Şimdi Ara

HTC Desire HD --» BlackBerry Bold 9900

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu desire hd beni kanser etme aşamasına geldi artik surekli takilmalar sarj problemi desen cabasi. Babam gecen elinde bb 9900 ile geldi 800 kusur bir fiyata almis telefonu bende bu htcyi verip ustune bir miktar daha koyarak almayi dusunuyorum sifir bb9900. Sizlere danisacagim nokta su ; benim oyunla vs hic derdim yok twitter , cok nadir facebook kullaniyorum zaten en cok mesaj , whatsapp ve mail ozelliklerini kullaniyordum htc nin bb9900 bana bu konuda neler sunabilir bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Bb cok karizmatik ayrica kucuk ve kullanimi kolay klavyesinin olmasi daha rahat gibi gorunuyor sarj meselesi nasil bilmiyorum o nedenle yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msadih M kullanıcısına yanıt
    uzun yıllar bb kullanıcısıdım, ilk çıktıgında hayallerimin telefonuydu fakat çok pahalı oldugu için alamamıştım elde taşınması klavyesi duruşu kasa kalitesi çok güzel eğer sosyal ağlar facebook twitter gb siteleri kullanırım nette takılırım diyorsan al derim eski bb lere hiç benzemez çift çekirdekli oldugu için çok rahat akıcı bir menüsü var, kamera konusuna gelicek olursak fena olamayan kalitesi var fakat autofocus yok şarj konusuda pişman etmez oyun oynamayacagınız için, telefon zati iş dünyasına tasarlandıgı için mail ve mesaj olayı aşmış en iyisi üstüne yok hatta, birde bb alıcaksan bis olayından haberin vardır diye bu konuya girmiyorum.
  • Biliyorum hocam bis olayini tesekkur ederim. Benim de en begendigim telefon modeli ya iphone vs cocukca bb kesinlikle bi agirligi olan telefon gorunum ve kasa yapisi mukemmel

• Almanizi tavsiye ederim masallah 1 yildir kullaniyorum gayet memnunum. Twitter facebook what's app bu uygulamalari arkadasinda dedigi gibi cift cekirdekli oldugu icin gayet rahat calistiriyor ancak telefonu aldiktan sonra her hafta 1 kere reboot atin ( yani pili sokup cikartin ) hizli calismasinda buyuk etki sagliyor :)

• msadih M kullanıcısına yanıt
    Kullanım mantığınıza göre 9900 size uygun gelecektir. Tavsiye ederim.
  • Haftaya alicam paylasimlar icin tesekkur ederim

• Bana göre bold 9900'ün tek problemi bis internet paketidir. Bis olmasa 10 numara cihaz. Onun yerine q5 yada q10 alınabilir. Normal internet paketiyle cihazdaki tüm uygulamalar çalışıyor. Şarz; bold 9900'e göre belki daha gidebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.