Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ktuksal

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

müzik dosyaları eksik görünen arkadaşlar hangi rom kullanıyorsunuz . ben uzun zamandır custom rom dayım. bu sorun yok

ekleme : müzikler kartta media klasörun içindeki audio klasör de

bende telefon custom rom,yani yeni bir rom yüklemedim,aldığım gibi duruyor.
    farkımız şu herhalde bende de müzikler kartta ama MUSIC adlı bir klasörün içinde,sizde ise MEDIA KLASÖRÜ ALTINDAKİ AUDIO da imiş.Sebep bu mu acaba?

Denemekten bişey çıkmaz bende işe yaramadı fakat sizde olumlu sonuç verebilir.
    Ben Costum rom, stock rom farketmeksizin bu sorunla karışlartım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 24 Ocak 2012; 23:57:32 >

• Bendede daha once aynı sorun olmustu kurtlar vadisinin kapagı butun muziklere gecti sinir olmustum. metroda veya baska biryerde telefonda kapagı gormesinler diye gizlice sarkı cevirirdim Fakat sonradan aklıma gelen bir yol denedim. Dinledigim sarkılarda album vs unknown olarak gozukuyorsa oraları sarkının ustune sag tıglayıp özellikler kısmında detail baslıgı altındaki album, title gibi seyleri sen yazabilirsin bilgisayardan. Sonradan bu sarkıları telefona tekrar at. Eger yine gitmimis ise format atman gerekicektir. Ben telefonu fabrika ayarlarına geri yolladım ve tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blowmrc

Bendede daha once aynı sorun olmustu kurtlar vadisinin kapagı butun muziklere gecti sinir olmustum. metroda veya baska biryerde telefonda kapagı gormesinler diye gizlice sarkı cevirirdim Fakat sonradan aklıma gelen bir yol denedim. Dinledigim sarkılarda album vs unknown olarak gozukuyorsa oraları sarkının ustune sag tıglayıp özellikler kısmında detail baslıgı altındaki album, title gibi seyleri sen yazabilirsin bilgisayardan. Sonradan bu sarkıları telefona tekrar at. Eger yine gitmimis ise format atman gerekicektir. Ben telefonu fabrika ayarlarına geri yolladım ve tavsiye etmiyorum.

Yaptığınız işlemi pek anlamadım açıkcası, biraz daha açarak yazarsanız sevinirim.
    Şu şarkıların görünmeme olayını çözemedim, bari şu gıcık albüm kapağı sorununu halledebileyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona yüklenen uygulamalari SD kart taşıma sonra boyutlarında değişiklik meydana geliyor, bunun nedenini bilen var mı acaba?

Mesela telefon üzerinde çalışan bir uygulamanin boyutu 4 MB iken, SD karta taşıma sonrasinda 2 MB hatta daha da düşüş meydana geliyor.
  • quote:

quote:

müzik dosyaları eksik görünen arkadaşlar hangi rom kullanıyorsunuz . ben uzun zamandır custom rom dayım. bu sorun yok

farkımız şu herhalde bende de müzikler kartta ama MUSIC adlı bir klasörün içinde,sizde ise MEDIA KLASÖRÜ ALTINDAKİ AUDIO da imiş.Sebep bu mu acaba?

edit:bende sizin gibi MEDIA KLASÖRÜ ALTINDAKİ AUDIO klasörüne taşıdım müzikleri,tüm şarkılar şuanda gözüküyor bakalım işe yarayacakmı.neticeyi 2 gün sonra buraya yazarım,çünkü normalde 2 güne kadar mutlaka şarkılar kayboluyordu eskiden

telefonda müzikleri media klasörü altındaki audio ya taşıdım.ve sorun düzeldi.Ancak nasıl düzeldi bende bilmiyorum.telefonun kendi müzik playerı çok kalitesiz bunu söyleyebilirim.ilk başta, şarkıları audio klasörüne taşımama rağmen gene şarkılar kayboldu.

bende marketten winamp,poweramp trial ve mixzing player indirdim.sanıyorum mixzing fayda etti.mixzingde FOLDERS a tıkladım.yukarıda şarkıların olduğu klasör /sdcard/media/audio olarak ayarladım.o zaman kaybolmuyor.winamp ve poweramptada sorunsuz çalıyor ama buna rağmen telefonun kendi music playerında bazı şarkılar gene kayboldu.sorun belki de telefonla birlikte gelen music playerda.

şarkıları media klasörü altındaki audio ya taşıyın ve başka bir music player indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: Blowmrc

Bendede daha once aynı sorun olmustu kurtlar vadisinin kapagı butun muziklere gecti sinir olmustum. metroda veya baska biryerde telefonda kapagı gormesinler diye gizlice sarkı cevirirdim Fakat sonradan aklıma gelen bir yol denedim. Dinledigim sarkılarda album vs unknown olarak gozukuyorsa oraları sarkının ustune sag tıglayıp özellikler kısmında detail baslıgı altındaki album, title gibi seyleri sen yazabilirsin bilgisayardan. Sonradan bu sarkıları telefona tekrar at. Eger yine gitmimis ise format atman gerekicektir. Ben telefonu fabrika ayarlarına geri yolladım ve tavsiye etmiyorum.

Yaptığınız işlemi pek anlamadım açıkcası, biraz daha açarak yazarsanız sevinirim.
    Şu şarkıların görünmeme olayını çözemedim, bari şu gıcık albüm kapağı sorununu halledebileyim.

Şöyle yaptım eğer resmin göründüğü şarkıların yapımcısı ve album ismi belli degilse direk yapıstırıyor. İlk once bu album ismi Title ismi ve digerleri unknown gozukuyorsa telefonda bu şarkıları bilgisayarda düzenlemeniz lazım. Misal X şarkısının album ismini yazmak icin şarkıya sag tıklayıp özelliklere girin. Sonra detay(detail) kısmından bu şarkının bilgilerini goruceksiniz. Örnegin album de birsey yazmıyosa siz kendiniz oraya herhangi birsey girin. Sonra sarkı bilgilerini duzenledikten sonra telefona sarkıyı tekrar atın. Ama sarkıyı yeniden atmadan once o sarkıyı silmis olun oncesinde telefondan. Yoksa yeniden yapıstırabilir. eger bu sekildede hala cozulmuyorsa sorun sarkıların hepsini silin ve yeniden tek tek atın. Hangi sarkının buna sebep oldugunu bulabilirsiniz. Yada en kotu cozum telefonu fabrika ayarlarına geri goturmek olacaktır.

Ben kendim bir soru sormak istiyorum. Kamerasında Pembelik sorunu yaşayan (Özellikle beyaz yüzeylerde kameranın orta kısmında cok gorunun) yaşayan varmı? Benim telefonum bir senedir bende ve son bir iki aydır yasıyorum bu sorunu. Artı telefona baska kulaklık takınca kendi müzikçaları sapıtıyor son aranan kisiyi aramak veya sarkıyı ileri sararak geçmek gibi(bunu arabanın müzik çalarına aux ile bagladıgımdada yapıyor). Kulaklık girisinde sorun var sanıyorum. Son zamanlarda ses açma tusununda çalışmamaya baslaması dikkatimi çekti. Sesi once kısıp sonra acmaya calısmam gerekiyor. bir gariplik var anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• @Blowmrc

Hocam cevap için teşekkürler fakat sorunu halletmiştim. Sağ olsun forumdan "armydc" hocam Pm ile bi program ismi verdi onunla halletim sorunu.

Senin sorularına gelince, kameranın ortasımdaki pembelik gözüken başkalarıda görmüştüm forumda. Fakat telefon 1 yıldan fazladır kullanıyorum, ben böyle bi sorunla karşılaşmadım. AnaKonu'yu araştırmanı tavsiye ederim. Ayrıca ingilizcen iyi seviyedeyse xda forumunda araştırıp soruşturabilirsin...

Ses çıkışına farklı bi kulaklıklı takıncı bende de telefon sapıtıyor. Kendi kulaklığını 3-4 ay kadar önce parçaladım ve Sony'nin 25Tl lik bi kulaklığını aldım. Sesinden memnunum lakin bahsettiğiniz gibi kulaklığı takınca sapıtmaya başlıyor telefon... Herzaman da yapmıyor bu olayı. Yaptığı zamanda kulaklığı çıkap takıyorum ancak o zaman düzeliyor ve adam akıllı şarkı dinleyebiliyorum... Bunun çözünü ne zamandır bende araştıracam fakat müzik konusunda o kadar çok sıkıntı yaşıyorum ki hangi birini araştıracağımı şaşırdım. Ama bu sorun çözülecek gibi durmuyor bi uyumsuzluk söz konusu ama herzaman yapmaması ilginç... ( çözerseniz haberim olsun :) )

Ses açma ya da kısma tuşunda sorun yaşamıyorum fakat ses tuşunun rengi iyice attı bende. Morumsu bi renk aldı... AnaKonu'da bi arkadaş ses tuşunu getirtecekti bi siteden. 10 kişi olduğumuz zaman sipariş verecekti yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi eksikti... Sende listeye gelirsin ses tuşun gelince sorunsuz kullanırsın ciddi,donanımsal bi arıza yoksa.

• An itibari ile HTC Desire HD Tough Case sipariş vermiş bulunuyorum. Umarım problemsiz şekilde ulaşır.
  • quote:

quote:

quote:

edit:bende sizin gibi MEDIA KLASÖRÜ ALTINDAKİ AUDIO klasörüne taşıdım müzikleri,tüm şarkılar şuanda gözüküyor bakalım işe yarayacakmı.neticeyi 2 gün sonra buraya yazarım,çünkü normalde 2 güne kadar mutlaka şarkılar kayboluyordu eskiden

telefonda müzikleri media klasörü altındaki audio ya taşıdım.ve sorun düzeldi.Ancak nasıl düzeldi bende bilmiyorum.telefonun kendi müzik playerı çok kalitesiz bunu söyleyebilirim.ilk başta, şarkıları audio klasörüne taşımama rağmen gene şarkılar kayboldu.

bende marketten winamp,poweramp trial ve mixzing player indirdim.sanıyorum mixzing fayda etti.mixzingde FOLDERS a tıkladım.yukarıda şarkıların olduğu klasör /sdcard/media/audio olarak ayarladım.o zaman kaybolmuyor.winamp ve poweramptada sorunsuz çalıyor ama buna rağmen telefonun kendi music playerında bazı şarkılar gene kayboldu.sorun belki de telefonla birlikte gelen music playerda.

şarkıları media klasörü altındaki audio ya taşıyın ve başka bir music player indirin.

.....derken bu gün gene sapıttı.çok garip bir durum,anlayan bana anlatsın lütfen:
    daha önce 4 tane music player yüklü olduğunu söylemiştim(telefonun kendi music playerı,winamp,poweramp,mixzing)

şarkıların bulunduğu yer: /sdcard/media/audio

mixzingte playlist oluşturmuştum,onu açtım daha önce oluşturduğum playlistin içi boş.folders klasörüne bakıyorum orada tüm şarkılar mevcut.sanki bir ara mixzingte de şarkılar anlık olarak silinmiş,o yüzden playlist gitmiş ,sonra şarkıların tamamı gene geri gelmiş?

şuanda tüm şarkıları telefonun kendi musicplayerı ve winampta göremiyorum ama poweramp ve mixzingde eksiksiz görebiliyorum.tam bir bilmece

• music player da şarkılar listesinde aynı albüm resmi problemi yaşayan arkadaşlar daha önce yazamadım kusra bakmayın;

marketten cover art downloader indirin gerisini o halleder
  • telefonumu yeni aldım o yüzden iyi bi kullanıcı sayılmam :) bana gelen aramalarda numaranın altında operatör yada numaraya göre farklı ülke isimleri görünüyor:) sanki beni tr numarasıyla turtdışından arıyolarmış gibi:) ama bu sadece gelen aramalarda böyle giden aramalarda böyle bişey yok. açıklamam gerekirse diyelim ki arkadaşım sabit hattan çorumdan arama yapıyor numaranın altında HUNGARY diyelimki turkcell operatörlü bi numara arıyor CUBA yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim teşekkürler saygılar:))))
  • arkadaşlar, yurtdışından gelen (Hong Kong) DHD telefonumu arkadaşıma sattım, içerisinde 2.2 Froyo yüklü. 2.3 yükseltmek istiyoruz fakat telefon üzerinden kontrol ettiğimizde güncel diyor. nasıl yükseltebiliriz sürümü? aslında telefon bende olsa custom rom vb. olaylarına girerdim ama şimdi bulaşmak istemiyorum. 2.3 güncellensin yeter.
  • iyi gunler arkadaslar benim htc desire hd vardi kapandi pasaport ile actim turkcel takinca sorunsuz calisiyor avea takinca kafasina göre bir cekiyor bir cekmiyor..

ve root atacam 2.3.5 var nasil atacam
    root atip rom kursam bu sorun cozulurmu
  • Merhaba arkadaşlar

ilgilenenler için htc SENSATION telefonumu satıyorum.
    14.11.2011 tarihinde faturalı ve türkiye garantili aldığım telefonumu kutulu tam aksesuar olarak satıyorum.
    Çiziksiz ve sorunsuzdur. rom değişikliği yapılmamıştır ve root olunmamıştır. alındığı gibi orjinal haldedir.
  • iyi günler bir şey soracaktım internete bağlanırken masaüstündeki internet simgesi ana ekranın üstünde 2 adet o var ya genelde üstünde E harfi bulunuyor ama bugün gezinirken H harfi çıktı bunun anlamı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitaristcn

iyi günler bir şey soracaktım internete bağlanırken masaüstündeki internet simgesi ana ekranın üstünde 2 adet o var ya genelde üstünde E harfi bulunuyor ama bugün gezinirken H harfi çıktı bunun anlamı nedir?

3.5 g manasına gelir yani 3g den daha hızlı bir internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: gitaristcn

iyi günler bir şey soracaktım internete bağlanırken masaüstündeki internet simgesi ana ekranın üstünde 2 adet o var ya genelde üstünde E harfi bulunuyor ama bugün gezinirken H harfi çıktı bunun anlamı nedir?

3.5 g manasına gelir yani 3g den daha hızlı bir internet

@EstrEmO dedigi gibi 3G bağlantidir ve aynı zamanda batarya tükeminde ilk sıralarda gelir.
  • Arkadaşlar
    HTC DHD'mde igo navigasyon programını 1 yıl önce sizler sayesinde kurmuştum.
    Harita güncellemesini nasıl yapabilirim??Gene yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • unrevoked kullanarak telefonu root etmeye çalıştığımda her şey yolunda giderken böyle hata alıyorum..

Error: failed to get root. Is your firmware too new?

Yabancı forumlarda araştırdım orda söylenen her yolu denedim. ( disk sürücü olarak bağla, app.leri kaldır öyle dene.. vs.)
    En sonunda factory reset bile yaptım.
    Başka bilgisayarda denedim yine olmadı..

Bir türlü yapamıyorum bu rootu, neden olduğu hakkında bir fikri ve çözümü olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

unrevoked kullanarak telefonu root etmeye çalıştığımda her şey yolunda giderken böyle hata alıyorum..

Error: failed to get root. Is your firmware too new?

Yabancı forumlarda araştırdım orda söylenen her yolu denedim. ( disk sürücü olarak bağla, app.leri kaldır öyle dene.. vs.)
    En sonunda factory reset bile yaptım.
    Başka bilgisayarda denedim yine olmadı..

Bir türlü yapamıyorum bu rootu, neden olduğu hakkında bir fikri ve çözümü olan var mı ?

unrevoked ile Desire HD'yi root yapamazsın.Desteklemiyor..
    http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/unrevoked3

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.