Arkadaşlar, yaklaşık 5 aydır HTC Desire HD kullanıyorum. Çok memnunum fakat son zamanlarda çıkan 2 sorunu çözemiyorum ;
1- Rehbere yeni kişi kaydettiğimde kaydettiğim kişiyi ''kişler'' de bulamıyorum..''ara'' butonundan aradığımda o kişiye ulaşabiliyorum.. Bu sorunu düzeltebilir miyim? (Ayarlar kısmında bayağı gezinmeme rağmen çözümü orda bulamadım)
2- Rehberimde kayıtlı olan 3-4 kişiye mesaj gönderemiyorum. O kişilerden bana mesaj gelse de, ben göndermek istediğimde taslaklara kaydediyor. Engelli değiller..Kişiyi rehberden silip tekrar kaydettiğimde de aynı sorun oluyor..
3- Telefonla konuşurken yanağıma değdiği içinyanlışlıkla bazen hoparlörü açıyorum, bazen de benden giden sesi kapatıyorum..Bunun çözümü var mı acaba?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
1. sorunun için kişileri telefona kaydet seçeneğini kullan 3. icinse ekrani yanağına degdirmeden konuş boşluk kalsin arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Teşekkürler.. 2. sorun için çözümü olan var mı acaba?
Hatta mı telefonda mı kayıtlı olduguna bak onu değiştirmeyi dene.
Sorun 2 tek cozum kisi isminin sonuna son harfi tekrar yazin mesala adem su sekilde yazin ademm ben bu sekilde cozdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme