Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

market access işime yaradı. ücretlilerden ziyade bazı ücretsizler de görünmüyordu, market saçma bir hal almıştı. Şimdi iyi oldu hepsi görünüyor.

arkadaşlar bu market access in yaptığı işlem telefonu kapatıp açınca etkisiz oluyor. Her seferinde uygulamak gerekiyor. Bunun kalıcı olmasınısağlayan bir şey var mı?
  • Arkadaşlar merhaba DHD almayı düşünüyorumda bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız çok sevinirim.. Öncelikle bu cihazda bataryayı çıkarabiliyormuyuz tamamen daha güçlü bir batarya alıp koymak mümkünmü yoksa arka kapak açılmıyormu? İkinci sorumda Rom olarak RCmix team 3d 1.2 kullanan varmı? Gerçekten sense 3.0 gps hariç sorunsuz çalışıyorumu? Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceaners

Arkadaşlar merhaba DHD almayı düşünüyorumda bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız çok sevinirim.. Öncelikle bu cihazda bataryayı çıkarabiliyormuyuz tamamen daha güçlü bir batarya alıp koymak mümkünmü yoksa arka kapak açılmıyormu? İkinci sorumda Rom olarak RCmix team 3d 1.2 kullanan varmı? Gerçekten sense 3.0 gps hariç sorunsuz çalışıyorumu? Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Evet çıkartılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

arkadaşlar aylık günlük wifi-3g kullanımı gösteren program ne var?

"DroidStats" bunu şiddetle öneriyorum.
    Wi-fi ve mobil ag uzerinden kalan sürelerini, eğer bedava msg ın varsa kalan msg sayını, ücretsiz dakikaların varsa kalan ücretsiz dakikaları tutuyor. Arkada diğer izleyiciler gibi kasmıyor.
    Widget ı mevcut ve çok kullanışlı, evde olmadığım için link vs. veremiyorum ama google da aratabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

"DroidStats" bunu şiddetle öneriyorum.
    Wi-fi ve mobil ag uzerinden kalan sürelerini, eğer bedava msg ın varsa kalan msg sayını, ücretsiz dakikaların varsa kalan ücretsiz dakikaları tutuyor. Arkada diğer izleyiciler gibi kasmıyor.
    Widget ı mevcut ve çok kullanışlı, evde olmadığım için link vs. veremiyorum ama google da aratabilirsin.

Teşekkür ederim linki bulmak kolay hallederim ben o işi
  • Arkadaşlar merhaba , telefonumda vodafone hat çekiyorken turkcell hat çekmiyor. Bazı forum sitelerinde çok az bilgi bulabilsemde çözüm bulamadım. Şebeke modunu yalnızca gsm olarak değiştirilmesini söylemişler ancak ben o kısımda "yalnızca gsm" seçtiğimde kendisi otomatik olarak "GSM/WCDMA otomatik" olarak değişiyor. Aynı hat başka bir telefon ile çekiyor. Telefon vodafoneun telefonu değil. Ne yapmalıyım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • ÖNEMLİ BU KONUYA CEVAP VEREBİLECEK HTC DESTEK HATTI DA APIŞIP KALDI CEVAP VEREMİYOR TELSİM DESTEK HATTI arkadaşlar internete girdikden sonra bazı adresleri açarken pop-up kapatınız yada adrese pop-up acın yazıyor pop-up lar hakkında bilgisi olan varmı....
  • arkadaşlar telefon rehberini outlook ile senkronize edemiyorum . htc sync kurulu telefonu görüyor senkronize et dediğimde ( kişiler - takvim vb.) tammlandı diyor fakat telefondaki lişiler pc ye gelmiyor telefona rom yükleyeceğim nasıl yapabilirim başka çözüm var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drxx

arkadaşlar telefon rehberini outlook ile senkronize edemiyorum . htc sync kurulu telefonu görüyor senkronize et dediğimde ( kişiler - takvim vb.) tammlandı diyor fakat telefondaki lişiler pc ye gelmiyor telefona rom yükleyeceğim nasıl yapabilirim başka çözüm var mı

GMAİL HESABINLA SENKRONİZE ET EĞER SORUN OLURSA.

Kisilere gir menü-dısa aktar de sd kartına at vcf dosyası. SD kartında ister dursun istersen pcne at farketmez. Telefonla isin bitince kisiler - menü içe aktar de ve o dosyayı seç aynen geri gelir...
  • htc sense telefonu bulmuyor..
  • edit edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canoglan -- 9 Haziran 2011; 17:19:31 >
  • Arkadaşlar merhaba Uzun zamandır tecrübe ediyorum ve suna kati kanaat getirdim ki maalesef bu Android 2.3 guncellemesi bize hiç yaramadı.

Daha önce hiç almadığım sorunları almaya basadim.Ben de uzun zamandır saçma saçma acaip hatalar alıyorum. Tıkladığınızda açılmayan programlar, ara sıra donmalar vs...

Velhasıl ben önceki sürüme dönmeye karar verdim. Hard reseti cakacam.
  • arkadaşlar dün akşam çektiğim birkaç tane fotoyu bu sabah galeride göremedim. diğer fotoğraflar olduğu gibi duruyor. diğerleri nereye gitmiştir acaba bilen var mı?
  • htc desire hd nizi araç tutucu ile kullanıyormusunuz hangi mount+holder araç tutucuyu kullanıyorsunuz telefon kılıflaholder a uyumlu mu?
  • Selam arkadaşlar herkese iyi akşalar...1 aydır Desire HD kullanıyorum son bikaç günde youtube downloader kullanıyodum her akşam 3-4 filmi youtubdan tek parça halinde indirip işyerindede izleyip zaman geçiriyodum..bu sabah telefonun bataryasını değiştirdikten sonra hafıza kartını okumadı ve HASARLI SD KART uyarısı verdi..hafıza kartımı çıkarıp bikaç telefonda denedim dosyalar gözüküyodu ama az önce kartı bilgisayara taktığımda herşey uçmuştu hiçbişey kalmamış hafıza kartında..bunun sebebini bilen daha önce yaşayan çözümünü bilen varmı acaba..
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 11 Haziran 2011; 15:30:19 >
  • Applanet bayadır kayıp çok kötü oldu bu olay,merka market falan denilmiş yerine barcode'u falan var mı onun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaTMaN_07

Applanet bayadır kayıp çok kötü oldu bu olay,merka market falan denilmiş yerine barcode'u falan var mı onun?

applanet çok uzun bir süre gelmeyecek. kurucusunun birileri tarafından aldatıldığına - dolandırıldığına dair bir yazısı vardı nette. Uzun uzun anlatmış.

Özet: applanet uçtu, tekrar açılması için en baştan kurulması gerekiyor.
  • İyi günler arkadaşlar. Çok acil cevaplanması gereken bir sorum var. En başta belirteyim, cahilliğimi hoş görün.
    Facebook'daki poker uygulamasını bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Hesabımıza giriş yapıp oyun oynarız.
    Merak ettiğim bu telefonda, aynı pc'deki gibi bu oyunu oynayabilir miyiz.
    Yalnız belirttiğim gibi, hesabımızla giriş yapıp da oynamaktan bahsediyorum. Sadece oyun gibi download edip oynamaktan değil.
    Eğer ki bu telefonda bu mümkün değilse hangi telefonda mümkündür.
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetesat

İyi günler arkadaşlar. Çok acil cevaplanması gereken bir sorum var. En başta belirteyim, cahilliğimi hoş görün.
    Facebook'daki poker uygulamasını bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Hesabımıza giriş yapıp oyun oynarız.
    Merak ettiğim bu telefonda, aynı pc'deki gibi bu oyunu oynayabilir miyiz.
    Yalnız belirttiğim gibi, hesabımızla giriş yapıp da oynamaktan bahsediyorum. Sadece oyun gibi download edip oynamaktan değil.
    Eğer ki bu telefonda bu mümkün değilse hangi telefonda mümkündür.
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Hayırlı günler.

Mümkün kardeş ben oynuyorum. Oyunun Android uygulaması var. Sen telefonu alınca pm gönder hallederiz
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.