Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: premature

arkadaşlar dün akşam çektiğim birkaç tane fotoyu bu sabah galeride göremedim. diğer fotoğraflar olduğu gibi duruyor. diğerleri nereye gitmiştir acaba bilen var mı?

arkdaşım sd carddaki dcim kücük harfle yazılı ise onu büyük harf olarak değiştir resimlerin birdaha silinmez

şimdi ben bi soru sorucam adv launcher de bir süre sonra ekrandaki ikonları silemiyorum yada alıp başka sayfaya atamıyorum sıfırlamam lazım bunun nedeni nedir auto killerden şüpheleniyorum gerci ama...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isumairu79

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetesat

İyi günler arkadaşlar. Çok acil cevaplanması gereken bir sorum var. En başta belirteyim, cahilliğimi hoş görün.
    Facebook'daki poker uygulamasını bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Hesabımıza giriş yapıp oyun oynarız.
    Merak ettiğim bu telefonda, aynı pc'deki gibi bu oyunu oynayabilir miyiz.
    Yalnız belirttiğim gibi, hesabımızla giriş yapıp da oynamaktan bahsediyorum. Sadece oyun gibi download edip oynamaktan değil.
    Eğer ki bu telefonda bu mümkün değilse hangi telefonda mümkündür.
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Hayırlı günler.

Mümkün kardeş ben oynuyorum. Oyunun Android uygulaması var. Sen telefonu alınca pm gönder hallederiz

Çok teşekkürler.. Alınca dediğin gibi, özelden ulaşacağım sana..

• Merhaba, aranıza önceden katılıpta yeni üye olan, benim acemi olarak 3 sorum olacak.

1. Gingerbreak v1.2 ile root yapmaya çalışınca superuser bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor. Telefonu yeniden başlatınca kayboluyor. acaba temproot mu yapıyor ?
    2. Gingerbread'da root yaptıktan sonra illa downgrade mi etmemiz lazım ? Direkt ROM kuramaz mıyız ?
    3.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037315 şöyle bir program var downgrade bunlarla yapılamaz mı ?

Not: firefox 4 ile forum uyumsuzluğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pingme -- 16 Haziran 2011; 3:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingme

Merhaba, aranıza önceden katılıpta yeni üye olan, benim acemi olarak 3 sorum olacak.

1. Gingerbreak v1.2 ile root yapmaya çalışınca superuser bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor. Telefonu yeniden başlatınca kayboluyor. acaba temproot mu yapıyor ?
    2. Gingerbread'da root yaptıktan sonra illa downgrade mi etmemiz lazım ? Direkt ROM kuramaz mıyız ?
    3.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037315 şöyle bir program var downgrade bunlarla yapılamaz mı ?

Build numaran galiba sizinde 2.x üstü..Birçok forumda Yeni güncellemede kilit var diyorlar.Sizde yine superuser çıkıyor ben 3 gündür uğraşmama rağmen hala UNROOT olmuyor telefonumun menüsü.

• Merhaba Arkadaşlar Akrabamdan Htc Desire Hd aldım Android market girme için hala onun gmail adresi kayıtlı adresi nasıl değiştire bilirim illaki fabrika ayarlarına dön demem şartmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pingme

Merhaba, aranıza önceden katılıpta yeni üye olan, benim acemi olarak 3 sorum olacak.

Neyse sorunları aştım RCMİX3D kingdom kurdum.

• @genceray20

Hard reset atarsanız gidecek o hesaplar yoksa silmenin başka bir yolu yok.

Hayırlı olsun , hard reset atın rahat rahat kullanın.
  • selam aranıza yeni katıldım. Daha cihazı yeni yeni öğreniyorum. Pc den SD karta attığım dosyalari ve uygulama setup dosyalarını bir türlü bulamıyorum. Daha once win mobile kullanıyordum. Bunda dosya yöneticisi uygulaması yorumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: iocaktan

selam aranıza yeni katıldım. Daha cihazı yeni yeni öğreniyorum. Pc den SD karta attığım dosyalari ve uygulama setup dosyalarını bir türlü bulamıyorum. Daha once win mobile kullanıyordum. Bunda dosya yöneticisi uygulaması yorumdur

marketten ASTRO'yu indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iocaktan

selam aranıza yeni katıldım. Daha cihazı yeni yeni öğreniyorum. Pc den SD karta attığım dosyalari ve uygulama setup dosyalarını bir türlü bulamıyorum. Daha once win mobile kullanıyordum. Bunda dosya yöneticisi uygulaması yorumdur

appsaver programıyla tüm apkları sd kart içinde appsaver klasörüne kaydedebilirsin. Esfile explorer, astro gibi dosya yönetim porgramlarıyla da Sd kart ve telefon hafızasındaki dosyalara erişebilirsin.
  • slm arkadaslar bende htc hd2 aldim ve ilk defa boyle bir telefon kulniyorum :) ynai windows turu neyse bneim bir kac sorumvar

cevam verirsneiz cok sevinirim

1 ci 2.2 Android yuklicektim ( bazi hatalar aldim usb okumuyor sadece sd kartini okyuordu bende uzerindkei sistemi sidlim eski windows yani bir alt verziyonu yuleidm oldu ) usb okudu
    yani hersey yolunday sonra anidne fotolairmi telefonda gostermyiro dosyavar ama acmiyor muzi calarda muzikler caliyordu bende 2.3 yukliydim dedim

usb okumyuor sadece kart okuyor sd baglantisi yapiliyor:( bunun nasil coze bilirim lutfen yaridim

pc win 7 64 avusturyada kaliyorum
    telefonda drei 3g kartivar
  • Arkadaşlar çektiğim resimleri çektikten sonra görebiliyorum. Fakat bir süre sonra cihazı usb den bağladığımda mı yoksa başka bişimi kapatıp açtığımda mı oluyor resimler siliniyor. yardım edermisiniz .

Şuanda denedim usb den pc ye bağladığımda gidiyor resimler direk. Nedeni nedir acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efram -- 19 Haziran 2011; 23:24:00 >
  • Arkadaşlar youtube veya facebook'tan video izlerken tuş kilidi devreye girerse izlediğim video yok oluyor birdaha girdiğimde tekrar dolduruyor :| bunun önüne nasıl geçebiliriz?
  • Arkadaşlar telekomun verdiği rt-206 modeme DHD ile wifi bağlantı yapamıyorum.Bugün ikinci kez rom yükledim yine aynısını yaptı.Modemle ilgili bir ayar mı var yapmam gereken.Bu konuda sıkıntı yaşayıp çözüm buşan var mı?
  • ya yardim edicek kimse yok muya :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetsu

ya yardim edicek kimse yok muya :((

kardeş sen bu sorunlarını hd2 bölümünde dile getir.windows mobile ile android birbirinden son derece bağımsız şeyler.Yani senin sorunun yanıınıt ancak aynı teli kullanan tecbübeli kullanıcılar verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efram

Arkadaşlar çektiğim resimleri çektikten sonra görebiliyorum. Fakat bir süre sonra cihazı usb den bağladığımda mı yoksa başka bişimi kapatıp açtığımda mı oluyor resimler siliniyor. yardım edermisiniz .

Şuanda denedim usb den pc ye bağladığımda gidiyor resimler direk. Nedeni nedir acaba ??

Fotoğraf klasörünün ismini büyük harflerle yaz düzelir.
  • mer haba yeni desire hd aldim ama bir turlu wifi sorununu cozemedim bulundugum yerde 4 tane wifi var ama sadece birin goruyor ve ayni sekilde laptoptan wifi ile internet yayini yapiyorum yine gormuyor yardim eden olursa sevinirim
  • Merhaba Arkadaşlar Bende Yeni Katıldım Aranıza Bir Haftadır HDH Sahibiyim Harika bir telefonmuş ama şöyle bir sorunum oldu yardımcı olursanız sevinirim
    HDH dün mobil internete baplanıyordum şimdi bağlanamıyorum mobil interneti açıyorum üste hiç H amblemi veya E amblemi gelmiyor şebeke modu GSM VCDMA otomatik seçili neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum allaha emanet olun by
  • Arkadaşlar bu ekrandaki widget lerin mayutunu ufaltıp büyülten bir program vardı ben yanlış hatırlamıyosam multitouch olması lazı mama markette yok bu işlemi yapan başka bir program varmı allaha emanet olun by
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.