arkadaşlar yeni radio nasıl kurabiliriz kolay yoldan. biraz yabancı forumlarda okudum ama cok karısık. bin tane işlem yapmak gerekiyor. yok mu tek tuşla şunu yapabilecegimiz bir yol. ?
arkadaşlar yeni radio nasıl kurabiliriz kolay yoldan. biraz yabancı forumlarda okudum ama cok karısık. bin tane işlem yapmak gerekiyor. yok mu tek tuşla şunu yapabilecegimiz bir yol. ?
cem hocanın rom yükleme rehberinde aylardır yazıyo zaten radio nun nası yükleneceği. neden yeni birşeymiş gibi sundun bunu anlamadım. yabancı forumlar yerine bizim forumda aratsaydın daha kolay olurdu. buyrun link burada.http://forum.donanimhaber.com/m_47167134/mpage_1/key_desire/tm.htm
Evet yaziyormus.fark etmedim ben orada yazani.zaten ayni seyler anlatiliyor.bu anlatilanlarda xda dan alinma zsten. Ama arkadas ugrasmis turkceye cevirmis ve yorumlarini katmis.kendisine tesekkur ediyorum buradan.rehberde yok yok gercekten...
arkadaşlar kolay gelsin bayadır arıyoruım ama bulamıyorum htc desire hd lerde mesaj sesini degistiremiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmsunuz
Opera ve doplhinide kurdum ama, cookie leri temizledim vs ama hotfile,rapdshare vd sitelerden download yapamıyorum nede olabilir, 3g ve wifi de aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: gby
Opera ve doplhinide kurdum ama, cookie leri temizledim vs ama hotfile,rapdshare vd sitelerden download yapamıyorum nede olabilir, 3g ve wifi de aynı.
aynı olaydan bende müzdaribim dün denedim biraz bakındım ama bulamadım internetten 600 mb üstünde bir dosya indirmek istedim ama olmadı hata verdi neden bilmiyorum.
ben bişey sormak istiyorum telefonda desire s teki dokunmaya dayalı fonksiyonlar htchd de de bulunuyor mu ?
evet
Arkadaşlar telefonda bir gariplik oldu, öğlenden bu yana gelene aramalarda telefonu açınca direk hoparlör devreye giriyor, çok sinir bozucu. hoparlörü arama sırasında açtım kapattım, reset attım ama düzelmedi. ayarlarda böyle bir ayarda göremedim. Nedeni sizce ne olabilir, ne yapmalıyım düzeltmek için.
şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: miracle07 arkadaşlar kolay gelsin bayadır arıyoruım ama bulamıyorum htc desire hd lerde mesaj sesini degistiremiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmsunuz
Mesajlarin icinden ayarlara gir. Oradan degistirebilirsin.
Merhaba arkadaşlar HDH xperia arc home teması kurdum ana ekran butonuna basınca htcmi xperia mı diye soruyordu altaki bu iletiyi bida sorma butonuna yanlışlıkla tıklayıp xperiayı seçtim HDH kendi home ekranı gitti kapatıp açtım HDH geliyor ama ana ekran butonuna bastımmı xperiaya geçiyor nasıl kaldıra bilirim bu xperiayı yardımlarınızı bekliyorum allaha emanet olun by
Bende Android 2.3.3 yüklü ve Tap tap isimli uygulama sorunsuz çalışıyor. Yakınlık sensöründe bir problem yok. Fakat eskiden birkaç gün sonra arkaplandaki uygulamalrın kasılma yapması olayı da 2.3.3 ile son buldu. Hiç olmadı yüklediğimden beri.
tapp tapp hiç kullanışlı degil bence. paşalar gibi üstteki dügmeyi kullanıyorum bozulacak olsa yapmazlardı. pinpirikli olmamak lazım. basın gitsin
Bence tap tap app guzel program. Ve kullanisli. Ust tus gomulecek gibi durdugundan cogu zaman tap tap kullaniyorum...
bu arabanın kapısının eskimesi gibi olur. dur ben camdan gireyim opsss bukezde cam acma kapama dügmesi bozula bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: genceray20
Merhaba arkadaşlar HDH xperia arc home teması kurdum ana ekran butonuna basınca htcmi xperia mı diye soruyordu altaki bu iletiyi bida sorma butonuna yanlışlıkla tıklayıp xperiayı seçtim HDH kendi home ekranı gitti kapatıp açtım HDH geliyor ama ana ekran butonuna bastımmı xperiaya geçiyor nasıl kaldıra bilirim bu xperiayı yardımlarınızı bekliyorum allaha emanet olun by
programı açınca clear default butonuna basın, sonra açılan uygulama ayar menüsünde ekranı aşağı kaydırıp varsayılanı temizleye basın. bir dahaki home butonuna tıkladığınızda yine o ev ekranı seçeneğini göreceksiniz.
Arkadaşlar bende aranıza katıldım.
quote:
Orijinalden alıntı: -BuRAk-
quote:
Orijinalden alıntı: genceray20
programı açınca clear default butonuna basın, sonra açılan uygulama ayar menüsünde ekranı aşağı kaydırıp varsayılanı temizleye basın. bir dahaki home butonuna tıkladığınızda yine o ev ekranı seçeneğini göreceksiniz.
kardeşim msjnı şimdi okudum akşam başka bir tema yükledim ana sayfa butonuna bastım bida sorma deyip htc seçtim şimdide senin dediğin programı indirdim açınca sony ericsonu görüyor varsayılan htc sense sony ericsonda set default yazıyor cllear default yazmıyor ben bu sony komple silmek istiyorum unistal diye program yükledim programların içinde görmüyor sony yi nasıl sile bilirim yardımların için çok teşekkür ederim
Merhaba, Acaba ekrandaki programları dikey kaydırmak yerine iphone gibi yatay kaydırmak için bir yazılım mevcut mudur ??
quote:
Orijinalden alıntı: fatistord
ben bişey sormak istiyorum telefonda desire s teki dokunmaya dayalı fonksiyonlar htchd de de bulunuyor mu ?