Şimdi Ara

htc desire HD& iphone 4& samsung i8520 galaxy beam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu telefonalrdan hngisini almaliyim yada sizin baska onere biliceginiz tlefonalr varmi ( galaxy S ve x10 haric) bu telefonalrdan hangisi daha iyi hangisini almaliyim ve neden onu almaliyim yartimci olrusanzi cok sevinirim. benm sidegim su telefonla isdedigim herseyi yapmaliyim ve hani sikilmamaliyim gerektigi zmn gelistire bilmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sameet

arkadaslar bu telefonalrdan hngisini almaliyim yada sizin baska onere biliceginiz tlefonalr varmi ( galaxy S ve x10 haric) bu telefonalrdan hangisi daha iyi hangisini almaliyim ve neden onu almaliyim yartimci olrusanzi cok sevinirim. benm sidegim su telefonla isdedigim herseyi yapmaliyim ve hani sikilmamaliyim gerektigi zmn gelistire bilmeliyim?
    galaxy s neden istemiyorsunki bu uclu arasinda i8520 cok zayif iphone 4 ya da desire hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 5 Kasım 2010; 9:19:19 >
  • kullanan arkadsim var pek hocuma gitmedi flasi fln yok o yuzden ama bne desire hd ile iphone 4 arasinda kaldim :S?
  • HTC Desire HD.Androidin Özgür Dünyasina Sende Ulaş.
  • x10 kulaniyorum o sevki cok ii biliyorum ama desire hd mi iphone 4 mu guzel ve neden aciklayarak derseniz daha iyi bilgim olur ve ici mdaha cok rahat olur ?
  • i8520 ele bence desire hd ile iphone 4 arasında düşün bence.
  • Desire HD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Z Flip 5 256gb
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ve forumda ileri giten ust dusey arkakdaslar bende desire hd ile iphone 4 arasidna kaltim bana bu konuda acik bir yartimci olurmusun farklar artilar soyleyerek aciklayarak yartimci olurmusunuz cok sevinirim pls?
  • guncel
  • i8520 yi neden eliyorsunuz?nedenleri ne?sadece işlemci hızımı yoksa bildiğiniz başka birşey varmı.bende bayaa ilgileniyorum bunula ve merak ettim.
  • iPhone 4
  • arkadaşlar telefon ismi verip, nedenini yazmazsanız nasıl bir faydanız olduğunu düşünüyorsunuz bu konu başlığı altında ?

arkadaşımız sormuş NEDEN diye?

iphone 4 ya da htc desire hd kullanan arkadaşlar bilgi verirse seviniriz.

ben de araştırma içersindeyim neden ve hangi sebeple 2 sinden birini tercih etmeliyim diye. ama forumlardan(donanımhaber'den) takip ettiğim kadarıyla galaxy s II de gayet iyi diye gözüküyor.

desire hd de tek şikayet 1260 amperlik pili. kısa süre içersinde şarjının bitmesi.

iphone 4 aklımdan geçiyor çünkü piyase iphone un üzerinde döndüğü için.

tekrar yazıyorum, bilgili arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok seviniriz
  • desire hd almaktansa galaxy s daha iyi bence (süper amoled ekranı ve pil ömrü yeter) zaten led flaşlar gece çok da etkili olamıyor.büyük eksik değil kamera flaşı olmaması çok da kaliteli çekim yapıyor kamera galaxy s de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 29 Mart 2011; 19:13:35 >
  • Ben desire hd oneririm cunku androidin daha fazla kisisellestirme imkani var ozellikle ana ekranlarin widgetlarla suslenmesi cesitli htc ozel widgetlari vs telefonu cok daha kullanisli ve guzel kiliyo. Ip4 bisey kaybbettirmez tercih ederseniz ama uygulama coplugu gibi bi ana ekrana bakmaktan skilmazmisiniz bi sorun kendinize. Yani desire hd hatta incredible s almanizi tavsiye ederim. Incredible s de pil konusu bi nebze daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Ben desire hd oneririm cunku androidin daha fazla kisisellestirme imkani var ozellikle ana ekranlarin widgetlarla suslenmesi cesitli htc ozel widgetlari vs telefonu cok daha kullanisli ve guzel kiliyo. Ip4 bisey kaybbettirmez tercih ederseniz ama uygulama coplugu gibi bi ana ekrana bakmaktan skilmazmisiniz bi sorun kendinize. Yani desire hd hatta incredible s almanizi tavsiye ederim. Incredible s de pil konusu bi nebze daha iyi.

şimdi inceledim htc nin ana sayfasından, Desire HD yi düşnürüm yine de, sadece pil konusunda Incredible S daha iyi
  • Android 2.3 Gingerbread’li Galaxy S II

Hızla yayılarak dünyanın en önde gelen mobil işletim sistemlerinden biri olan Android 2.3 Gingerbread’le çalışan Galaxy S II, Samsung’un yeni içeriklerine erişim olanağı sunuyor. 8,49 mm inceliği ile çok zarif bir tasarım sunan Galaxy S II, kusursuz bir görüntü deneyimi ve çok güçlü bir performans vaat ediyor.

Zenginleştirilmiş donanım özellikleriyle cep telefonu kullanıcılarının, kişisel mobil deneyimlerini tasarlamalarını sağlayan Galaxy S II, güçlü donanımı, yüksek kalite görüntü deneyimini ve ince ve modern tasarımı bir araya getirerek, akıllı telefon deneyiminde yeni bir standard belirliyor. Gelişmiş kablosuz internet erişimi, Bluetooth 3.0 + HS desteği ve çift çekirdek uygulama işlemcisiyle Galaxy S II, geniş ekranda web tarayıcısını en hızlı şekilde kullanabilme, 3D arayüzü anında uyum sağlama gibi özellikleri beraberinde getiriyor. 3D donanım performansı ile çok hızlı ve kusursuz bir oyun ve video deneyimi sunan Galaxy S II, aynı zamanda uygulamalar arasında hızlıca geçiş yapma olanağı tanıyarak çokgörevli yönünü pekiştiriyor. Galaxy S II, gelişmiş 8 megapiksel kamerası ve 1080p full HD özelliğiyle video kaydı ve oynatma olanağı sunuyor.

Samsung’un yeni kristal berraklığındaki Super AMOLED Plus ekranı, var olan mobil cihaz ekranları arasında, daha önce görülmemiş bir görüntü deneyimi sunuyor. Renk seçenekleri arasında en iyi kaliteyi sunan ve kontrast oranı gibi zenginleştirilmiş özelliklerle desteklenen Galaxy S II, alışık olunandan çok daha detaylı ve net görselliğiyle, insan gözünün mekanik özelliklerini yakalıyor. Daha geniş görüş açısı ve arttırılmış dış mekân görünürlüğü ile Samsung Galaxy S II, daha önce var olan mobil cihazlarda görülmemiş canlılıkta bir görüntü deneyimi yaşatıyor. Super AMOLED Plus ekran aynı zamanda, enerji tasarrufu da sağlıyor.

Samsung’un geliştirilmiş mobil çözümlerinden yola çıkılarak Android Gingerbread platformuna sahip Galaxy S II aynı zamanda, data güvenliği ve sosyal ağ konusuna özellikle odaklanıyor.

Samsung Galaxy S II, hayatınızın her öğesini bir araya getirerek, temponuza anında uyum sağlamak üzere geliştirilen Samsung Hubs’ı içeren ilk cihaz olma özelliği taşıyor. Samsung Hubs sayesinde Galaxy S II, zengin kitap ve dergi kataloğu, müzik, geliştirilmiş mobil oyunlar ve sosyal hesaplarınıza tek bir platform üzerinden erişmenizi sağlıyor. Samsung Hubs’ın içeriğinde; istediğiniz yer ve zamanda, sosyal medya hesapları, rehber bilgileri, e-postalarınız ve mesajlarınızı tek bir platformda kontrol etme olanağı tanıyan Social Hub Premium, 2,2 milyonun üzerinde kitap ve roman, 49 dilde 2 000’in üzerinde yerel gazete ve 22 dilde 2 300 dilde popüler dergileri kullanımınıza sunan Readers Hub, mobil uygulamalar dünyasının kapılarını açan Game Hub ve 12 milyondan fazla müzik seçeneğiyle Music Hub bulunuyor.

Live Panel özelliği ile Samsung Galaxy S II kullanıcıları, tek bir ana ekranda bütün tercih edilen web sayfaları ve uygulamaları bir araya toplayabiliyor ve en kişiselleştirilmiş tasarımı oluşturabiliyor. Samsung Voice Solution ile kullanıcılar, uygulamayı açmaktan mesajları kontrol etmeye, e-posta gönderiminden sesli aramaya kadar bütün işlemlerini sesli olarak yapabiliyor. Samsung’un Voice Solution sistemi, sesi tanıyarak metin haline dönüştürebiliyor. Galaxy S II’nin çeviri özelliğiyle, kurduğunuz cümleleri ya da oluşturduğunuz metinleri anında birçok dile çevirebiliyorsunuz.

http://galaxys2.samsungmobile.com/

http://www.samsung.com/tr/news/newsRead.do?news_group=productnews&news_type=consumerproduct&news_ctgry=mobilephone&news_seq=24314
    buradan alıntıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.