desire s deki gingerbread desire hd ye port edilmiş ben kullanıyorum gayet güzel çalışıyor.
selam ben cm7 2.3 rc2 kurdum yalnız s off yaptım sadece radio off yapmadm hata verdi şarjın fazla gitmesiyle bi ilgisi olabilrmi onun
nerede, ne yaparken hata verdi biraz daha açıklayıcı olabilirsek daha iyi olur.
selam dostum skype için bir yardımın olabilir mi
indirebileceğim link veya nası kurarım gibi
skype sayfasından android için kurulum linki gönder seçince telefonunuza sms atılamıyor diyor
başka nasıl kurarım ?*
şimdiden teşekkür
Desire HD kullanıcılar Kulübü konusunda soruver istersen dostum. Ben hiç kullanmadığım için bir bilgim yok bu konuda ne yazıkki.
Cem kardes dhd exe dosyaları kurabiliyormuyuz ve swf oynatıyormu?
iyi günler cmctkn, yeni desire hd aldım ve telefona neler yapmalıyım ilk başta? tavsiyeleriizi bekliyorum.
Dostum exe uzantılı dosyaları çalıştıramazsın doğal olarak. exe uzantılı dosyalar sadece Windows pc'de çalışır.
Android--> .apk uzantılı olacak WinMobile--> .cab uzantılı olacak gibi her işletim sisteminin uygulama setuplarının uzantıları farklı oluyor.
swf için markette aratırsan belki birşeyler çıkar. Kesin bir bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: cagriekim
iyi günler cmctkn, yeni desire hd aldım ve telefona neler yapmalıyım ilk başta? tavsiyeleriizi bekliyorum.
Bana sorarsanız bu rehberde ne yazıyorsa hepsini baştan sona yapmalısınız. Yoksa verdiğiniz bir dünya parayı boşuna harcamış olursunuz. Takdir sizin tabii ki
Not: İlla orjinal rom kullanmak istiyorsanız, Revolution HD adlı custom romu yükleyin. Görünüm olarak orjinalle aynı olduğu için bir fark göremezsiniz. Sadece performans olarak geliştirilmiş bir romdur. Görünüm olarak herhangi bir değişiklik yapılmamıştır orjinal roma göre.
Elinize sağlık çok iyi çslışms olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: cmcntkn
quote:
Orijinalden alıntı: cagriekim
Bana sorarsanız bu rehberde ne yazıyorsa hepsini baştan sona yapmalısınız. Yoksa verdiğiniz bir dünya parayı boşuna harcamış olursunuz. Takdir sizin tabii ki
Not: İlla orjinal rom kullanmak istiyorsanız, Revolution HD adlı custom romu yükleyin. Görünüm olarak orjinalle aynı olduğu için bir fark göremezsiniz. Sadece performans olarak geliştirilmiş bir romdur. Görünüm olarak herhangi bir değişiklik yapılmamıştır orjinal roma göre.
Senin önerdiğin room hangisi peki yani ben illa orjinale benzemesin desem en performanslı hangisi?
Cyanogen Mode RC3 kullanıyorum ben. Çok başarılı.
Pil sorunu olduğu söyleniyor ancak normal bir kullanımda (12 saat wi-fi, mail, twitter, facebook, hava durumu senkronizasyonu, 3 saat müzik dinleme) ile 36 saat kadar gidiyor şarjı.
Hızı orijinal romdan çok daha iyi. Gereksiz uygulamalar da yok.
Tavsiye edilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bmadran
Cyanogen Mode RC3 kullanıyorum ben. Çok başarılı.
Pil sorunu olduğu söyleniyor ancak normal bir kullanımda (12 saat wi-fi, mail, twitter, facebook, hava durumu senkronizasyonu, 3 saat müzik dinleme) ile 36 saat kadar gidiyor şarjı.
Hızı orijinal romdan çok daha iyi. Gereksiz uygulamalar da yok.
Tavsiye edilir.
Cevap için tesekkürler peki tavsiye ettiğin romu türkçe uygulamalı anlatımı varmı. Tabii uyumlu kernelleri ve radiosu?
Cyanogenmod7
Revolution HD
LeeDroid
CoreDroid
bunlar iyi romlar. Göz zevkinize göre istediğiniz bir tanesini seçebilirsiniz.
Sadece romu ve uyumlu radio dosyalarını bilgisayarına indirip burada anlatıldığı gibi kurulum yapacaksınız. Romun Türkçe anlatımına ihtiyacınız yok yani.
Eyvallah Cem bey, Revolution HD bu romu gördümde 2-3 kisi Cyanogenmod7 bini onerdi ama heralde 1-2 ay beklemem gerekecek iyice tanımam lazım cihazı ondan sonra denemelere baslarım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
Eyvallah Cem bey, Revolution HD bu romu gördümde 2-3 kisi Cyanogenmod7 bini onerdi ama heralde 1-2 ay beklemem gerekecek iyice tanımam lazım cihazı ondan sonra denemelere baslarım :)
selamlar. herşey güzel yeni rom yükledim, android sürümümü 2.3.3 e yükselttim, şuanki yazılım numaram 2.31.1400.1. diyelimki başka rom yüklemek istiyorum tekrardan yazılımı 1.32 ye mi indirmem gerekiyor yoksa bunun üzerinden direk yeni rom kurabilirmiyim?
Hayır tabii ki, downgrade, root, radio s-off, eng s-off bunların hepsi bir kere yapılan işlemler. Bunları yaptıktan sonra istediğiniz gibi rom değiştirebilirsiniz.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ceyceymaxo
selamlar. herşey güzel yeni rom yükledim, android sürümümü 2.3.3 e yükselttim, şuanki yazılım numaram 2.31.1400.1. diyelimki başka rom yüklemek istiyorum tekrardan yazılımı 1.32 ye mi indirmem gerekiyor yoksa bunun üzerinden direk yeni rom kurabilirmiyim?
Dostum hangi romu yükledin'de sürümü 2.3.3'e yükselttin? Ve nasıl performansı iyimi?