Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OvercastSky

oncelıkle merhaba arkadaslar

uzun zamandır dhdyi inceliodm ve sonunda vodafonedan almaya karar verdım sadece aklımda bi soru var vodafonedan aldıktan sonra cihazı turkcell sim kartı ile kullanabilir miyim bi sorun falan cıkar mı ?

sim kilit yok cihazlarda. istediğin hatla kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008 doblo premıo

quote:

Arkadaşlar htc desire hd2 telefonumu pc ye usb den bağladığım zaman pc de görmüyor.
    pc işletim sistemi windows 7 yardımcı olursanız sevinirim.

yardımcı olacak yokmu arkadaşlar?

telefonu aldım vodafonedan ama su an soyle bı sorun var ne htc sense'e kayıt olabılıyorum ne de gmail hesabımı acabılıorum internetim de falan bi problem yok nasıl duzeltebılırım bunu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar htc desire hd2 telefonumu pc ye usb den bağladığım zaman pc de görmüyor.

telefonunun adını öğren önce abicim belki bi yardım eden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanekon -- 29 Mayıs 2011; 17:33:54 >
  • merhaba arkadaşlar. öncelikle böyle bir rehber hazırlandığı için emeği geçen herkese teşekkürler. ben de yeni bir desire hd kullanıcısıyım, forumdan uzun süredir yararlanıyorum ama ilk defa birşey danışmam gerekti : )

goldcard ı sorunsuz yapabildim 2.3.3 den downgradei de sorunsu hallettim şu an 1.32 sürümü. Radio s-off ve super CID görünüyorum. Buraya kadar bir sıkıntı yok ancak rom manager ı yükldiğimde "Flash ClockworkMod Recovery" dediğimde servera bağlanamıyor, internet bağlantınızın stabil olup olmadıgını kontrol edin diye bir uyrı alıyorum. marketten indiremiyorum rom managerı o yüzden pc den yüklemiştim. diğer adımları sorunsuz geçip burada takıldığım için moralim bozuldu : )
    yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

quote:

telefonun markası ve herseyi yazılı; sence yanlışmı yazmışım?

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

quote:

quote:

quote:

abi ya desire hd dir ya da hd2. htc desire hd2 diye bi model yokki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

quote:

quote:

quote:

abi ya desire hd dir ya da hd2. htc desire hd2 diye bi model yokki.

eyvallah sağolasın ,öğrenmenin yaşı yoktur demişler :)

• benimde yukarıdaki arkadaşa benzer bi sorunum var ama bende htc sync gözükmüyor. bütün ayarları denedim olmuyor. telefonu USB ye bağladığımda seçenekler sunuyor "disk sürücü" seçeneği açılıyor telefona müzik falan attım, fakat "HTC Sync" seçeneğinde bağlanıyor uyarısından sonra "bilgisayarınızda HTC Sync tespit edilemedi" mesajı veriyor, ama Sync PC de yüklü hatta iki kere yükledim. Ama halledemedim bir türlü. Telefonum desire hd. Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden sağolsunlar. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

benimde yukarıdaki arkadaşa benzer bi sorunum var ama bende htc sync gözükmüyor. bütün ayarları denedim olmuyor. telefonu USB ye bağladığımda seçenekler sunuyor "disk sürücü" seçeneği açılıyor telefona müzik falan attım, fakat "HTC Sync" seçeneğinde bağlanıyor uyarısından sonra "bilgisayarınızda HTC Sync tespit edilemedi" mesajı veriyor, ama Sync PC de yüklü hatta iki kere yükledim. Ama halledemedim bir türlü. Telefonum desire hd. Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden sağolsunlar. İyi günler.

neden olduğunu bilmiyorum ama o programa ihtiyacın yok. ben de kurmuştum nedir diye ama hiç işe yaramıyor cidden bir daha açmadım bile. yedekleme filan yapıyormu bilmiyorum ama telefon üzerinden yapabiliyorsun kart'a aktarıyor bilgilerini programlarını filan. kafana takmana cidden değmez.

• asıl amacım usb kablosuyla bilgisayardaki interneti telefonumda kullanmak. kablosuz modem olmadığından anca böyle kullanabiliyordum interneti ama şimdi onuda kullanamıyorum. Bu yüzden kafama takmış vaziyetteyim.. Yardım edebilecek biri aranıyor.
  • quote:

asıl amacım usb kablosuyla bilgisayardaki interneti telefonumda kullanmak. kablosuz modem olmadığından anca böyle kullanabiliyordum interneti ama şimdi onuda kullanamıyorum. Bu yüzden kafama takmış vaziyetteyim.. Yardım edebilecek biri aranıyor.

Bilgisayarındaki virus proğramlarını kapa. o sekilde bir dene..
  • quote:

asıl amacım usb kablosuyla bilgisayardaki interneti telefonumda kullanmak. kablosuz modem olmadığından anca böyle kullanabiliyordum interneti ama şimdi onuda kullanamıyorum. Bu yüzden kafama takmış vaziyetteyim.. Yardım edebilecek biri aranıyor.

bunun için telefondan usb yi bağladıktan sonra bağlantı modu olarak internet pass through kullanabilirsin(türkçesini bilmiyorum, en alttaki seçenek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcd

quote:

bunun için telefondan usb yi bağladıktan sonra bağlantı modu olarak internet pass through kullanabilirsin(türkçesini bilmiyorum, en alttaki seçenek)

@Gcd
    yanılmıyorsam arkadaş internet geçişini daha önceden kullanıyormuş , ne yapmışsa artık şu anda kullanamıyor.
    rom değiştirdiyse olabilir ben de bazı Romlarda internet geçişini kullanamadım bir türlü.

• @danvera dediğim gibi pc ye yeni format attım henüz virüs programı kurmadım
    @gcd hocam internet pass through u kullanmak için htc sync istiyor. onun için oda olmuyor.
    @armydc telefonumu henüz ne root ettim nede rom yükledim.
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ama sorun hala devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltronx3

merhaba arkadaşlar. öncelikle böyle bir rehber hazırlandığı için emeği geçen herkese teşekkürler. ben de yeni bir desire hd kullanıcısıyım, forumdan uzun süredir yararlanıyorum ama ilk defa birşey danışmam gerekti : )

goldcard ı sorunsuz yapabildim 2.3.3 den downgradei de sorunsu hallettim şu an 1.32 sürümü. Radio s-off ve super CID görünüyorum. Buraya kadar bir sıkıntı yok ancak rom manager ı yükldiğimde "Flash ClockworkMod Recovery" dediğimde servera bağlanamıyor, internet bağlantınızın stabil olup olmadıgını kontrol edin diye bir uyrı alıyorum. marketten indiremiyorum rom managerı o yüzden pc den yüklemiştim. diğer adımları sorunsuz geçip burada takıldığım için moralim bozuldu : )
    yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler

Muhtemelen internete bağlı değilsiniz.Wifi yada 3g ile bağlanıp indirmeyi deneyin.

@ffaarruukk
    internet pass through'u kullanmak için htc sync programına ihtiyaç duymuyor telefon.Pcye format attığınıza göre sorun telefondaki yazılım yani rom kaynaklı gözüküyor.

• bülent hocam daha önce bağlanabiliyordum ve rom işlerinede girmedim hiç. durduk yere bağlanamamaya başladım. yazılımsal bişi olduğunu düşünmüyorum.
    Şimdi aklıma geldi 2.3.3 sürümüyle alakalı olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaarruukk -- 30 Mayıs 2011; 23:20:17 >
  • ayrıca başka bir yolla usb den interneti kullanmak münkün değil mi?
  • quote:

bülent hocam daha önce bağlanabiliyordum ve rom işlerinede girmedim hiç. durduk yere bağlanamamaya başladım. yazılımsal bişi olduğunu düşünmüyorum.
    Şimdi aklıma geldi 2.3.3 sürümüyle alakalı olabilir mi acaba?

Pcdeki usb driverlarını kaldır bu driverları bir dene
    http://www.multiupload.com/S3CM9GM5OT

Ayrıca windows xp 32 bit kullanıyorsan bu yamayıda kurman sorunu çözebilirmiş
    http://support.microsoft.com/kb/959765

• hocam dediğiniz driverı indirdim fakat kuramadım bilgisayara. içinde setup felan yok. acaba zipli dosyanın içindekileri çıkarıp başka bi yere mi kopyalamam gerekiyor.
  • quote:

hocam dediğiniz driverı indirdim fakat kuramadım bilgisayara. içinde setup felan yok. acaba zipli dosyanın içindekileri çıkarıp başka bi yere mi kopyalamam gerekiyor.

Setup yok zaten sadece usb driverları var.Aygıt yöneticisinden android cihazını kaldır daha sonra tekrar kablo ile bağladığında driver olarak yeni driverları göster
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.