Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bır rıca var sızden ne olur yardımcı olun bu vıdeolar kendıkendıne neden sılınır yardımcı olun lutfen
    sımdıden ıyı seneler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaanp

arkadaslar bır rıca var sızden ne olur yardımcı olun bu vıdeolar kendıkendıne neden sılınır yardımcı olun lutfen
    sımdıden ıyı seneler

Ben de telefonu yenı aldım. daha kurcalayalamdım ama okuduguma gore, Hafıza kartındaki resim dosyası olan dcım adlı klasörü büyük harf olarak değiştir. yani DCIM olarak değiştirirsen problem ortadan kalkıyormuş.
  • bmurat07 nin sorularına istinaden...

- Kaldırmayı düşündüğün simge veya widgete uzun bas sağ alttaki kaldır butonunun üzerine getir ve bırak
    - Diğer konuda gelas isimli üye yardımcı olmuş herhalde
    - Android hesabı açmalısın . Android Markete o hesapla girdikten sonra ve telefonundan da girdikten sonra ister pc den ister telefondan yükleyebilirsin
    - Ayarlar da en altta telefon yazılımı diye bir bölüm var oradan güncellemeleri şimdi kontrol et dediğinde otomatik çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HibrahimCK -- 1 Ocak 2012; 10:17:06 >
  • Konuyla belki alakasız ama, yanlıslıkla Facebook kişilerimi telefona eşitledim. 100 lerce adamın numarası telefona kaydoldu. Nasıl geri sileeğim bunları. Üzerine gelince sil de çıkmıyor. Geri almanın yolu yok mu :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

bmurat07 nin sorularına istinaden...

- Kaldırmayı düşündüğün simge veya widgete uzun bas sağ alttaki kaldır butonunun üzerine getir ve bırak
    - Android hesabı açmalısın . Android Markete o hesapla girdikten sonra ve telefonundan da girdikten sonra ister pc den ister telefondan yükleyebilirsin
    - Ayarlar da en altta telefon yazılımı diye bir bölüm var oradan güncellemeleri şimdi kontrol et dediğinde otomatik çıkacaktır.

teşekkürler hocam yardımlarınız için birşey daha sormak istiyorum

Peep , friend stream , htc hub , htc likes, Soundhound bu programları anlamayamadım acaba bu programlar nedir biliyorsanız eğer açıklayabilirmisiniz birde önereceğiniz program varmı acaba ? mutlaka kurulması gereken fln dediğiniz özellikle batarya konusunda :)

Advanced Task killer kurdum bu program nasıl çalışıyor acaba sanırım arka planda çalışan uygulamaları kapatmaya yönelik ama nasıl çalıştığını anlayamadım programın hangi ayarlarda kullanılacağını açıklayabilirmisiniz ?

Görev yöneticisine giriyorum orada 600mb ram de sürekli aşağı yukarı 400mb kullanılan gözüküyor bu normalmidir ?

birde telefonun ekran koruması hakkında birşey sormak istiyorum film almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir film varmı ? yoksa herhangi bir telefoncuya bi film yaptırsam bir sorun olurmu ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Diğerleri hakkında benim de cok bilgim yok ama soundhound super bir program. Örneğin ,, radyoda tv de bir şarkı duydun. Aç programı dinlet hemen sana o şarkının ismini ve müziğini-videosunu buluyor. telden dinliyorsun. Yabancı şarkıların %90 ından fazlasını buluyor. Çok kullanıyorum onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

Konuyla belki alakasız ama, yanlıslıkla Facebook kişilerimi telefona eşitledim. 100 lerce adamın numarası telefona kaydoldu. Nasıl geri sileeğim bunları. Üzerine gelince sil de çıkmıyor. Geri almanın yolu yok mu :) ?

Kişilere girip oradan menüye basın. Sonrasında Görüntüle yazana basın. Açılan yerde Facebook yazana kısmın karşısındaki kutucuk işaretli ise onu kaldırın. Böylelikle o kişiler rehberde görünmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Peep , friend stream , htc hub , htc likes, Soundhound bu programları anlamayamadım acaba bu programlar nedir biliyorsanız eğer açıklayabilirmisiniz birde önereceğiniz program varmı acaba ? mutlaka kurulması gereken fln dediğiniz özellikle batarya konusunda :)

Advanced Task killer kurdum bu program nasıl çalışıyor acaba sanırım arka planda çalışan uygulamaları kapatmaya yönelik ama nasıl çalıştığını anlayamadım programın hangi ayarlarda kullanılacağını açıklayabilirmisiniz ?

Görev yöneticisine giriyorum orada 600mb ram de sürekli aşağı yukarı 400mb kullanılan gözüküyor bu normalmidir ?

birde telefonun ekran koruması hakkında birşey sormak istiyorum film almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir film varmı ? yoksa herhangi bir telefoncuya bi film yaptırsam bir sorun olurmu ?

Peep: Twitter hesabını kullanabileceğin bir programdır.

Friend Stream: Aynı anda Facebook, Twitter ve Flicker hesaplarını açabileceğin bir programdır.

HTC Sense hesabın var ise; HTC Hub ve HTC Likes programına giriş yapıp kullanabilirsin.

Forumda neredeyse herkesin ortak görüşü, telefona Task Killer programı kurulmaması yönünde, bununla ilgili bir çok açıklama yapıldı.

İstersen arama yaparak bulabilirsin.

• quote:

quote:

Programlar hakkındz bilgim yok. Hafıza konusunda ise bendede öyle gözüküyor pek anlayabilmiş değilim.

Ekran koruyucu kullanmıyorum ama Hepsiburada da bu ürünle beraber alınanlar kısmında bir tane zagg markla vardı ama 50 TL idi bir bak istersen :)

Program olarak ben Es File Explorer Şirketimdeki kameraları izlemek için de bir program kurdum. Kurdukça tavsiyelerimi yazarım sana

• Ben de bir kaç yerde androidin son versiyonlarında 3. parti task killer app'lerini kullanmanın gereksiz olduğunu okumuştum.
  • peki arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmak için program önerirmisiniz ?
  • quote:

peki arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmak için program önerirmisiniz ?

Kullanmıyorum şuan öyle bir program. Telefonun tam anlamıyla profesyoneli değilim.
  • @Hedgehog! cevap için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Ben de bir kaç yerde androidin son versiyonlarında 3. parti task killer app'lerini kullanmanın gereksiz olduğunu okumuştum.

Bende aynı sonuca varan 1-2 yazı okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Ben de bir kaç yerde androidin son versiyonlarında 3. parti task killer app'lerini kullanmanın gereksiz olduğunu okumuştum.

android 2.3.x ile beraber gelen task killer 5 para etmez, hafıza dolduğu zaman artık ihtiyacın olduğunda temizlemiyor çünkü doğru dürüst, es task manager kullanın, advanced task killer dan falan kat kat daha iyi, artı widget olayı da çok iyi düşünülmüş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir seneden fazladır kullanıyorum DHD yi fakat son zamanlarda ozellikle sense 3.0 surumu cıkmadan once yasadıgım bir takım sorunlar halen daha devam etmekte.

Birincisi HD2 modelininde başını agrıtan kameranın ortasındaki pembelik. Yani fotograf cekerken kameranın ortasında bir pembelik beliriyor. daha sonra galeride baktınınızda fotoların ortası pembe gorunuyor. Beyaz ve acık renk çekimlerde çok belirgin bir pembelik başladı. HTC destek kısmına mial attıgımda fabrika ayarlarına geri dondurun dedi bunu yaptım fakat düzelmedi. Hiç rom atmadım nasıl yapılacagınıda bilmem fakar bir cozum bulursanız sevinirim.

İkinci sorunum kulaklık kısmında. Kulaklıgı takınca veya arabanın teybine auxdan bagladıgım zaman eger kulaklık soket kısmından oynarsa veya donerse telefon sapıtıyor müzik dinlerken. Ya sarkıyı ileri sarmaya baslıyor ya sarkıları atlayarak geciyor yada son aranan kisiyi aramaya baslıyor ve kapatıyor. bunu telefonra restart atarak azaltmaya calıstım biraz etkili oldu ama her seferinde restart da atılmaz heralde.

Ücüncü sorun ise yeni bas gosterdi telefonun yanındaki ses kısma tusu gayet normal calısırken açma tusuna bastıgımda sıkıntı yasıyorum tus calısmıyor. once kısma tusuna bir kez basıp sonra acma tusuna basmam gerekiyor nedendir bilemedim.

Yardımcı olursanız cok sevinirim. simdiden hipinize kolay gelsin :)

• selam arkadaslar,
    telefonum yurtdışı. su an 2,3,3 sürümünü kullanıyorum. telefonu 2,3,5 güncellemesi yapmak icin ugrasıyorum ama su an bir güncelleme yok diyor. sizce neden. ===,???
  • merhabalar.

desire hd de Face detection capability(Yüz Algılama Teknolojisi) olayını nasıl kullanıyoruz ? telefonun özellikleri arasında fakat ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubakaterm

merhabalar.

desire hd de Face detection capability(Yüz Algılama Teknolojisi) olayını nasıl kullanıyoruz ? telefonun özellikleri arasında fakat ben bulamadım.

Ön kamerası olmayan bir cihazda bu olay zor gibi nerede gördünüz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: yubakaterm

merhabalar.

Ön kamerası olmayan bir cihazda bu olay zor gibi nerede gördünüz acaba?

ilk sayfada kamera özelliğinin altında yazıyor :) bende orada gördüm ve şaşırdım
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.