki hesaplar bölümüne girin ve oraya google hesabınızı ekleyin. önceden bu ekleme işlemini yaptıysanız rehber yedeği gelir telefona
  • çok teşekkürler cidden. Şöyle bişey yaptım eski telefonum duruyordu,oradada numaralar hafızada kayıtlı haldeymiş ondan aktardım sizin mesajı gördükten sonrada dediğinizi yaptım,şükür numaralar yerli yerinde şuan.
  • Lütfen yardım edin
    şimdi ben telefonu rootladım custom rom felan değişebiliyorum fakat radio s-off mu bilmiyorum radio yüklemem lazım tel ekran yazıları şöyle
    ACE PVT ENG S-OFF RL
    HBOOT-0.85.2425
    MICROP-0438
    RADIO-26.10.04.03_M
    eMMC-boot
    Apr 12 2011,00:55:45

HBOOT
  • S. A
    Ben htcdev üzerinden bootloader kilidini açmaya çalıştım. Cmd de iken kodu alamadım command error hatası verdi. Bilen arkadaş lar yardım ederse sevinirim

• S. A
    Ben htcdev üzerinden bootloader kilidini açmaya çalıştım. Cmd de iken kodu alamadım command error hatası verdi. Bilen arkadaş lar yardım ederse sevinirim

• Güncellemeden sonra fotoğraf çekerken flash patlarsa telefon kapanıyor nedenini bilen var mı acaba?
  • Downgrade işleminden sonra telefondan hiç bir tepki alamadım brick olma ihtimali nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 12 Ocak 2013; 1:02:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazyikli Işın

Güncellemeden sonra fotoğraf çekerken flash patlarsa telefon kapanıyor nedenini bilen var mı acaba?

aynı durum bende de var ama herhngi bir güncelleme almadım nerdeyse 1 senedir. Son zamanlarda yapmaya başladı acaba pil ömrüyle alakalı mı, ya da yüklediğimiz bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

quote:

Orijinalden alıntı: Tazyikli Işın

Güncellemeden sonra fotoğraf çekerken flash patlarsa telefon kapanıyor nedenini bilen var mı acaba?

aynı durum bende de var ama herhngi bir güncelleme almadım nerdeyse 1 senedir. Son zamanlarda yapmaya başladı acaba pil ömrüyle alakalı mı, ya da yüklediğimiz bir program.

Telefon güç tasarrufuna geçtiğinde bu durum yaşanıyo nedenini hâla çözebilmiş değilim. Telefonu fabrika ayarlarına da döndürdüm fakat yine aynı.
  • merhaba arkadaşlar htc hd2 için en son hangi rom çıktı acaba? 4.0.x veya 4.1.x versiyonlarını kurabiliyor muyuz?
  • arkadaşlar merhaba dhd kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu.android 2.3.3 sürüm var.htc sense sürümü 2.1

soracaklarım araç paneline,locations a girdiğimde bellek kartındaki locations dosyaları eksikşimdi indirilsinmi diyor evet diyorum,en az 43 mb boş alan falan diyo.evet diyorum.locations indiriliyor diyor.bir kaç saniyede indirilemiyor diyor.aceba bunun çözümü varmı.yardımcı olursanız memnun olurum.

birde navigasyona tıkladığımda google haritalar navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor.alttada yol tarifi al ve iptal var.

igo var.uydularıda neredeyse hiç bulamıyor.1 haftadır 1 veya 2 defa buldu ve hemen kayboldu.bi arızamıdır.

kusura bakmayın biraz uzun oldu.cahilliğime verin.bilen arkadaş cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral007

arkadaşlar merhaba dhd kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu.android 2.3.3 sürüm var.htc sense sürümü 2.1

soracaklarım araç paneline,locations a girdiğimde bellek kartındaki locations dosyaları eksikşimdi indirilsinmi diyor evet diyorum,en az 43 mb boş alan falan diyo.evet diyorum.locations indiriliyor diyor.bir kaç saniyede indirilemiyor diyor.aceba bunun çözümü varmı.yardımcı olursanız memnun olurum.

birde navigasyona tıkladığımda google haritalar navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor.alttada yol tarifi al ve iptal var.

igo var.uydularıda neredeyse hiç bulamıyor.1 haftadır 1 veya 2 defa buldu ve hemen kayboldu.bi arızamıdır.

kusura bakmayın biraz uzun oldu.cahilliğime verin.bilen arkadaş cevaplarsa sevinirim

bende aynı şekilde ilk başlarda uzun süre uyduya bağlanma sorunu oluyordu, konum kısmındaki bütün kutuları işaretle ve bağlanana kadar inat et :) Bende şuan bir sorun yok

• Orijinalden alıntı: jxoch

bende aynı şekilde ilk başlarda uzun süre uyduya bağlanma sorunu oluyordu, konum kısmındaki bütün kutuları işaretle ve bağlanana kadar inat et :) Bende şuan bir sorun yok

birazdaha açıklayıcı yazabilirmisin zahmet olmazsa
  • quote:

quote:

Dostum demek istediğim, ilk zamanlar bende çok uğraşırdım acaba sorun mu var diye. Fakatsorun yokmuş sadece uğraştırıyor, ayarlar-konum menüsündeki bütün kutuları işaretle ve bağlanana kadar telefonu açık bırak. Tabi uydulara rahat bağlanabileceği bir mekanı seçersen daha iyi olur. İnatla bekle, ben bir gün oturdum inat ettim uzunca bir süre bekledim :)Bağlanınca sorun kalmadı. Şİmdi google maps i açtığım gibi 10 snde arabada hareket halindeyken bile bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 5 Şubat 2013; 16:12:28 >

• quote:

quote:

quote:

Dostum demek istediğim, ilk zamanlar bende çok uğraşırdım acaba sorun mu var diye. Fakatsorun yokmuş sadece uğraştırıyor, ayarlar-konum menüsündeki bütün kutuları işaretle ve bağlanana kadar telefonu açık bırak. Tabi uydulara rahat bağlanabileceği bir mekanı seçersen daha iyi olur. İnatla bekle, ben bir gün oturdum inat ettim uzunca bir süre bekledim :)Bağlanınca sorun kalmadı. Şİmdi google maps i açtığım gibi 10 snde arabada hareket halindeyken bile bağlanıyor.

ben açık havada dışarda telefonun tüm şarzı bitene kadar bekledim.boş.hiçbir uydu bulmadı.sorun 2.3.3 sürümünde bence.hem türkçede değil.2.3.5 e yükseltmeliymişim.ama beceremedim.senin fikrin carmı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.