Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

unrevoked kullanarak telefonu root etmeye çalıştığımda her şey yolunda giderken böyle hata alıyorum..

Error: failed to get root. Is your firmware too new?

Yabancı forumlarda araştırdım orda söylenen her yolu denedim. ( disk sürücü olarak bağla, app.leri kaldır öyle dene.. vs.)
    En sonunda factory reset bile yaptım.
    Başka bilgisayarda denedim yine olmadı..

Bir türlü yapamıyorum bu rootu, neden olduğu hakkında bir fikri ve çözümü olan var mı ?

unrevoked ile Desire HD'yi root yapamazsın.Desteklemiyor..
    http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/unrevoked3

Mesajı yanlış yere yazmışım çok pardon.. Benimki sadece Desire.. Yine de konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımını esirgemezse sevinirim.. Iyi forumlar..

• Merhaba Arkadaşlar Desire HD Telefonumda Facebook'da siznet Videoları İzlerken Video Açılmadan Market'e Gidiyor.

Bunun Sebebini Bilen var Mı Acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: gitaristcn

iyi günler bir şey soracaktım internete bağlanırken masaüstündeki internet simgesi ana ekranın üstünde 2 adet o var ya genelde üstünde E harfi bulunuyor ama bugün gezinirken H harfi çıktı bunun anlamı nedir?

3.5 g manasına gelir yani 3g den daha hızlı bir internet

@EstrEmO dedigi gibi 3G bağlantidir ve aynı zamanda batarya tükeminde ilk sıralarda gelir.

çok sağolun valla kafama takılmıştı zaten şarj en fazla 2 gün dayanıyor dahada azalıcak o zaman ama bir kere çıktı o nedense kafasına göremi açıyor onu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yunaygul

Merhaba Arkadaşlar Desire HD Telefonumda Facebook'da siznet Videoları İzlerken Video Açılmadan Market'e Gidiyor.

Bunun Sebebini Bilen var Mı Acaba?

Merhaba, cihazınızın medya oynaticisi haricinde bir video oynatici var ise otomatik olarak diğer oynaticiyi devreye alabiliyor olabilir, bu durumu ayarlardan giderebilirsiniz. Market'e giderken hangi uygulamanin sayfasina yönlendiriliyorsunuz?
  • Navigasyon için hangi programları kullanıyorsunuz? Kullandığınız programları paylaşma imkanınız varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

Navigasyon için hangi programları kullanıyorsunuz? Kullandığınız programları paylaşma imkanınız varsa sevinirim.

Araç navigasyonlari için tasarlanmış daha sonra telefonlara uygun hale getirilmiş olan "Igo" ve ismini hatirlayamadigim bir uygulama daha vardı.. hepsi bir kenara Igo bir kenara diyebilirim.
  • Son 3-4 gündür whatsapp'tan yazdıklarım hiçbir şekilde iletilmiyor. Karşı tarafın ve benim internet bağlantımızda problem olmadığından eminim. Sadece ileti gönderemiyorum / alamıyorum. Yapabileceğim herhangi bi' şey var mıdır acaba çok merak ediyorum.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

arkadaşlar, yurtdışından gelen (Hong Kong) DHD telefonumu arkadaşıma sattım, içerisinde 2.2 Froyo yüklü. 2.3 yükseltmek istiyoruz fakat telefon üzerinden kontrol ettiğimizde güncel diyor. nasıl yükseltebiliriz sürümü? aslında telefon bende olsa custom rom vb. olaylarına girerdim ama şimdi bulaşmak istemiyorum. 2.3 güncellensin yeter.

cihaz için goldcard yap ve htc nin wwe 3.12.xxxx güncellemesini indir, goldcard attığın hafıza kartını tak alete, bilgisayar bağla sync ile cihazı, sonra kur romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemsiz1i

Son 3-4 gündür whatsapp'tan yazdıklarım hiçbir şekilde iletilmiyor. Karşı tarafın ve benim internet bağlantımızda problem olmadığından eminim. Sadece ileti gönderemiyorum / alamıyorum. Yapabileceğim herhangi bi' şey var mıdır acaba çok merak ediyorum.?

task manager lazım, whatsapp gıcık ediyor yoksa insanı :) öyle yapmaya başlayınca mesela es task manager ile uygulamayı kapattığın zaman whatsapp tekrar açılırken yavaş geliyor sonra açıldığında o saat işareti olan şeyler gönderiliyor :) whatsapp eğer karşı kişinin durumunu göstermiyorsa online last online falan gibi mesaj da gönderemiyor çoğu zaman, ordan anlayabilirsin durumu :)
  • 2.3.3 e root nasıl yapicam downgrade olamadım bir turlu.
  • selam arkadaşlar,
    HTC 3D EVO kullanıyorum, yeni ileti olustururken kişi eklediğimde aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Uygulamalar - Tümü - İletiler -verileri temizle seceneğinden sıfırladığımda, telefonu açıp kapatsamda devamlı aynı sorun var. Telefon rehberimden mesaj göndereceğim kişiyi bulup ordan mesaj oluşturduğumda bir sorun olmuyor. sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür.

• quote:

Orijinalden alıntı: guccam

selam arkadaşlar,
    HTC 3D EVO kullanıyorum, yeni ileti olustururken kişi eklediğimde aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Uygulamalar - Tümü - İletiler -verileri temizle seceneğinden sıfırladığımda, telefonu açıp kapatsamda devamlı aynı sorun var. Telefon rehberimden mesaj göndereceğim kişiyi bulup ordan mesaj oluşturduğumda bir sorun olmuyor. sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür.

Es File Explorer uygulamasını kaldırıp başka bir file manager programı yükleyin.Sorun ondan görünüyor..

• herkese selam arkadaslar forumda aradım fakat bulamadım htc desire hd cihazım var 1 haftadır locations sesli arama yaparken aciliyor ve lisans süremin bittigini ve lisans almam gerektigini soyluyor. cihaz sürekli programı acıyor ne yaptıysam kapatamadım bir türlü bilen varsa yardımcı olabilirmi? simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldworld1 -- 27 Şubat 2012; 11:42:59 >
  • Herkese merhaba.

Kısmet olursa kısa biz zaman sonra elimde ki NOKIA E72 illetinden kurtulup bir daha da NOKIA almamak üzere HTC DESIRE HD kullanıcısı olacağım.

Nette dolaşırken en kapsamlı bilgilerin bu forumda paylaşıldığını gördüm. Forum kültürüne sahip olduğum için konu açmadan önce konu ile ilgili daha önce sorulup, sorulmadığına baktım. Ancak o kadar çok farklı uygulama var ki kafam karıştı içinden çıkamadım.

Şimdi size bir kaç soru soracağım.Umarım cevap alabilirim.

1. Cihazı ikinci el alacağım. telefonun içerisinin açılıp açılmadığı nasıl anlarım?
    2. Cihazı kendim nasıl güncel hale getirebilirim?
    3. Güncelleme işlemini kendim yapamazsam İstanbul'da Andorid telefonlara yazılım olarak destek veren dükkan vb. yer tavsiye edermisiniz.
    4. Bu cihaz da çalışan en sorunsuz Android versiyonu hangisidir.
    5. En önemli soru Cihazın sahibine NOKIA E72 cihazı verip üzerine 250 TL vererek takas yapmak nasıl bir fikir?

Şimdiden teşekkür ederim. Paylaş:

• Selamlar,

Bir senedir kullandığım Desire HD emekliye ayırmaya karar verdim.
    HTC HD2 ve HTC Desire HD kullandıktan sonra, 1-2 gün önce Samsung Galaxy Note aldım,
    daha çok ayrıntılı incelememe rağmen şimdilik müthiş bir telefon olduğunu söyleyebilirim.
    Elimdeki Desire HD satacağım.
    Sormak istediğim cihazı nasıl resetleyebiliyoruz.
    Amacım bana ait tüm verileri (sms,mail,facebook,görüşmeler,rehber vs) silmek yani cihazı ilk aldığım günkü konumuna getirmek.
    Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Kolay gelsin
  • Slm arkadaslarn desire hd ye class 10 32 gb micro sd kart almaknistiyorum tavsiye edebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk20 -- 29 Şubat 2012; 19:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacelebi

Herkese merhaba.

Kısmet olursa kısa biz zaman sonra elimde ki NOKIA E72 illetinden kurtulup bir daha da NOKIA almamak üzere HTC DESIRE HD kullanıcısı olacağım.

Nette dolaşırken en kapsamlı bilgilerin bu forumda paylaşıldığını gördüm. Forum kültürüne sahip olduğum için konu açmadan önce konu ile ilgili daha önce sorulup, sorulmadığına baktım. Ancak o kadar çok farklı uygulama var ki kafam karıştı içinden çıkamadım.

Şimdi size bir kaç soru soracağım.Umarım cevap alabilirim.

1. Cihazı ikinci el alacağım. telefonun içerisinin açılıp açılmadığı nasıl anlarım?
    2. Cihazı kendim nasıl güncel hale getirebilirim?
    3. Güncelleme işlemini kendim yapamazsam İstanbul'da Andorid telefonlara yazılım olarak destek veren dükkan vb. yer tavsiye edermisiniz.
    4. Bu cihaz da çalışan en sorunsuz Android versiyonu hangisidir.
    5. En önemli soru Cihazın sahibine NOKIA E72 cihazı verip üzerine 250 TL vererek takas yapmak nasıl bir fikir?

Şimdiden teşekkür ederim. Paylaş:

Merhaba
    Sorularına kısaca cevap vereyim..

1-Telefonun arkasındaki montaj vidalarından anlayabilirsin.Eğer açılmışsa vidalar deforme olmuştur
    2-Güncel hale getirmek rom yükleme işlemidir.Kolay işlerden biri bu.En son düşüneceğin bu olsun
    3-Tam olarak olmasada 1-2 tane yer var ama onlara ihtiyacın olmayacak emin ol.Biraz araştırma ile yapabilirsin.Bizde yardımcı oluruz.
    4-Geniş bir kavram.Çok rom seçenği var ve size uygun hangisi ise onu kurup deneyerek bulabilirsiniz.
    5-Cihaz temizse gayet iyi fiyat.Hele cihazı kullanınca ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayacaksın.

• Benide ekleyin Desire Hd aldim
  • herkese merhaba

bende bir süredir desire hd kullanıyorum fakat son zamanlarda telefonun ses kısma tuşunda bir sorun oluştu sesi açabiliyorum ama kısamıyorum acaba problemin çözümü hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: guccam

selam arkadaşlar,

Es File Explorer uygulamasını kaldırıp başka bir file manager programı yükleyin.Sorun ondan görünüyor..

teşekkürler dostum, halloldu

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.