Şimdi Ara

HTC DESIRE HD E-MAIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de yakında HTC DESIRE HD telefonumla sizlerin arasına katılacağım inşallah. Ama kafamda bir soru var. Cevaplarsanız çok memnun olurum.

HTC DESIRE HD'de şirket e-mail adresime gelen e-maillarımı görebiliyor muyum? Gmail vs olanları rahatlıkla alıyor telefon onu biliyorum. Ama şirket e-mail adresimde sorun yaşar mıyım? Bunu merak ediyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Batuhan

• sorun yok bende şirket emaillerimi alabiliyorum önemli olan ayarlarını iyi yapmak gerisi alayına gider :D
  • eyvallah hocam bilgi için. içim rahatladı vallahi :D emaillarım herşeyim çünkü. günde 200e yakın mail geliyor.
  • alırsın dostum sorun olmaz.
  • bu konu ileilgili bende bişey sormak istiyorum.
    şuan blackberry 9800 kullanıcısıyım ve htc desire hd ye geçmeyi planlaıyorum.ancak htc desire hd telefonda şu proğramlar açık kalabiliyor mu.

3 adet şirket uzantılı mail adreslerim.
    3 adet özel mailler(gmail, hotmail vs.)
    2 adet msn.
    1 adet facebook
    1 adet twetter.

ben şuanda bunları 9800 de yapabiliyorum.
    htc desire hd de bunları yapabilirmiyim.
  • @tatarali,

bende blackbbery den geçtim DHD ye. bunları çok daha rahat yaparsın

yanlız hotmail konusunda malesef sorun yaşıyorum. sanırım pek uyumlu değil androidle yada ben yapamadım. sildiğim mailler tekrar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatarali

bu konu ileilgili bende bişey sormak istiyorum.
    şuan blackberry 9800 kullanıcısıyım ve htc desire hd ye geçmeyi planlaıyorum.ancak htc desire hd telefonda şu proğramlar açık kalabiliyor mu.

2 adet msn.
    1 adet facebook
    1 adet twetter.

şarj ne kadar gider acaba bu şekilde çok merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

quote:

Orijinalden alıntı: tatarali

bu konu ileilgili bende bişey sormak istiyorum.

2 adet msn.
    1 adet facebook
    1 adet twetter.

şarj ne kadar gider acaba bu şekilde çok merak ediyorum.

1 günü zor bitirir

• 1 gün dayanırsa çok iyi.
  • Ben de benzer şekilde kullanıyorum. Blackberry 9000 kullanırken 48 saat saati görüyordum. DHD ise 12-15 saat arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DuKe-

@tatarali,

yanlız hotmail konusunda malesef sorun yaşıyorum. sanırım pek uyumlu değil androidle yada ben yapamadım. sildiğim mailler tekrar geliyor.

POP3 mü kullanıyorsunuz? Öyleyse, o çok eski ve ilkel bir teknolojidir. IMAP'e geçtiğinizde sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Ben de benzer şekilde kullanıyorum. Blackberry 9000 kullanırken 48 saat saati görüyordum. DHD ise 12-15 saat arası

öyledir. malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

@tatarali,

POP3 mü kullanıyorsunuz? Öyleyse, o çok eski ve ilkel bir teknolojidir. IMAP'e geçtiğinizde sorun kalmayacaktır.

Gmail de imap desteği var gayet de güzel çalışıyor. Ancak hotmail desteklemiyor sanırım. Yada ben bulamıyorum. Exchange desteği varmış ama oda problemli çalıştı bende.

• quote:

@tatarali,

silinen maillerin tekrar gelmemesi için (hotmail için)
    posta kutusunu açın menü>daha>ayarlar>gönder ve al>silinmiş öğeleri sunucudan eşitle ve sunucudaki postayı sil tikleri işaretli olursa sunucudan sildikleriniz telefondan, telefondan sildikleriniz sunucudan silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

@tatarali,

silinen maillerin tekrar gelmemesi için (hotmail için)
    posta kutusunu açın menü>daha>ayarlar>gönder ve al>silinmiş öğeleri sunucudan eşitle ve sunucudaki postayı sil tikleri işaretli olursa sunucudan sildikleriniz telefondan, telefondan sildikleriniz sunucudan silinir.

Dediğiniz ayarı yaptım. Ama bazen bir mail de takılıyor, sildikçe tekrar geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

1 gün dayanırsa çok iyi.

• arkadaşlar e-mail adresimi bir türlü ekleyemedim mail uygulamasına nasıl yapabilirim yardımcı olursanız..
  • artık bende blackberry 9800 den htc desire hd ye terfi ettim.önceki yazdığımda şarj süresini sormuşlar blackberyde yaklaşık 1.5 gün gidiyordu fakat htc de nekar gidicek bilmiyorum ancak bi sıkıntım var.mailleri kuramadım birden fazlaşirket mailini ve diğerlerini nasıl kurarız bi yardımcıolursanız sevinirim.
  • şirket maillerime ok rahat bakabiliyorum.bu arada outlook web access olanlar daha rahat giriliyor.
  • şirketmaillerini nerden kurdun pop tan mı.bu arada bendemaillerimin hepsini kurdum fakat ara rar mail düşmüyor.çözemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.