Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar çok acil bir cevaba ihtiyacım var htc desire hd ile desire s karşılaştırırsak ekran kalitesi, parlaklığı, netliği açısından bir fark var mı ? htc desire hd yi beğendim ancak bana biraz büyük geldi o sebeple desire s düşünüyorum ama bir türlü canlı gözle göremedim
  • merhaba iki ürün birbiri ile çok benzer özelliklere sahip ben desire hd sahibiyim. iki ürün aynı çözünürlüğe sahip fakat desire s daha küçük bir ekrana sahip olduğu için daha yoğun ve güzel bir görüntü kalitesi sunmaktadır. eğer desire hd yi büyük buluyorsanız desire s tam size göre
  • htc desire hd de alt yazılı film izleyebiliyormuyuz?
  • radyo açıkken kendi kendine tarama yapıyor,telefon araması yapıyor.
    lanet ettim yeminlen
  • office excel icin düzenleme yapılabiliyor mu? Birde güncellemeler geliyor mu?

Desire z s hd hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqqq0 -- 23 Eylül 2011; 20:44:03 >
  • Arkadaslar desire hd icin eskisehirde mat ekran jelatini satan bi yer var mi?
  • @ismail abiii altyazılı film tabiki izleyebilirsin.

@qqqqqq0 office işlemlerini fazlasıyla yapabiliyorsun. Güncelleme çıkınca telefon zaten söyler. Desire z değil s hd mi dersen ona kendin karar vericeksin. Yada kullananlar söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdushpasha

radyo açıkken kendi kendine tarama yapıyor,telefon araması yapıyor.
    lanet ettim yeminlen

Kulaklık girişinin oynamasıyla alakalı bir bug gibi bir şey o.

Kulaklık girişi gevşeyince telefon salak salak sayfalar açıyor, ya da en son aranan numarayı arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail abiii

htc desire hd de alt yazılı film izleyebiliyormuyuz?

fringe izledim daha yenii.....sorunsuz bi şekilde...moboplayer ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xphaselisx -- 25 Eylül 2011; 10:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: berdushpasha

radyo açıkken kendi kendine tarama yapıyor,telefon araması yapıyor.
    lanet ettim yeminlen

Kulaklık girişinin oynamasıyla alakalı bir bug gibi bir şey o.

Kulaklık girişi gevşeyince telefon salak salak sayfalar açıyor, ya da en son aranan numarayı arıyor.

e teknik servis yenisini versin o zaman müzik denleyemeyecekmiyim ben rahat rahat. en son aranaı arasa gene iyi rastgele birini arıyo.
    zaten htc nin ki kadar bilgisiz bi müşteri desteği olan firma varmıdır bilmiyorum.
    adamların tek bildigi taskkiller yükleyin demek oluyo. taskkiller bi halta yaramıyo bildikleri yok.
  • iyi aksmlar arkadaşlar benim de sorum olucakti takvim bildirimlerini alamıyorum ben, alarm olarak değil de bildirim cubugunda o güne girilince takvimde yer alan olayların görünmesini istiyorum nail ayarlayabilirim onu şimdiden teşekkürler
  • Mwrhabalar cihazim hizlial sitesinden alindi sitede vodafone logoludur diyordu dakat telefonda hicbir logo isaret vs yoktu vodafone ile ilgili bisey de yoktu. Telefonum suan guncel ve orjinal rom android 2.3.3 var yazilim surumu de 2.36.480 ben artik custom rom yuklemek istiyorum gingerbreak ile roo yaparken program ya takili kaliyo ya reset atiyo ama acildiktan sonra superuser geliyo ama calismiyo yada bilmedigim bisey oldu bi reset at bkalim olmus mu gibisinden msj gosteriyo hafiza kartina rom atip bootloaderden actigimda ise cid hattasi veriyo napcam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkaratas -- 28 Eylül 2011; 19:23:35 >
  • klavyede ı,ğ,ş harflerini yazabilmek için basılı tutup seçim yapıyoruz.. peki o harfleri ekleyemiyormuyuz tuş olarak?
  • Arkadaşlar Video kayıt formatını .mp4 nasıl yapacağız telefonda ?
  • Sizce AntiVirus programı kurmak gereklimi ? Lookout veya Eset Mobile Security falan ?
  • arkadaslar incredible s ile kıyaslayabilirmisiniz acaba bu telefonu?
  • Arkadaşlar ilginç bir problem ile karşı karşıyayım. Şöyle ki; telefonumla çektiğim fotoğraflar, cihazı kapatmadığım sürece gayet güzel korunuyor hafızada fakat ne zaman telefonu kapatıp açsam çektiğim tüm fotolar siliniyor ve bir daha açılmıyor. Bilgisayardan attıklarıma hiçbir şey olmuyor fakat cihazla çektiklerim siliniyor kendi kendine. Hafıza kartından kaynaklanıyor gibi ama daha önce bu problemle karşı karşıya kalan var mı, varsa sebebi hakkında kesin bilgisi olan var mı merak ediyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemsiz1i

Arkadaşlar ilginç bir problem ile karşı karşıyayım. Şöyle ki; telefonumla çektiğim fotoğraflar, cihazı kapatmadığım sürece gayet güzel korunuyor hafızada fakat ne zaman telefonu kapatıp açsam çektiğim tüm fotolar siliniyor ve bir daha açılmıyor. Bilgisayardan attıklarıma hiçbir şey olmuyor fakat cihazla çektiklerim siliniyor kendi kendine. Hafıza kartından kaynaklanıyor gibi ama daha önce bu problemle karşı karşıya kalan var mı, varsa sebebi hakkında kesin bilgisi olan var mı merak ediyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sd karttaki dcim klasorü eğer küçük harf ise
    büyük harfe çevir
    DCIM şeklinde sanırım hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinx80

klavyede ı,ğ,ş harflerini yazabilmek için basılı tutup seçim yapıyoruz.. peki o harfleri ekleyemiyormuyuz tuş olarak?

markette türkçe klavyeler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkaratas

Mwrhabalar cihazim hizlial sitesinden alindi sitede vodafone logoludur diyordu dakat telefonda hicbir logo isaret vs yoktu vodafone ile ilgili bisey de yoktu. Telefonum suan guncel ve orjinal rom android 2.3.3 var yazilim surumu de 2.36.480 ben artik custom rom yuklemek istiyorum gingerbreak ile roo yaparken program ya takili kaliyo ya reset atiyo ama acildiktan sonra superuser geliyo ama calismiyo yada bilmedigim bisey oldu bi reset at bkalim olmus mu gibisinden msj gosteriyo hafiza kartina rom atip bootloaderden actigimda ise cid hattasi veriyo napcam :(

goldcard yapıp 1.32 kuracaksın, başka yolu yok, 1.72 altı sürümlerde çalışıyor sadece s-off ve root işlemleri
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.