Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünden beri Android Revolution HD 4.0 β 4 | Gingerbread & HTC Sense 2.1 rom unu kullanıyorum çok başarılı. Hem sense arayüzü hemde 2.3 gingerbread. Çok stabil ve başarılı tavsiye ederim.
  • Beyler,Root yaptık diyelim :) Servise böylece gitse alet bir sebebten, anlamama lüksleri yada anlayıp da üzerine düşmeme gibi bi hareketleri olur mu ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwalker

Dünden beri Android Revolution HD 4.0 β 4 | Gingerbread & HTC Sense 2.1 rom unu kullanıyorum çok başarılı. Hem sense arayüzü hemde 2.3 gingerbread. Çok stabil ve başarılı tavsiye ederim.

Dostum hem romu hem kernel hemde radioyonu paylasabilirmisin bende halledeyim artık su isi :)

Hem telefon doldukça ağırlastı. Hemde dahaperformanslı olmasını sitiyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 4 Nisan 2011; 11:04:30 >
  • Tüm romlar bu linkte dostum;

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765

Rev. HD 4.0 ilk sayfada mutlaka karşına çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Beyler,Root yaptık diyelim :) Servise böylece gitse alet bir sebebten, anlamama lüksleri yada anlayıp da üzerine düşmeme gibi bi hareketleri olur mu ? :D

Valla o servisteki elemanlara bağlı, normalde garantiden faydalandırmayabilirler ancak eğer biraz mantıklı insanlara denk gelirsen yardımcı olurlar herhalde. Tamamen şans işi yani senin dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

Tüm romlar bu linkte dostum;

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765

Rev. HD 4.0 ilk sayfada mutlaka karşına çıkacaktır

Eyvallah cem bey kurunca bilgilendiririm. Cihaza yükledike ağırlastı iyice :) bi kendine getireyimde görsün :D
  • Cihazım İtalya 'dan alınma. Build numarası : 1.32.405.6

Uygulamalardan Bilinmeyen Kaynaklar işaretli.

Fakat ne yaptımsa "com.modaco.visionaryplus.r14.apk" uygulamasını kurmak istediğimde sürekli paket ayrıştırma hatası alıyorum. Ne yapmam gerekir.
  • Selamlar.
    Arkadşalar Telefonu alalı 1 hafta olacak inşallah.
    Diğer başlıktada birkaç kez takılma olayına değinmiştim. Bir anda başlayan takılma, kapatıp açana kadar devam etmekte ve çok can sıkmakta idi. Ne zaman yapacağı da belli olmuyordu. Bu gün birkaç ayar daha denedim. Akşama kadar bişi olmadı.

Hah dedim bu iş tamam fakat durduk yere yine takılmaya ve öyle devam etmeye başladı. Zaten o anlarda telefonu kullanmak ciddi zor. Sanki %100 CPu kullanıyor meret. Ben arada bir hafıza kartından da şüpheleniyorum da neyse.

Şimdi diğer başıkta da benle aynı sıkıntıyı çeken arkadaş, custom rom yükleyip bu işten kurtulduğunu dile getirmişti. Ben ha son çare olarak kendi çapımda yasal olan room la :D denemeler yaptım fakat başarılı olamadım.

Artık canıma tak dedi. Son bir kez sizlerinde önerisini almak istiyorum...

bu durumda root yapıp cihazı garanti dışı kalmasına göz yumayım mı ?
    Yada offical 2,3 çıksın diye bekleyeyim mi ?
    Yada belki bambaşka sorunu vardır da bilemiyoruz. telefonu servise mi bırakayım?

teşekkür ederim şimdiden

• Arkadaşlar Desire HD'yi yeni aldım. Vodafone'dan. Bu aralar pek meşgul olduğumdan kurcalayamadım. Ancak bu root falan ne için gerekli? Yani bunu yapmazsam eğer ne gibi bir dezavantajları oluyor? Yaparsam nasıl bir avantaj sağlıyor?

Burada yazılanları yapmış bir cihaz ile güncellemelerini yapmış bir Vodafone'dan alınma telin farkı ne ? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_desat

Cihazım İtalya 'dan alınma. Build numarası : 1.32.405.6

Fakat ne yaptımsa "com.modaco.visionaryplus.r14.apk" uygulamasını kurmak istediğimde sürekli paket ayrıştırma hatası alıyorum. Ne yapmam gerekir.

Uygulamayı download ederken hata olmuştur. Başka bir kaynaktan apk yi indirmeyi deneyin.
  • Cihazı fabrika ayarlarına getirip bir de öyle deneyin. Fabrika ayarlarında takılma yaşamamanız gerekiyor. Eğer takılma varsa bence servise götürün.

Takılmalar son bulduysa istediğiniz uygulamaları tek tek indirip, kontrol edin. Muhtemelen biri cihazı dar boğaza sokuyordur. Onu tespit etmeye çalışın.

Not: Debuggin modu aktif halde bırakmayı deneyin
    Not2: Tüm romlar zaten yasal :)

quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Selamlar.
    Arkadşalar Telefonu alalı 1 hafta olacak inşallah.
    Diğer başlıktada birkaç kez takılma olayına değinmiştim. Bir anda başlayan takılma, kapatıp açana kadar devam etmekte ve çok can sıkmakta idi. Ne zaman yapacağı da belli olmuyordu. Bu gün birkaç ayar daha denedim. Akşama kadar bişi olmadı.

Hah dedim bu iş tamam fakat durduk yere yine takılmaya ve öyle devam etmeye başladı. Zaten o anlarda telefonu kullanmak ciddi zor. Sanki %100 CPu kullanıyor meret. Ben arada bir hafıza kartından da şüpheleniyorum da neyse.

Şimdi diğer başıkta da benle aynı sıkıntıyı çeken arkadaş, custom rom yükleyip bu işten kurtulduğunu dile getirmişti. Ben ha son çare olarak kendi çapımda yasal olan room la :D denemeler yaptım fakat başarılı olamadım.

Artık canıma tak dedi. Son bir kez sizlerinde önerisini almak istiyorum...

bu durumda root yapıp cihazı garanti dışı kalmasına göz yumayım mı ?
    Yada offical 2,3 çıksın diye bekleyeyim mi ?
    Yada belki bambaşka sorunu vardır da bilemiyoruz. telefonu servise mi bırakayım?

teşekkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: OcEloTT

Arkadaşlar Desire HD'yi yeni aldım. Vodafone'dan. Bu aralar pek meşgul olduğumdan kurcalayamadım. Ancak bu root falan ne için gerekli? Yani bunu yapmazsam eğer ne gibi bir dezavantajları oluyor? Yaparsam nasıl bir avantaj sağlıyor?

Burada yazılanları yapmış bir cihaz ile güncellemelerini yapmış bir Vodafone'dan alınma telin farkı ne ? Şimdiden teşekkürler...

Root yetkisi kazanmak için gereken tek şey bir adet HTC Desire HD

Sorduğunuz soruların cevapları eksiksiz bir şekilde konu içinde mevcut lütfen konuyu baştan sona dikkatlice okuyun.
  • Bana kızmayın
    Sonuan kadar herşeyi harfiyen okudum. Bir tek konu başlığı değil tabiki, sonrasında sorulan sorular ve devamındaki cevaplar da eğitici oluyor.

Root yapayım dedim. Goldcard bitti. Fakat downgrade konusunu anlayamadım. 1,43 de dahil olanlar da downgrade yapıp yapmayacağı hakkında bilgiye rastlamadım. Eh hadi yapayım dediğimde de ilk sayfadaki link den downgrade.zip 'i indiremedim bir türlü.
    Ondan sonra da geçici bir süreliğine root işlemime ara verdim. Önce 2,3 resmi olarak çıksın sonra içime sinmez se denerim dedim

Bir arkadaş da şu takılma sıkıntıma çare olarak USB hata ayıklamayı aktif et düzelir dedi. Şimdide öyle deniyorum. Olmaz sa güncellemeyi bekliyeceğim bende.

Takipteyim.

• Sürüm 1.32'den büyük ise Downgrade yapacaksınız. 1.43>1.32 olduğuna göre sizin de yapmanız gerekli.

Linklerde sorunlar oluşabilir, bu durumlar bildirilirse ben yenilemeye çalışırım en kısa sürede. Downgrade.zip dosyasının yeni linkini 2dk için yenilerim şimdi.

Konuya link ekleyemiyorum, sitede bir sorun var sanırım; aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Daha sonra konuya da eklerim, site düzelince.

http://www.mega-upload.com/?d=JB66LLHS

Not:Aradaki "-" işaretini kaldırmayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmadran

quote:

Uygulamayı download ederken hata olmuştur. Başka bir kaynaktan apk yi indirmeyi deneyin.

Peki sağlam bir download linki verebilirmisiniz. Bir kaç yerden indirdim. Ama yine paket ayrıştırma hatası alıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Peki sağlam bir download linki verebilirmisiniz. Bir kaç yerden indirdim. Ama yine paket ayrıştırma hatası alıyorum.

http://loadbalancing.moda--------------------------------------------co.com/download.php?url=paul/apk/com.modaco.visionaryplus.r14.apk çizgileri silin

• cmcntkn
    Teşekkür ederim link için. İndiriyorum. Bir kenarda dursun şimdilik : )
  • Arkadaşlar cahilliğime verin bu soracağım soruyu.Ben bir Samsung Galaxy S kullanıcısıyım.Ve sormak istediğim şudur: Desire HD için güncel ve orjinal rom'ları nereden bulabiliriz? Mesela bilen bilir Samsung için meşhur olanwww.samfirmware.com sitesi vardır.Sürekli olarak güncel ve orjinal rom'lar yayınlanır.Hatta beta olanlar dahil.Hatta son olarak beta olan 2.3.2 sürümü yayınlamıştı.Toparlamak gerekirse yazdığım site gibi htc'ler içinde custom rom olmayan rom'ları bulabileceğim bir site önerebilir misiniz? Şöyle herkesin bilipte güvendiği tarzda bir site kısacası (yahu adam madem htc telefonun yok neden buradasın diyenleri duyar gibiyim.sadece meraklıyım bu konulara hepsi bu).

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://loadbalancing.moda--------------------------------------------co.com/download.php?url=paul/apk/com.modaco.visionaryplus.r14.apk çizgileri silin

link için teşekküler. kurulumu başarı ile tamamladım. bu seferde

ADIM 5 – CUSTOM ROM KURMAK

1- Custom rom yüklemek için istediğiniz bir romu indirin. Zipli olarak SD kartınıza atın.

2- Rom Manager’ dan ClockworkMod’a geçin. (“Reboot into Recovery” tıklayın)

2 nci adımda rom manager programını açıyorum. ardından reboot into recovery 'e tıklıyorum. telefon restart oluyor. ama htc yazısından sonra siyah ekranda htc resmi üzerinde kırmızı ünlem işaretli ekranda sabit bir şekilde kalıyor.

acaba bir yerde yanlışlık mı yaptım.

• Visionary ile kalıcı (perma) root yaptınız mı?

S-off Radio-off işlemleri?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.