Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: armydc

quote:

Orijinalden alıntı: fatistord

ben bişey sormak istiyorum telefonda desire s teki dokunmaya dayalı fonksiyonlar htchd de de bulunuyor mu ?

dokunmaya dayalı ne ki?

alttaki dügmeler. home. geri gibi.
  • mobil şebeke için dns nerden girliyor ? wifi için biliyoruz da mobil internet için bulamadım vodafone...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

mobil şebeke için dns nerden girliyor ? wifi için biliyoruz da mobil internet için bulamadım vodafone...

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Wifi ile başardım DNS olayını Mobil internetde oluyormu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

mobil şebeke için dns nerden girliyor ? wifi için biliyoruz da mobil internet için bulamadım vodafone...

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Wifi ile başardım DNS olayını Mobil internetde oluyormu acaba ?

set dns diye birşey var ama oda telefonda root yetkisi istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Root etmeden yapamazsınız bu işlemi.

Öncelikle bu işlemeleri yapabilmeniz için Android SDK'ya ihtiyacınız var. Telefonunuzun driverını bilgisayara kurduktan sonra komut satırından devam edeceğiz.

Başlat>Çalıştır'a cmd yazıp entera basın. Sonra android SDK'nın bulunduğu dizindeki tools dizinine komut satırı ile gidin.

cd .. komutu bir üst dizine çıkmak için örnek: c:\cep> dizininden bu komut ile c:\ dizinine çıkarız
    cd gireceğiniz dizin için örnek: C:\cd> cep ile cep dizinine gireriz.
    Başka bir sürücüye yani girmek için örneğin: C:\ dizininden D:\ dizinine geçmek için yazacağımız komut şöyle C:\d:
    Bu hatırlatmadan sonra yapacağımız işleme gelelim.

Bizim android SDK c:\ dizininde komut satırından C:\users\Administrator> ile açılıyor komut satırı cd .. komutu ile C:\ dizinine çıkıyoruz. Buradan C:\cd android ile android dizinine giriyoruz. Tekrar c:\android>cd tools ile tools dizinine giriyoruz . Aşağıdaki komutlarla devam ediyoruz.

Adb devices ile aygıtı gör
    Adb shell ile gir
    ls ile listele
    getprop ile dnsleri listele

setprop ile seçtiğini değiştir.

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★

Resimde görüldüğü gibi dns değiştirdik. Burada tüm dnsleri değiştirebilirsiniz. Ancak sakın wlanlara dokunmayın.

Setprop ile değişecek ilgili dns resimde görüldüğü gibi yazılır boşluk bırakılır ve yeni dns yazılır entera basılır

Getprop yapılarak tekrar listelenerek değiştiğini görebilirsiniz.

• Arkadaşlar avea hattı ile internete bağlanıyorum ama hep Edge ile giriyorum..
    3g ayarını nasıl yapabileceğim hep E harfi ile nete bağlanıyorum..
  • arkdaşlar incredible s konusu ilerlemediği için buraya soruyorum sorumu,

incredible s'imi usb ile bilgisayarıma bağlamak istiyorum ama ne yaptıysam sarj haricinde bağlayamadım. Çıkarılabilir disk diye ikon çıkıyor bilgisayarımda fakat tıkladığımda disk yerleştirin uyarısını veriyor. Bir türlü çözemedim. Ayarlardan USB modu, disk sürücüsü, yalnızca şarj et vs hepsini denedim ama olmadı. bilgisi olan warmı bu konuda? başka bir ayarı falan mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

Arkadaşlar avea hattı ile internete bağlanıyorum ama hep Edge ile giriyorum..
    3g ayarını nasıl yapabileceğim hep E harfi ile nete bağlanıyorum..

öncelikle avea da 3g aboneliğin olmalı.
  • meraba arkadaşlar. Benin desire hd de bir problem var : kamerayla çektiğim fotolar telefonu yeniden başlattığımda hatalı görünüyor. şu an için çözümlerim telefonu kapatmamak beta fotoyu çeker çekmez pc ye aktarmak. yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendi000 -- 7 Temmuz 2011; 18:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRake^

quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

quote:

Orijinalden alıntı: genceray20

Merhaba arkadaşlar HDH xperia arc home teması kurdum ana ekran butonuna basınca htcmi xperia mı diye soruyordu altaki bu iletiyi bida sorma butonuna yanlışlıkla tıklayıp xperiayı seçtim HDH kendi home ekranı gitti kapatıp açtım HDH geliyor ama ana ekran butonuna bastımmı xperiaya geçiyor nasıl kaldıra bilirim bu xperiayı yardımlarınızı bekliyorum allaha emanet olun by

bu programı kurun telefonunuza:
    https://market.android.com/details?id=ymst.android.homeswitcher

programı açınca clear default butonuna basın, sonra açılan uygulama ayar menüsünde ekranı aşağı kaydırıp varsayılanı temizleye basın. bir dahaki home butonuna tıkladığınızda yine o ev ekranı seçeneğini göreceksiniz.

kardeşim msjnı şimdi okudum akşam başka bir tema yükledim ana sayfa butonuna bastım bida sorma deyip htc seçtim şimdide senin dediğin programı indirdim açınca sony ericsonu görüyor varsayılan htc sense sony ericsonda set default yazıyor cllear default yazmıyor ben bu sony komple silmek istiyorum unistal diye program yükledim programların içinde görmüyor sony yi nasıl sile bilirim yardımların için çok teşekkür ederim

o kadar ayrıntılı bir çözüm bilmiyorum malesef, ben şu an'a kadar adw launcher, launcher pro ve 3 boyutlu bir launcher denedim hiç biri de sorun çıkarmamıştı :S

• pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlemanx -- 10 Temmuz 2011; 15:23:11 >
  • arkadaşlar foruma yeni üye oldum 1 tane htc tel aldım birsürü uğraştım şimdide bigisayara bagladıgımda ::PIM'den kişiler kopyalanamıyor::diyor bana yardım cıolurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: izyap1234

arkadaşlar foruma yeni üye oldum 1 tane htc tel aldım birsürü uğraştım şimdide bigisayara bagladıgımda ::PIM'den kişiler kopyalanamıyor::diyor bana yardım cıolurmusunuz

Aldığınız telefon HTC'nin hangi modeli ? Telefonun kendi konusundan yardım isterseniz daha sağlıklı olur.
  • HTC Desire HD arkadaşım
  • gps konumum sürekli 2 ay önce taşındığım yerle şu an bulunduğum yer arasında değişip değişip duruyor. ne yapabilirim. yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar,

Öncelikle bu soruyu direk buraya yazdıqım için özür dilerim ancak desire hd hakkında o kadar yazılıp çizilmiş forumlar var ki okumaya kalksam 3 günümü alır o yüzden direk burdan soruyorum kimse kızmasın

Şimdi telefon alıcam ve almak istediğim tabi ki de desire hd ancak aklıma karıştıran noktalar var acıkcası birisi htc sense digeri i phone 4 anlıcanız bu 3 cihaz arasında kaldım aslında en cok hd ile sense arasında bu konuda sizden yardım ve acıklayıcı bir bilgi bekliyorum arkdaşlar ve hızlı bir bilgi verebilirseniz cok süper olur cünkü yarın gitip direk alıcam cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

• arkadaşlar , bu telefon , mynetteki facebooktaki oyunları oynarmı acaba ?..
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, durum şu:
    Şu an bulunduğun yerde 3g çekmiyor. internet yok. benim desire hd telefonumun wifi-hotspot özelliği sayesinde wireless modem gibi telefona bağlanarak bilgisayarımdan internete girmem lazım. 250 gb avea 3g paketim var. burada 3g çekmediği halde gprs ile telefon üzerinden bilgisayarımla internete girebiliyorum.

paketimi 2g-4b civarında arttırmam lazım. sizce bu durumda ne yapmalıyım?
    alttaki linkte görünen avea "bilgisayardan internet" şeklinde isimlendirilen internet paketlerinden 4 gb olanını alsam mı?
    yoksa avea'nın sadece gprs şeklinde bağlantı veren daha ucuz paketleri var mı?
    3g paketi alıp burası gibi 3g çekmeyen yerde gprs şeklinde bağlandığında paket dışında ekstra ücret yazar mı?

linl:http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/pcden_netpaket.shtml?pagemenu=3glinet.pcden

not: başka gsm operatörlerinden öneri yapmayın çünkü hattımı değiştirmem imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, durum şu:
    Şu an bulunduğun yerde 3g çekmiyor. internet yok. benim desire hd telefonumun wifi-hotspot özelliği sayesinde wireless modem gibi telefona bağlanarak bilgisayarımdan internete girmem lazım. 250 gb avea 3g paketim var. burada 3g çekmediği halde gprs ile telefon üzerinden bilgisayarımla internete girebiliyorum.

paketimi 2g-4b civarında arttırmam lazım. sizce bu durumda ne yapmalıyım?
    alttaki linkte görünen avea "bilgisayardan internet" şeklinde isimlendirilen internet paketlerinden 4 gb olanını alsam mı?
    yoksa avea'nın sadece gprs şeklinde bağlantı veren daha ucuz paketleri var mı?
    3g paketi alıp burası gibi 3g çekmeyen yerde gprs şeklinde bağlandığında paket dışında ekstra ücret yazar mı?

linl:http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/pcden_netpaket.shtml?pagemenu=3glinet.pcden

not: başka gsm operatörlerinden öneri yapmayın çünkü hattımı değiştirmem imkansız.

hocam öncelikle bulunduğun yerde 3g yoksa 4gb paketi zaten bitiremezsin.sen 250mb paketini kaç günde bitiriyosan ona göre bi paket seç. yani 1 haftada anca bitiyosa 1gb paket yeter. gprs ten bağlanıyorum demişsin ama edge demi yok. eğer telefonda E harfi değilde G harfi görüyosan vay haline. diğer konu operatörlerin 3g paketi edge paketi gprs paketi diye ayrı ayrı paketleri olmaz. bi internet paketi alırsın, 3g olan yerde 3g ile, olmayan yerde edge veya gprs ile bağlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanekon -- 21 Temmuz 2011; 1:04:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

arkadaşlar , bu telefon , mynetteki facebooktaki oyunları oynarmı acaba ?..

facebookta oyun oynamadım ama mynettekileri oynaya biliyosun
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.