Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genceray20

Arkadaşlar bu ekrandaki widget lerin mayutunu ufaltıp büyülten bir program vardı ben yanlış hatırlamıyosam multitouch olması lazı mama markette yok bu işlemi yapan başka bir program varmı allaha emanet olun by

Boyutunu küçültmek için witgeti ayarlarken 4*2 2*2 4*1 2*1 gibi seçekler var boyutunu ancak oyle ayarlayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 22 Haziran 2011; 15:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Arkadaşlar bu ekrandaki widget lerin mayutunu ufaltıp büyülten bir program vardı ben yanlış hatırlamıyosam multitouch olması lazı mama markette yok bu işlemi yapan başka bir program varmı allaha emanet olun by

Boyutunu küçültmek için witgeti ayarlarken 4*2 2*2 4*1 2*1 gibi seçekler var boyutunu ancak oyle ayarlayabilirsiniz...

kardeşim normalde 4*2 2*2 4*1 2*1 gibi dediğin ayarı bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim allaha emanet ol by

• quote:

Orijinalden alıntı: zetsu

ya yardim edicek kimse yok muya :((

hd2 konusuna yazarsan belki cevap veren olur. burası desire hd bölümü
  • .selam
    bu market access ve market enable için root mu gerekiyor

2.3.3. konusunda bende aslında ciddi sıkılıyorum artık özellikle root olmamasından daha önceki sürümde 3dk da root yapabilmiştim cihazı :(

birde bu kart nasıl sizce DHD için

SANDISK
    SDSDXP1-032G-X46
    32GB, Extreme Pro Secure Dijital High Capacity SDHC Kart, 45mb/sn
    Kapasite : 32GB
    SanDisk Extreme PRO® Video SDHC™ Kart en zor şartlarda çalışan, en iyi ürünleri ve servis desteğini isteyen üst seviye profesyonel fotoğrafçılar için tasarlanmıştır.
    SanDisk Extreme PRO® Video SDHC™ Kart ile HD video ve arka arkaya daha hızlı-güvenilir resim çekmenin performansını ve mükemmelliği hissedin.
    Saniyede 45MB yazma ve okuma hızı.

SANDISK SDSDH-064G-U46
    64GB, Ultra Secure Dijital High Capacity SDHC Kart, 15mb/sn
    buda var ama hızı 3/1 kadar yavaş ve 64 GB telefon kaldırırmı deneyen oldumu acaba ??

• ben sandısk kullanıyorum 18 gün önce taktım hızı falan normal bi sorun yaşamadım orjinal roomla.
  • Bende 16 GB aTeam var, videolarda sıkıntı yaşıyorum, sıkıntıyıda karta bağlıyorum
    Video çekiyorum HD sonradan seyrettiğimde ses kayıyor sanki karta işlemede problem yaşıyorum
    sizce kartmıdır yoksa video programında bir problem mi vardır o sebeple böyle hızlı kartlara bakıyorum aslında...
  • video programında sorun var bence. başka bi program ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

Bende 16 GB aTeam var, videolarda sıkıntı yaşıyorum, sıkıntıyıda karta bağlıyorum
    Video çekiyorum HD sonradan seyrettiğimde ses kayıyor sanki karta işlemede problem yaşıyorum
    sizce kartmıdır yoksa video programında bir problem mi vardır o sebeple böyle hızlı kartlara bakıyorum aslında...

romdan kaynaklı bir sorun

class 4 kart bile hd video çekmek için gayet yeterli. sırf video için boşuna yüksek hızlı kart alan arkadaşlar oluyor, gerek yok kesinlikle
  • Peki hiç bildiğiniz Hd video kayıt program varmı, şimdiye kadar ihtiyacım olmadığından ne aradım nede gördüm, birde başka program ile denesem iyi olacak...
  • yurtdışı satış fiyatı nedir bu telefonun
    fransa'dan getirtmeyi düşünüyorumda
    399€ yazıyordu amazon.fr'de, eğer bu sözleşmesiz direk satış fiyatıysa alayım hemen
  • Arkadaşlar görüşmeleri kayır eden bir programvardı adını hatırlamıyorum bilen varmı acaba işim gereği mutlaka kullanmam gereken bir program
  • quote:

Arkadaşlar görüşmeleri kayır eden bir programvardı adını hatırlamıyorum bilen varmı acaba işim gereği mutlaka kullanmam gereken bir program

Merakla bekliyorum cevabı,benimde işime yarayacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

quote:

Arkadaşlar görüşmeleri kayır eden bir programvardı adını hatırlamıyorum bilen varmı acaba işim gereği mutlaka kullanmam gereken bir program

call recorder diye aratın miui romda bu kendi özelliğinde var mesala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

yurtdışı satış fiyatı nedir bu telefonun
    fransa'dan getirtmeyi düşünüyorumda
    399€ yazıyordu amazon.fr'de, eğer bu sözleşmesiz direk satış fiyatıysa alayım hemen

Dostum yutdışı fiyatına satıyorum elimde 2 adet kaldı istersen pm'den ulaşabilirsin. Yutdışı sana 930-960tl arası maal olacak ben 900e veriyorum aklında bulunsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_50066022/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50066022

• mesajım bulunsun
  • merhaba arkadaşlar hayırlı cumar mobil iletişimi açıyorum gelmiyordu kendilinden geldi baya kullandım akşam kapatmıştım şim açıyorum yine gelmiyor bu nedendir normalmi yoksa bir sorunmu var yardımlarınızı bekliyorum allaha emanet olun by
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

quote:

call recorder diye aratın miui romda bu kendi özelliğinde var mesala :)

KARDEŞİM BENİM HDH ORJİNAL ROMUNDA AMA İCİNDE BULAMADIM YARDIMI BEKLİYORUM ALLAHA EMANET OL BY
  • ingilizcesi iyi olan şu uygulamayı bir açıklayabilir mi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024867
  • arkadaşlar yeni radio nasıl kurabiliriz kolay yoldan. biraz yabancı forumlarda okudum ama cok karısık. bin tane işlem yapmak gerekiyor. yok mu tek tuşla şunu yapabilecegimiz bir yol. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

ingilizcesi iyi olan şu uygulamayı bir açıklayabilir mi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024867

49 sayfayı gözden gecirdim sonuç herşey toz pembe degil
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.