Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Applanet i çalışan var mı arkadaşlar

Dünden beri giremiyorum. Ama market düzenli suan. Paralı parasız tüm uygulamaları görebiliyorum. Tabi market access kullanıyorum...
  • applanetin çalışıp çalışmadığını şu adresten kontrol edebilirsiniz.

http://applanet.tumblr.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Dünden beri giremiyorum. Ama market düzenli suan. Paralı parasız tüm uygulamaları görebiliyorum. Tabi market access kullanıyorum...

market access ve market enabler kullanmak için ne yapmak lazım. Sadece kurmak yetiyor mu ayarı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

quote:

market access ve market enabler kullanmak için ne yapmak lazım. Sadece kurmak yetiyor mu ayarı var mı?

Tabi kur ayarlar kısmından T-Mobile USA işaretle o kadar. Hani olurya yemezse Hollanda vs. bir kaç daha ülke numara var ama ben USA'yı seçtim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi kur ayarlar kısmından T-Mobile USA işaretle o kadar. Hani olurya yemezse Hollanda vs. bir kaç daha ülke numara var ama ben USA'yı seçtim.

Market accsess kurulu, T-Mobile USA işaretli,..
    Artık marketi çalıştırınca üçretli ve free olan uygulamaları gösteriyor.
    Benim sorum şu;
    Bu durumda gördüğümüz bu üçretli uygulamaları telefonumuza indire biliyormuyuz..
    İndirebiliyorsak nasıl yapıyoruz? Bir örnek ile anlatırsanız sevinirim..
    İndiremiyorsak ise, üçretli proğramları görüyor olmanın ne avantajı olacakki? Bakıp duracağız..
    Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: denverna

quote:

quote:

quote:

quote:

Market accsess kurulu, T-Mobile USA işaretli,..
    Artık marketi çalıştırınca üçretli ve free olan uygulamaları gösteriyor.
    Benim sorum şu;
    Bu durumda gördüğümüz bu üçretli uygulamaları telefonumuza indire biliyormuyuz..
    İndirebiliyorsak nasıl yapıyoruz? Bir örnek ile anlatırsanız sevinirim..
    İndiremiyorsak ise, üçretli proğramları görüyor olmanın ne avantajı olacakki? Bakıp duracağız..
    Teşekkürler..

öncelikle ücret

satın almadan yükleyemiyorsunuz. satın almanız lazım

• Hayır suan ücretli uygulamaları indiremiyoruz daha doğrusu satın alamıyoruz. Şuan için o konuda destek yok. Ama yakındır hersey düzelecek. Tabi ücretli uygulamaları applanetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz ama applanette 2 gündür sorunlu beklemedeyiz...
  • market access işime yaradı. ücretlilerden ziyade bazı ücretsizler de görünmüyordu, market saçma bir hal almıştı. Şimdi iyi oldu hepsi görünüyor.
  • quote:

market access işime yaradı. ücretlilerden ziyade bazı ücretsizler de görünmüyordu, market saçma bir hal almıştı. Şimdi iyi oldu hepsi görünüyor.

İŞİNE YARADIĞINA SEVİNDİM
  • quote:

Hayır suan ücretli uygulamaları indiremiyoruz daha doğrusu satın alamıyoruz. Şuan için o konuda destek yok. Ama yakındır hersey düzelecek. Tabi ücretli uygulamaları applanetten ücretsiz olarak indirebilirsiniz ama applanette 2 gündür sorunlu beklemedeyiz...

market enabler kullanarak ben satın alabiliyorum
    google checkout accountu varsa gayette satın alınabiliyor
    hatta 3g watchdog pro yu aldım, yaklaşık 5 tlye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 1 Haziran 2011; 11:18:16 >
  • arkadaşlar internete girdikden sonra bazı adresleri açarken pop-up kapatınız yada adrese pop-up acın yazıyor pop-up lar hakkında bilgisi olan varmı....
  • herkese iyi aksamlar,

iki gu once Katar duty free'sinden htc desire hd aldim. telefondaki android'in versiyonu 2.2 ve guncelleme yaptigimda herhangi bir sonuc cikmiyor. bunun nedeni nedir bilen var mi?
  • ara sıra denemekte fayda var. her telefona başka zamanda gelebiliyor güncelleme.
  • arkadaşlar internete girdikden sonra bazı adresleri açarken pop-up kapatınız yada adrese pop-up acın yazıyor pop-up lar hakkında bilgisi olan varmı....
  • Arkadaşlar desire hd telefonuma gelen mesajları toplu olarak
    silmenin bir yolu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

Arkadaşlar desire hd telefonuma gelen mesajları toplu olarak
    silmenin bir yolu varmı?

VAR KARDES İLETİLERE GİR MENÜ - SİL - SONRA SEÇ HEPSİNİ BİTTİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

Arkadaşlar desire hd telefonuma gelen mesajları toplu olarak
    silmenin bir yolu varmı?

VAR KARDES İLETİLERE GİR MENÜ - SİL - SONRA SEÇ HEPSİNİ BİTTİ

Eyvallah çok teşekkür ederim.)

• arkadaşlar bende htc hd 2 var radyosu düzgün çekmiyor desire hd nin radyosu nasıl çekiyor acaba almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1981se

arkadaşlar bende htc hd 2 var radyosu düzgün çekmiyor desire hd nin radyosu nasıl çekiyor acaba almayı düşünüyorumda

benim evde avea bile zor çekiyo, radyonun çekmesi mucize olur
    şaka bi yana ev haricinde sorun yaşamıyorum radyoda : )
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.