Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademazca

Arkadaşlar kolay gelsin hepinize,
    Bir sorum olacaktı ben 2.el aldım telefondan yalnız market kısmına girdiğim zaman eski sahibinin gmail hesabını otomatik getiriyor ne yaptımsa yeni açtığım gmail hesabını getirtemedim dolaysıyla marketi kullanamıyorum fabrika ayarlarına dönmeden eski mail adresini değiştirme imkanımız varmı, varsa nasıl yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Malesef fabrika ayarlarına dönmelisiniz. Başka yolu yok.
  • Arkadaşlar Desire HD için yedek batarya almak istiyorum, biliyorsunuz ki şarj olayı biraz sıkıntılı..

1600mah lık pil ve stand alıcam. ( hem telefonu şarj ediyor hem harici batarya şarj etme yeri var )

bu siteden almayı düşünüyorum:http://www.pdateknoloji.com/HTC-Aksesuarlari/Desire-HD/225

sizce güvenilirmidir ? değer mi ?

http://www.pdateknoloji.com/HTC-HTC-Desire-HD-Batarya-Kaliteli-_2574.html#0

http://www.pdateknoloji.com/HTC-HTC-Desire-HD-Cradle-Extra-Pil-sarj-Slotlu_2265.html#0

Teşekkür ederim yardımlarınız için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efendiev -- 3 Eylül 2011; 20:54:22 >

• Ben iki defa alışveriş yaptım.Sorunsuz ve ilgililer.
  • Oncelikle merhaba yaklasik 3 aydir dhd kullaniorum cihazimi rootlayip rom olarak revolution kurdum ve cok memnunum rom arayan varsa siddetle tavsiye ediorum size sadece bi sorum olucakti ekran koruyucu falan kullanio musunuz ben kullaniorum ve cikartmayi dusunuorum pek memnun degilim cizilme gibi bi problem olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pustherif

quote:

Orijinalden alıntı: batıkanbjk

arkadaşlar telefon yavaşlamaa başladı sizce normal mı yoksa servise gönderiyim mi takılıyo felan özellikle mesajlarda felan,sinir olmaya başladım.hiç bi tane bile uygulama felan da yok.sadece angry bırds var başka da bişi yok....ama telefon kasıyo gibi .... bi fikri olan var mı???

Eğer çok fazla mesaj biriktirirsen biraz yavaşlama olması normal, bende de 5000msjdan sonra yavaşlama olmaya başlamıştı.

5000 olsa yine ii toplam en fazla 400 msj oluyodur suan hepsini silerek kullanmama ragmen angry bırds oynerkn bile ufak ufak takılıyo....rood mu rom mu onu mu kursam ne işe yarıyo onuda bilmiyom...

• telefonu batarya probleminden ötürü iade etmeyi başarabilen varmı?
    internet sitesinde 420 saat bekleme süresi verilmiş gsm de bu telefonun bu kadar bekleme süresi olamayacağını kullanan herkez biliyordur.7 saatte telefonun bataryası bitti 4 sms gönderildi bu zaman zarfı içerisinde internet açık güncellemeler için fakat ne bir güncelleme ne de bir internet sitesine girildi...
  • Arkadaşlar face de profil fotosunu nasıl değiştiriyorz
  • Merhaba Desire HD aldım.Telefon ile ilgili tek sıkındım Facebook ve Twitterda oturum açamıyorum kullanıcı adı ve şifreyi girdiğim zaman ''giriş yapılırken bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin''diye bir yazı geliyor.Sürümü 2.3.3 e yükselttim market uygulamaları tekrardan indirdim sorun aynı yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar...
  • Arkadaşlar mümkünse beni de ekleyelim. 154 gündür kullanıyorum ve çok memnunum DHD'mden. Sizden birde 60-70 tl civarı kulakiçi kulaklık tavsiyesi alayım :)
  • 12 saatte bir şarj etmez zorunda kaldığınız telden memnun olmak ilginç. kararınıza saygılıyım da... teknik servise verdim cihazı sıfırlayıp geri verdiler başka değişen birşey yok. mail atıyorum taskkiller kullanın diyolar.yok böyle saçmalık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdushpasha

12 saatte bir şarj etmez zorunda kaldığınız telden memnun olmak ilginç. kararınıza saygılıyım da... teknik servise verdim cihazı sıfırlayıp geri verdiler başka değişen birşey yok. mail atıyorum taskkiller kullanın diyolar.yok böyle saçmalık!

12 saatte bir ise şarz süreniz, öpün de başınıza koyun diyorum...

ben telefonu kullanıyorken 8 saat zor dayandırabiliyordum. Maalesef "desire hd" şarj konusunda sıkıntılı bir telefon. Siz daha işin başında bunu problem etmişseniz, bence bir an önce geri iade edin. (Tabi iade süresini aşmadıysanız)
    Ben telefonumu 3 hafta önce. İnşallah htc ya da farklı bir marka, batarya sorununu aşmış bir android cihaz piyasaya sürerse, hiç düşünmeden alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_shadow_burki

Arkadaşlar mümkünse beni de ekleyelim. 154 gündür kullanıyorum ve çok memnunum DHD'mden. Sizden birde 60-70 tl civarı kulakiçi kulaklık tavsiyesi alayım :)

Creative ep 630 tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. Çok memnunum.
    Dış sesleri inanılmaz bir şekilde kesiyor. O yüzden aman diyorum yolda yürürken kullanmayın. Ben bir kaç defa kaza atlattım bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

quote:

12 saatte bir şarj etmez zorunda kaldığınız telden memnun olmak ilginç. kararınıza saygılıyım da... teknik servise verdim cihazı sıfırlayıp geri verdiler başka değişen birşey yok. mail atıyorum taskkiller kullanın diyolar.yok böyle saçmalık!

ben telefonu kullanıyorken 8 saat zor dayandırabiliyordum. Maalesef "desire hd" şarj konusunda sıkıntılı bir telefon. Siz daha işin başında bunu problem etmişseniz, bence bir an önce geri iade edin. (Tabi iade süresini aşmadıysanız)
    Ben telefonumu 3 hafta önce. İnşallah htc ya da farklı bir marka, batarya sorununu aşmış bir android cihaz piyasaya sürerse, hiç düşünmeden alırım...

yok iadeetmeye çalıştım fakat kabul etmiyolar. teknik servise verdim, internet sitesinden yazdım farkeden birşey olmadı. yaklaşık 5 ay oldu teli alalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: dark_shadow_burki

Arkadaşlar mümkünse beni de ekleyelim. 154 gündür kullanıyorum ve çok memnunum DHD'mden. Sizden birde 60-70 tl civarı kulakiçi kulaklık tavsiyesi alayım :)

Creative ep 630 tavsiye ederim. Ben kullanıyorum. Çok memnunum.
    Dış sesleri inanılmaz bir şekilde kesiyor. O yüzden aman diyorum yolda yürürken kullanmayın. Ben bir kaç defa kaza atlattım bu yüzden.

Ben yolda yürürken kullanmaya alışkınım :) buarada Sennheiser px200-II aldım ;) Gayet başarılı. Saol tavsiyen için ayrıca. SRS de kullanınca bas ve tiz oranı daha güzel karışıyor gibi geldi bana, sence?

• SRS modunda uzun süre dayanamıyorum. Markette powerAmp adlı mp3 oynatıcıyı şiddetle tavsiye ederim. Ses kalitesi onunla tavan yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sene1983

quote:

Dhd kullanirken de simdiki telimde de hatta nexus one imda bile cift yedek pil kulkanirdim

hicbir zararini gormedim hic yolda kalmadim

bu arada konuyu baslatan webprogrsming nisandan beri foruma girmiyormus,6 sirada ben varim hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 16 Eylül 2011; 11:37:25 >

• Arkadaşlar sizlere 3 sorum olucak ;

1- Telefonum ara ara kendini yeniden başlatıyor
    2- Yene ara ara sim kart algılanamadı yeniden başlatın yazısını görüyorum ( daha öncede sorulmuştu cevap olarak kart yuvasından oynamıştır denmişti kart kısmına baktığımda hiçbir oynama olmadığını gördüm)
    3- Iphone 4 gps google maps çok iyi bir şekilde çalışıyor istanbul içinde ataşehir den fatihsultan mehmet köprüsüne kadar iki telefonuda denedim Htc Desire hd yavaş kalıyor ve tık tık gidiyor iphone 4 te ise anlık sanki yukardan ucakla takip eder gibi sag ve sol seridi bile gösterdi resmen. Acaba benim ayarlarımdamı bir sıkıntı var yoksa normal midir bu fark. Navigasyon programı alsak iphone 4 teki gibi dügün gösterirmi ?
  • Arkadaşlar dün htc müşteri hizmetlerini aradım saat 9'a kadar açık olduklarını öğrenince yukardaki mesajımda belirttiğim sorunları söyledim ve bana fabrika ayarlarına getirmemi söyledi şimdilik bir sorun yok bakalım yene sizlere haber veririm eğer sim kart sorunuda düzelmişse forumda birkaç arkadaş müzdaripti onlarada bunu önerebiliriz :)
  • beyler bu 2.3 update'inden sonra telin sarjı çok hızlı gitmeye başladı ve wifi çekim gücü çok azaldı. Ve İngilterede yaşıyorum tel brandingli (sanırım öyle söylüyorsunuz tam bilmiyorum) yakında temelli Türkiye'ye gelicem. Diyeceğim o ki telefonun rom unu değiştirsem hem bu sorunlardan kurtulur hemde telefonu unlock etmiş olur muyum? yoksa illa bir telefoncuya mı götürmem lazım kırdırmak için? ve bu arada bir kulaklık tavsiyeside ben vereyim sennheiser ie7, ing ebay'inden 40-50 pounda bulabilirsiniz normalde fiyatı 500-600 lira. bu kıyakda aramızda kalsın. he tabi power amp de dinleyeceksiniz şarkıları
  • telefon mobil internet kapalı olduğu zaman bile kendi kafasına göre mobil internete girmeye başladı açık kalıyor o şekilde. resetlemem mi gerekir? bir de resetleyince tel defteri ile mesajların resimlerin gitmesini istemiyorum ne yapmam lazım? (telefon romsuz, orjinal yazılım)
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.