Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600 mahlık pil kullanan var mı acaba ? yedek pil olarak almayı düşünüyorum ? telefona zararı olur mu ?
  • arkadaşlar telefon son 2-3 haftadır aramalarda otomatik bir şekilde hoparlör ü açıyor bu sorunu nasıl giderebilirim ne yaptıysam olmadı mecburen sürekli elle kapatıyorum aramalarda açmadan teli orjinal rom vodafone çıkışlı cihaz uzun süredir android 2.3.3 kullanıyordum son 2-3 haftadır bu sorun çıktı birde başıma :S
  • Arkadaşlar makina işyerimde kaldı ancak sevdiğim bir oyun vardı. Balance Ball gibi ancak ismi farklı idi, Speed mi, Steel mi ne öyle bir şeydi. hani topu deliklere düşürmeden hedefe götürüyorsunuz. Bu oyunun adı ne idi? Samsung Galaxy tabıma kuracağım. Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 5 Kasım 2011; 8:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

quote:

Orijinalden alıntı: cartmanRR

arkadaşlar ebay da geçen gün bi ürün gördüm. 2500 maH lık piller var. micro usb den akü gibi şarj edio teli. kullanan var mıdır? olumlu olumsuz özelliklerini yazabilir misiniz?

Hocam ben linkteki ürünü aldım. 2 hafta kadar oluyor.

http://www.rexpo.com.tr/asp/product/236/RC-21-UNIVERSAL-TASINABILIR-GUC-KAYNAGI-5000-mAH-KAPASITELI-

Ürün5000 mAH. Telim DHD. O cihazı tek sefer doldurduğumda benim teli 4 kez dolduruyor. Çok memnun kaldım. Geçen hafta İstanbul'daydım. Hiç şarjım bitecek sıkıntısı çekmedim. Ürünü tavsiye ederim. Yalnız sitede fiyatı yok. Ben gittgidiyordan almıştım bir ara. Şu an satışı yok. Bu ürünün kendi adresi. İsterseniz fiyatı için irtibata geçebilirsiniz. Yardmcı olurlar sanırım.

Bu cihaz bim de vardı bugün gördüm bir tane aldım henüz kullanmadım ama inşallah iyidir. Fiyatı 39.90 tl

• bim in sitesinde aktüel ürünlerde yoktur. Varsa ben de alayım yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Arkadaşlar makina işyerimde kaldı ancak sevdiğim bir oyun vardı. Balance Ball gibi ancak ismi farklı idi, Speed mi, Steel mi ne öyle bir şeydi. hani topu deliklere düşürmeden hedefe götürüyorsunuz. Bu oyunun adı ne idi? Samsung Galaxy tabıma kuracağım. Syg.

biraz geç cevap oldu ama adı teeter.
  • Htc sense e giriyorum telefonu bul diyorum bulamıyor , telefonu caldır diyorum caldırmıyor.Herkesdemi böyle ? İşe yaramıyormu bu sense özelliği ? Çokda önemli bir özellikmiş yaw
  • Merhaba arkadaşlar.

HTC Desire HD telefonumda facebook uygulamasında yer bildirimi yapmak istediğimde uygulama hata veriyor.

Forumda arattım ama çözümü bulamadım.
    Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devian

Htc sense e giriyorum telefonu bul diyorum bulamıyor , telefonu caldır diyorum caldırmıyor.Herkesdemi böyle ? İşe yaramıyormu bu sense özelliği ? Çokda önemli bir özellikmiş yaw

Onu bende çözemedim.
  • arkadaşlar selam

uzun süre iphone kullandıktan sonra yaklaşık 1 haftadır htc desire hd kullanıyorum gerçekten çok memnunum benim sorum şu tüm uygulamaların oldugu kısımdaki ikonları iphonedeki gibi düzenliyemiyomuyuz birde uygulamalar aşagı dogru gidiyor bunu yana yapabilmenin yolu varmı?saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun_82

arkadaşlar selam

uzun süre iphone kullandıktan sonra yaklaşık 1 haftadır htc desire hd kullanıyorum gerçekten çok memnunum benim sorum şu tüm uygulamaların oldugu kısımdaki ikonları iphonedeki gibi düzenliyemiyomuyuz birde uygulamalar aşagı dogru gidiyor bunu yana yapabilmenin yolu varmı?saygılar

- yana doğru yapamazsın.
    - düzenleme için androidde şöyle: uygulamaların üzerinde uzun basarak istediğin ekrana taşıyabilirsin. ekran dediğim ana menüde home tuşuna basınca gelen 7 ekran. hatta bu ekranlara çeşitli klasörler de açıp uygulama kısayolunu içerisine atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

quote:

arkadaşlar selam

- yana doğru yapamazsın.
    - düzenleme için androidde şöyle: uygulamaların üzerinde uzun basarak istediğin ekrana taşıyabilirsin. ekran dediğim ana menüde home tuşuna basınca gelen 7 ekran. hatta bu ekranlara çeşitli klasörler de açıp uygulama kısayolunu içerisine atabilirsin.

bilgilendirme için teşekkür ederim.üzerine uzun basarak ana menüye çıkartıyorum ama o istediğim menüde olmuyo demekki o zaman sık kullandıklarımı ana menüde tutucam ilgin için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

quote:

arkadaşlar selam

- yana doğru yapamazsın.

bilgilendirme için teşekkür ederim.üzerine uzun basarak ana menüye çıkartıyorum ama o istediğim menüde olmuyo demekki o zaman sık kullandıklarımı ana menüde tutucam ilgin için teşekkür ederim.

android de istedğin gibi cihaz değiştirebilirsin sınır yok gibi mesala bu dediklerini go launcher ex adlı uygulamayı yükleyerek yapabilirsin. Zamanla çözersin herşeyi...

• telefonda hız sorunu yok ama mesaj menusu çok yavaş. mesajların olduğu bölmde kaydırma yaparken takılıyor. sizde de öyle mi?
  • 720p destekliyor diyor ama 800x480 yapıyor en fazla 1280x720 gibi bir kayıt yokmu ? Veya bu video ayarları nerden yapılıyor bulamadım bi türlü , 3gp çekiyor allam 8810 kullanıyor gibi hissettim kendimi formatı falan değişmiyormu acaba..Birde size telefonumun hafıza kartının içindeki dosyaları göstericem ve şu şekilde yardım isticem bu kart daha önceden eski telefonumda da takılıydı ve format atmayı unutup htc ye taktım kartı.. Tabi htc de kendi dosyalarını içine attı karmakarısık bişey oldu.Şimdi silicem temizlicem ama bilemiyorum hangisi neyin , belki sistem dosyası vardır belki bişey vardır.. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 19 Kasım 2011; 16:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

1600 mahlık pil kullanan var mı acaba ? yedek pil olarak almayı düşünüyorum ? telefona zararı olur mu ?

evet arkadaşlar bende merak ettim şimdi
  • quote:

telefonda hız sorunu yok ama mesaj menusu çok yavaş. mesajların olduğu bölmde kaydırma yaparken takılıyor. sizde de öyle mi?

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum? telefonda profil ayarı nasıl yapabiliriz normal , genel , sessiz gibi. her profilde programların sesleri titreşimleri falan nasıl değiştirilebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

1600 mahlık pil kullanan var mı acaba ? yedek pil olarak almayı düşünüyorum ? telefona zararı olur mu ?

evet arkadaşlar bende merak ettim şimdi

1600 mah ı bilmem ama bende yan sanayii 1230 luklardan var.
    hafif bir şişme yaptı. orjinal pil gibi rahat irip çıkmıyor yuvasına
  • arkadaşlar pc deki neti telefona aktaramıyorum. bağlantı sırasında güvenlik duvarı app tpc falan diyor. güvenlik duvarını kapatmama rağmen olmadı. ha bir de sync güncel değil ya da zaten bi telefon şuan pc ye bağlı diyor. ama sync için güncelleme baktım yok güncel yani. telefonum sensation yardımcı olursanız sevinirim...
  • inspire 4g (desire hd'den farkı 4g olması ve 4gb rom'a sahip olması) kullanıyorum. internet paketiyle konum belirlerken 1200 metre 1800 metre yakınlıklarla buluyor. ama wireless ile denediğimde 30 metre yakınlıkla buluyor. telefona format attım sorun düzelmedi. android sürümü 2.3.3 . format atınca 2.2 ye dönmesini bekliyordum ama 2.3 olarak açıldı yine. ne tavsiye edersiniz. farklı hat ile denedim yine aynı problem. arkadaşımda aynı telefon var. onda böyle bir problem yok. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.