Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redbulls94

HTC desire hd de güncellemeden sonra kablosuz problemi yaşıyorum. Bir ağa bağlanıyorum . Kablosuz ayarlarında ağa bağlandı yazıyor ama internete giremiyorum

Arkadaşlar bende de wi-fi sorunu olustu güncellemeden sonra :( Sorun biraz ilginç evimde ve bir arkadaşımda wireless e sorunsuz bağlanıp internete girebiliyorum ancak evim ve bahsettiğim arkadasımın evinden baska wireless noktalarından nete giremiyorum. Cihazda wireless a bağlantı kuruluyor hatta bağlantı seviyesi mükemmel diyor ama internete giremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor.Yardımcı olursanız cok sevinecegim kafayı yemek üzereyim.Bahsettigim 2 kablosuz dısında hiçbir yerden nete giremiyorum neye göre seçim yapıo cihaz bilemedim modeme göre muamele usulümü çalışıo ne :D

• quote:

Orijinalden alıntı: requiem__

quote:

Amerika’daki HTC EVO 4G’nin Avrupa versiyonu olan HTC Desire HD 15 Eylül 2010 Londro Lansman’ında Tanıtıldı.

o zaman söylersin arkadaşa düzeltir
  • Yeni versiyonu ile Wi-Fi bağlatıları iptal olmuş yada hic baglanti kuramayanlar, modem şifrelemerini gözden gecirsinler..
    Şifreleme teknikleri ile telefon baglanma erişimi farklı olmuş olabilir. Mesela WPA-WPA PSK gibi..

Şifreleme hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler:http://www.bidb.itu.edu.tr/?d=468
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Yeni versiyonu ile Wi-Fi bağlatıları iptal olmuş yada hic baglanti kuramayanlar, modem şifrelemerini gözden gecirsinler..
    Şifreleme teknikleri ile telefon baglanma erişimi farklı olmuş olabilir. Mesela WPA-WPA PSK gibi..

Şifreleme hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler:http://www.bidb.itu.edu.tr/?d=468

Arkadaşım ilgin için cok teşekkür ederim.linke göz attım ancak bu sorunu nasıl çözebilecegimi anlayamadım tlf da ayarlar nasıl yapılır fln bi bilgi yok ayrıca teknik dil kullanılıyor neticede herkes uzman degil. herkesin anlayabilecegi bir sekilde anlatılması lazım diye düsünüyorum sanada tekrardan tesekkür ederim sagolasın. birde bazı yerlerde modeme res atın yada ayarlarını gözden gecirin denmis bu bizim sorunumuzu cözmez sonucta bi alısveris merkezinde wi-fi kullanamayınca adamlara gidip su sizin modeme bi bakayım ayar yapmam lazım diyemeyiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEEDLANKER

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Yeni versiyonu ile Wi-Fi bağlatıları iptal olmuş yada hic baglanti kuramayanlar, modem şifrelemerini gözden gecirsinler..

Arkadaşım ilgin için cok teşekkür ederim.linke göz attım ancak bu sorunu nasıl çözebilecegimi anlayamadım tlf da ayarlar nasıl yapılır fln bi bilgi yok ayrıca teknik dil kullanılıyor neticede herkes uzman degil. herkesin anlayabilecegi bir sekilde anlatılması lazım diye düsünüyorum sanada tekrardan tesekkür ederim sagolasın. birde bazı yerlerde modeme res atın yada ayarlarını gözden gecirin denmis bu bizim sorunumuzu cözmez sonucta bi alısveris merkezinde wi-fi kullanamayınca adamlara gidip su sizin modeme bi bakayım ayar yapmam lazım diyemeyiz :D

Rica ederim, verdigim URL'de modem şifreleme tekniklerinin anlamları yer alıyor, anlamları merak edenler için sundum. Bağlanma konusunda eğer problem bu ise bire-bir çözümü olacaktır. Bu nedenle belirttigim çözüm sadece tamini ve belki hic alakasi bile yoktur, o nedenle bir ümit yada bunun üzerine ileri derecede yogunlaşmanizi istemem, sadece tahmini olarak fikir yürütüyorum.

Aynı iki cihaz, aynı modeme bağlanti kuramıyor. Bunu birçok kez kontrol ettim ve sorunun tam olarak nerde oldugunu bulamadim fakat modem problemi aklıma gelene kadar. Modemin en son sürümü bazi cihazlar tarafından pek önemsenmiyor ama bazilari için çalışma mantıgını değiştirdigi için baglanti kuramiyor. Modemi birkac eski versiyonuna cevirdim ve tekrar baglanmalarini sağladim.Böylelikle hem modem versiyonu hem de şifreleme ile çözüme ulaştım.

Bu olaydan sonra HTC'nin yeni sürümü ile bu olaylar karşılaşınca tahmini olarak şifrelemeyi kontrol etmenizi istedim. Eğer tahminim doğru ise şifreleme farkllıkları oldugu için baglanti problemi yaşıyor olabilirsiniz. Evinizde modem şifrelemesi WEB mi yoksa WPA mi bir gözden gecirin, genellikle WPA süreki problem yaratan bir şifreleme olmuştur hatta forumda birçok kişi WPA ile sıkıntı günler gecirdigini belirtti. WEB Şifreleme en uygun olani. Modemin "Güvenlik" seceneginin içinde yer alan şifreleme tekniklerini WEB ayarlayın. Daha sonra telefonunuz ile yeniden baglanti secin. Ama yukarda belirttigim gibi bu tamamen tahmini bir durumdur. Ben de işe yarati ama belki siz de çalışmayabilir, sonra çalışmadi o kadar uğraştim demeyin :) Bilgisayar bilginize pek güvenmiyor iseniz bu durumu en sona bırakın ve diğer arkadaşların deneme yollari var ise onlari deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Desire HD Bataryam Çok Az Gidiyor.

quote:

DHD batarya kalibrasyonu;

Cihazı şarj ünitesine batarya bitmesine yakın takınız,
    Şarj dolup LED Yeşil'e dönünce şarjdan çıkarın ve cihazı kapatıp (OFF) tekrar şarja takın
    LED tekrar yeşile dönene kadar şarj etmeye devam edin
    LED Yeşil olunca şarjdan çıkarın ve cihazı açın,
    Cihaz komple açıldıktan sonra tekrar kapatın ve şarja takın
    LED'i tekrar yeşil görene kadar şarj etmeye devam edin
    LED Yeşil olunca şarjdan çıkarın ve kullanmaya devam edin.

Saçma yada karışık gelebilir ama çalıştı bende,daha doğrusu netice verdi.

Bunu deneyip başka olumlu yada olumsuz sonuç alan var mı? Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa güzel olur

• desire hd ile wifi dan internete giremiyorum.evde ki modeme bağlanabiliyorum ama şuana kadar ne alışveriş merkezlerinde ,ne cafelerde ne de iş yerimde wifi ile bağlanamadım.internetten biraz araştırma yaptım genelde desire hd de bu şikayet var.orjinal rom kullanıyorum,androdimde 2.3.5 sürümü
    wifi yı açtığımda buluyor,bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor(sadece evdekine bağlanıyor.Evdekinin güvenliği WEP.
    desire hd wap desteklemiyor diye okudum.acaab sorun bu mu(birkaç yerde de telefonu birkaç kere aç kapa falan yazıyor ama her seferinde böyle yapacaksak yanmışız biz,kimileri de orjinal romdan oluyor diyor,kimi radio dan diyor.lütfen bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan ve heryerden sorunsuz bir şekilde wifi ya girenler cevaplasınlar ki,olasılıklardan değil de onların bunu nasıl başardıkları üzerinden gidelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10pele -- 22 Ocak 2012; 21:58:12 >
  • sense 2.3.5 güncellemesinden sonra hava durumu, haritalar, market, gmail hesabı vs. vodafone un sınırsız mobil internet bağlantısıyla çalışmaz oldu, illaki wireless adsl bağlantısı istiyor ama market ve gmail yine de çalışmıyor, guncellediğime pişman etti htc beni. bu durumun bir çözümü var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konumlamada sorun yaşayan oldumu arkadaşlar ? konumlama yerimi konumlayamıyor konumlasada yanlış konumluyor çözümünü biliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fse80s

sense 2.3.5 güncellemesinden sonra hava durumu, haritalar, market, gmail hesabı vs. vodafone un sınırsız mobil internet bağlantısıyla çalışmaz oldu, illaki wireless adsl bağlantısı istiyor ama market ve gmail yine de çalışmıyor, guncellediğime pişman etti htc beni. bu durumun bir çözümü var mı arkadaşlar ?

Ayarlar > Kablosuz özelliği ve ağlar > mobil şebekeler > erişim noktası adları > vodafone internet , bunu doğrulayın bir isterseniz bende güncelleme sonrası vodafone live a dönmüştü o yüzden aynı şekilde giremiyordum..
  • sağol dostum, gmail hesabına ulasamamamin haricinde sorun çözüldü. gmail için ne yapabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sağol dostum, gmail hesabına ulasamamamin haricinde sorun çözüldü. gmail için ne yapabiliriz ?

hesap ayarlarında (kul. adı, şifre) bir yanlışlık olmasın hocam, gmail için farketmemesi lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: babeboi

quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Desire HD Bataryam Çok Az Gidiyor.

quote:

DHD batarya kalibrasyonu;

Cihazı şarj ünitesine batarya bitmesine yakın takınız,
    Şarj dolup LED Yeşil'e dönünce şarjdan çıkarın ve cihazı kapatıp (OFF) tekrar şarja takın
    LED tekrar yeşile dönene kadar şarj etmeye devam edin
    LED Yeşil olunca şarjdan çıkarın ve cihazı açın,
    Cihaz komple açıldıktan sonra tekrar kapatın ve şarja takın
    LED'i tekrar yeşil görene kadar şarj etmeye devam edin
    LED Yeşil olunca şarjdan çıkarın ve kullanmaya devam edin.

Saçma yada karışık gelebilir ama çalıştı bende,daha doğrusu netice verdi.

Bunu deneyip başka olumlu yada olumsuz sonuç alan var mı? Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa güzel olur

Bunu denedim ve sonuc değişmedi.

• diğer pilden yiyen arkaplan çalışanlarını kapattınız mı hocam, otomatik güncelleme denetimi, 3g, hareketli arkaplan vs. gibi.. bu şekilde ortalama kullanımla gideceği maks 1.5-2 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: ktuksal

telefona attığım müziklerden bazılarını bulamıyorum,nereye gidiyor bunlar
    fotoğraflar için "dcim" klasörünün DCIM yapılması gerektiğini biliyorum.Music klasörünün adını da aynı mantıkla MUSIC yaptım ama gene aynı şey oluyor.bazen telefonu bilgisayara disk sürücüsü olarak bağlıyorum ve şarkılar telefonda MUSIC klasörünün altında gözüküyor ama telefonundan müzik dinlemek istediğimde bu şarkıları bulamıyorum?
    acaba şarkı adlarındaki veya klasör adlarında küçük i harfi değilde büyük I mı kullanacağım?

Bu sorunun benzerini bayadır yaşıyorum. Resimlerde sıkıntı yok bende... Benim sorun müziklerde.
    Sd kartdaki müziklerin bağzılarını telefon görmüyor. Bu müziklerde sürekli aynı müzikler. Fakat Astro yada Root Explorer gibi dosya yöneticilerinden Sd kart ana dizinden music klasörüne bakıyorum, müzik playerda gözükmeyen şarkılar orda gözüküyor. İşin ilginci root explorer aracılıyla gördüğüm müzikleri kendi müzik playerı ile açtıp çalıyorum fakat müziği kapatıp tekrar müzik playerda listeme bakıyorum gene yok. Anca sd kart bağlantısını bitirip tekrar etkinleştirdiğim zaman müzik playerda da gözüküyor.

Diğer bi ilginçlik, herzaman da yapmıyor bu olayı. Bağzen kapatıp açıyorum telefonu sorun yok tüm müziklerim gözüküyor, bağzen kapatıp açıyorum sorunlu müzikler görünmüyor...

Şu .nomedia olayı nette görmüş, denemiştim. Telefonu pc'ye bağlayıp sd kart içinde ".nomedia" araması yaptırmıştım. Bikaç bişey bulmuş ve bunları silmiştim ama fayda etmedi bende... İstersen bu şekilde sende dene. Sorunu çözersen haberimiz olsun :)

bu olayı çözebilen arkadaş var mı acaba?astro da tüm müzikler yerinde duruyor,görebiliyorum.ama music playerda yok.baştan belli grupların şarkıları gözükmüyordu şimdi ise music playera giriyorum hiç bir şarkıyı göremiyorum ama astro da varlar.winampda indirdim gene aynı şey,gözükmüyorlar.ne yapmak gerek?????????

• quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

quote:

sağol dostum, gmail hesabına ulasamamamin haricinde sorun çözüldü. gmail için ne yapabiliriz ?

hesap ayarlarında (kul. adı, şifre) bir yanlışlık olmasın hocam, gmail için farketmemesi lazım..

yeni bir gmail hesabı açarak girmeyi deneyeceğim...
  • müzik dosyaları eksik görünen arkadaşlar hangi rom kullanıyorsunuz . ben uzun zamandır custom rom dayım. bu sorun yok

ekleme : müzikler kartta media klasörun içindeki audio klasör de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 24 Ocak 2012; 14:28:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

telefona attığım müziklerden bazılarını bulamıyorum,nereye gidiyor bunlar
    fotoğraflar için "dcim" klasörünün DCIM yapılması gerektiğini biliyorum.Music klasörünün adını da aynı mantıkla MUSIC yaptım ama gene aynı şey oluyor.bazen telefonu bilgisayara disk sürücüsü olarak bağlıyorum ve şarkılar telefonda MUSIC klasörünün altında gözüküyor ama telefonundan müzik dinlemek istediğimde bu şarkıları bulamıyorum?
    acaba şarkı adlarındaki veya klasör adlarında küçük i harfi değilde büyük I mı kullanacağım?

Bu sorunun benzerini bayadır yaşıyorum. Resimlerde sıkıntı yok bende... Benim sorun müziklerde.
    Sd kartdaki müziklerin bağzılarını telefon görmüyor. Bu müziklerde sürekli aynı müzikler. Fakat Astro yada Root Explorer gibi dosya yöneticilerinden Sd kart ana dizinden music klasörüne bakıyorum, müzik playerda gözükmeyen şarkılar orda gözüküyor. İşin ilginci root explorer aracılıyla gördüğüm müzikleri kendi müzik playerı ile açtıp çalıyorum fakat müziği kapatıp tekrar müzik playerda listeme bakıyorum gene yok. Anca sd kart bağlantısını bitirip tekrar etkinleştirdiğim zaman müzik playerda da gözüküyor.

Diğer bi ilginçlik, herzaman da yapmıyor bu olayı. Bağzen kapatıp açıyorum telefonu sorun yok tüm müziklerim gözüküyor, bağzen kapatıp açıyorum sorunlu müzikler görünmüyor...

Şu .nomedia olayı nette görmüş, denemiştim. Telefonu pc'ye bağlayıp sd kart içinde ".nomedia" araması yaptırmıştım. Bikaç bişey bulmuş ve bunları silmiştim ama fayda etmedi bende... İstersen bu şekilde sende dene. Sorunu çözersen haberimiz olsun :)

bu olayı çözebilen arkadaş var mı acaba?astro da tüm müzikler yerinde duruyor,görebiliyorum.ama music playerda yok.baştan belli grupların şarkıları gözükmüyordu şimdi ise music playera giriyorum hiç bir şarkıyı göremiyorum ama astro da varlar.winampda indirdim gene aynı şey,gözükmüyorlar.ne yapmak gerek?????????

Valla arkadaşım bende anlamadım derdi nedir.... Çözemedim gitti şu sorunu.

http://forum.donanimhaber.com/m_56705194/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56705194

Konuda açtım fakat bilen biri çıkmadı. Üyeliğim ve yeterli ingilizcem olsa xda'da konu açıp soracam şu sorunu...

Ayrıca ne zamandır soracam, müzik player'da "Bilinmeyen Sanatçı" kısmındaki tüm müziklerin albüm kapağını aynı yapıyor telefon...

Nerden bulmuşsa bu kapak resminide...hepsi aynı çıkıyor fakat dediğim gibi bu olay sadece "bilinmeyen sanatçı" kısmındaki müziklerde oluyor...
    Nasıl halledebilirim bu olayı, hiç albüm kapağı çıkmasada olur. Yeter ki şu salak kapak resminden kurtulayim.

@tuncay altuntoprak

Ben şuan Android Revo 6.3.1 romunu kullanıyorum fakat romla ilgili değil sıkıntı. Şuana kadar denediğim romlarda da yaşadım bu sorunu. Şimdi dediğiniz yere taşıdım müzikleri fakat sorun gene devam etmekte.

Şu mesajı telden yazdım valla geberdim :D

• arkadaşlar
    telefonuma bir şeyler oldu.
    arama geliyor .reddet yapıyorum bu arada telefon kilitleniyor. arama geliyormuş gibi çalmaya devam ediyor. ve hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.
    kapatamıyorum bu nedenle batarya kapağını açarak kapatabiliyorum.bu nu farklı zamanlarda 3 kez yaptı.

Sizce sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

müzik dosyaları eksik görünen arkadaşlar hangi rom kullanıyorsunuz . ben uzun zamandır custom rom dayım. bu sorun yok

ekleme : müzikler kartta media klasörun içindeki audio klasör de

bende telefon custom rom,yani yeni bir rom yüklemedim,aldığım gibi duruyor.
    farkımız şu herhalde bende de müzikler kartta ama MUSIC adlı bir klasörün içinde,sizde ise MEDIA KLASÖRÜ ALTINDAKİ AUDIO da imiş.Sebep bu mu acaba?

edit:bende sizin gibi MEDIA KLASÖRÜ ALTINDAKİ AUDIO klasörüne taşıdım müzikleri,tüm şarkılar şuanda gözüküyor bakalım işe yarayacakmı.neticeyi 2 gün sonra buraya yazarım,çünkü normalde 2 güne kadar mutlaka şarkılar kayboluyordu eskiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10pele -- 24 Ocak 2012; 23:54:45 >

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.