Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şurda da incelemesi var:http://www.androidhaber.org/htc-desire-hd-incelemesi/
    Bence güzel cihaz ama şarjı çok cabuk yiyor ve sesi gerçekten az, şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngbld -- 29 Temmuz 2011; 11:10:53 >
  • arkadaslar bnde bgun aldım cihazı ugrasıyorum suan sayfaları okuyorum ama kac saattır bulamadım bb 9000 eski cihazım bunun rehberini pc ye kopyalamısstım dosya olarak duruyo ama yeni cihaza nası aktarabilirimbilgisi olan varsa yardımcı olablirmii acaba bu arada bb calsımadıgı ıcın blutut la aktarma yapamıyorum tesekkurler
  • HTC Sense hesabı hala kullanılamıyor mu yahu? Sağlıklı olarak kullanabilen var mı?

Bende şu hata var hep ve bir değişiklik olmuyor.

"Telefonunuz, HTCSense.com ile ilk eşitlemeyi gerçekleştiriyor. Bu, sahip olduğunuz kişi sayısına bağlı olarak birkaç saat sürebilir."

Çözüm önerisi olan var mı?

Forumdan baktım ama sonuca ulaşamadım.
  • bizde kullanılamıyor
  • Go launcher da programlardan çıkışta hep ilk açılış ekranına dönüyor yani menüye dönmüyor. Menüyü açıp bir programa giriyorum çıkışta ilk ekran da ayarı var mı bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngbld

Şurda da incelemesi var:http://www.androidhaber.org/htc-desire-hd-incelemesi/
    Bence güzel cihaz ama şarjı çok cabuk yiyor ve sesi gerçekten az, şaşırdım.

Desire s te aynı sesi az ve şarjı max 1 gün
  • ben sense hesabını kullanıyorum??

asıl sorunum şu

http://forum.donanimhaber.com/m_51327527/tm.htm

lütfen üşenmeyin bir yardım edin benim için gerçekten çok önemli bir durum.

@beni de kullanıcılara ekleyebilirsiniz.
  • arkadaslar benim sronum sim kart dolu diyor.. ve menu de iletiler giremiyorum girince... üzgünüz iletiler uygulamasi ( islem com.android.mms) beklenmeyen sekilde durdu. lütfen yeniden deneyin.. cikiyor fabrika ayari yaptim ama cozulmedi?? daha önce sorunsuz kullaniyordum... simdiden tesekkerler
  • çözdün demek intacto :) htc mi iphone mu :D
  • Cepten çıkarırken telefonu ya meşgule ya da açıyorum. Bir çözüm öneriniz varmı ?
  • Sense 3 de çok sorun olmaz ya da cyanogende sanırım lock screen yana açılır veya katlanabilirsen miui
  • Arkadaşlar güzelce oynadığım modern combat 2 oyunu , şimdi tam açılırken zorla kapat hatası vermeye başladı.

oyunu sildim yeniden kurdum, datasını sildim wifi ile baştan indirdim gene aynı hata.
    verileri temizledim tekrar kaldırdım datayı attım gene aynı hata..
    oysa ki açılmıştı.

neden olabilir? çözüm bulabilecek var mı? eğer oyunu oynayan varsa apk'sını atabilir mi bana?

güzel bi oyundu tavsiye ederim.. modern warfare gibi.
  • htc desire hd saati geri kalıyor. hergün 1-2 dk, fabrika ayarlarına dönün düzelir dediler düzelmedi.
  • Ya abi saati operatör den al diye bi seçenek vardı bi yerlerde onu bulmak lazım..
  • arkadaşlar son 1 haftadır telefonumu internet geçişi için bilgisayarıma bağladığımda telefon uyarı olarak başka bir telefon tarafından internet kullanılıyor demeye ve internete bağlanmamaya başladı. her gün deniyorum ama herhangi bir düzelme olmadı. acaba sorun nedir ? daha önce böyle bi problemi yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi ?
  • arkadaşlar son 1 haftadır telefonumu internet geçişi için bilgisayarıma bağladığımda telefon uyarı olarak başka bir telefon tarafından internet kullanılıyor demeye ve internete bağlanmamaya başladı. her gün deniyorum ama herhangi bir düzelme olmadı. acaba sorun nedir ? daha önce böyle bi problemi yaşayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi ?
  • arkadaşlar bi müşteriden htc desire hd alıcam faturalı garantili kutulu bi kaç aylık çiziksiz cihaz aranızda cihazı satın almak isteyen arkadaslar pm ile teklif gönderirse bende ona gore cihazı alabilirim
  • Selam arkadaşlar, HTC Sensation ve HD kullanıcısıyım, herkese iyi forumlar..
  • Sensation mı HD mi hangisi sizi memnun etti daha çok? (performans üstünlüğünden bahsetmiyorum, her yönden düşünürsek memnun etmesi bakımından sordum)
  • arkadaşlar desire s i türkcelle kullanan bir arkadaş internet ayarlarını bi zahmet yazabilir mi???
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.