inspire 4g (desire hd'den farkı 4g olması ve 4gb rom'a sahip olması) kullanıyorum. internet paketiyle konum belirlerken 1200 metre 1800 metre yakınlıklarla buluyor. ama wireless ile denediğimde 30 metre yakınlıkla buluyor. telefona format attım sorun düzelmedi. android sürümü 2.3.3 . format atınca 2.2 ye dönmesini bekliyordum ama 2.3 olarak açıldı yine. ne tavsiye edersiniz. farklı hat ile denedim yine aynı problem. arkadaşımda aynı telefon var. onda böyle bir problem yok. teşekkürler.
Diğer iki konuya gps hakkında baya bir bilgi yazdık son 2 sayfaya bakarsan görürsün.
Telefonu yeni aldım çektigim resimler bi süre sonra siliniyor telefondan nedeni ne olabilir ?
Birde telefona format atmak istiyorum nasıl yapıcam ?
elime bu telefondan bir adet geçti, marketten birşey indiremiyorum, gmaile girince de bağlantı yok diyor. fakat internet çalışıyor, sörf yapılıyor. bunun sebebi nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Furfantte
Telefonu yeni aldım çektigim resimler bi süre sonra siliniyor telefondan nedeni ne olabilir ?
Birde telefona format atmak istiyorum nasıl yapıcam ?
Resimlerin silinmesi şunda dolayıdır benimde başıma geldi bu yolla çözdüm. hafıza kartında dcim adlı bir klasör var çekilen fotoğraflar buraya kaydedilir. bu klasörün ismi eğer küçük harflerle yazıyorsa fotolar sonradan silinebiliyor. çözümü klasörün ismini DCIM olarak değiştirmek.
telefona format atmak içinde telefon kapalı iken ses kısma tuşuna basılı tutarken açma kapama tuşuna basın özel bir menü açılacak orada factory reset seçeneğinin üstüne gelir ses kısma tuşu ile sonra power tuşuna basıp seçin. böylece format atılacaktır.
arkadaşlar bu ice cream dhd için ne zaman gelecek birde ben burdan okuduklarımla root ettım rom yukledım sımdı yenı orjınal 2.3.5 guncellemesı ıcın root yetkısını kaldırmammı gerekiyor ?
Arkadaşlar HTC, Desire HD ler için Sense 3.0 güncellemesi yayınladı hayırlı olsun hepimize
arkadaşlar Desire HD telefonuma sürekli konum SMS geliyor bunu nasıl durdurabilirim
arkadaşlar ben top eleven diye facebook üzerinden oynanan bi oyun oynuyorum oyuna telefondan girmek için facebook a bağlanması gerekiyo bunun için telefondaki facebook programını kullanıyor ama htc telefonlarda htc sense için facebook da olduğu için yükleniyo diyip öle kalıyo iphone 4 de hiç sorun çıkarmadan bağlanıyo veya samsung un android telefonşlarınd ama htclerde bağlanmıyo bende bi komple silip tekrar yükliyim dedim ama facebook uygulaması silinemiyo ben bunu nasıl başarabilirim acaba? şimdiden teşekürler
quote:
Orijinalden alıntı: erkayer62
arkadaşlar ben top eleven diye facebook üzerinden oynanan bi oyun oynuyorum oyuna telefondan girmek için facebook a bağlanması gerekiyo bunun için telefondaki facebook programını kullanıyor ama htc telefonlarda htc sense için facebook da olduğu için yükleniyo diyip öle kalıyo iphone 4 de hiç sorun çıkarmadan bağlanıyo veya samsung un android telefonşlarınd ama htclerde bağlanmıyo bende bi komple silip tekrar yükliyim dedim ama facebook uygulaması silinemiyo ben bunu nasıl başarabilirim acaba? şimdiden teşekürler
Facebook uygulaması ile değilde internetten facebook.com yolu ile girsen olmaz mı acaba...
quote:
Orijinalden alıntı: isimbulunamadı
quote:
Facebook uygulaması ile değilde internetten facebook.com yolu ile girsen olmaz mı acaba...
onu yapamıyorum oyunun uygulamısına girince connet with facebookçıkıyo karşıma ona tıklayınca uygulamadan girmeye çalışıyo çok denedim internetten girmeyi ama uygulama buna izin vermiyor.
@isimbulunamadı
hocam ilgin için teşekür ederim bugün 2.3.5 e yükselttim desire hd mi şimdilik hiç sıkıntı yapmadan giriyor ama tırsıom yinede :)
Telefon yarın sabah gelecek İnşallah şuan yolda :)
Şarj konusunda ne yapmalıyım 16 veya 12 saat şarjda dursun mu yoksa İlk Mesajda ki kalibrasyonu uygulamam yeterli mi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: isimbulunamadı
quote:
onu yapamıyorum oyunun uygulamısına girince connet with facebookçıkıyo karşıma ona tıklayınca uygulamadan girmeye çalışıyo çok denedim internetten girmeyi ama uygulama buna izin vermiyor.
Telefon daki uygulamayı silmeyi denediniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: biaihl
Şarj konusunda ne yapmalıyım 16 veya 12 saat şarjda dursun mu yoksa İlk Mesajda ki kalibrasyonu uygulamam yeterli mi
up :)
Arkadaşlar "Facebook for Android" ve "Facebook for Sense" arasında ne fark var? Hangisin kullanmak gerekir? Ben DHD cihazımda Facebook for Android olanı kullanıyorum ve aslında canımı sıkan bir durum var, Bildirimler açık olduğu halde ve yenileme aralığı da en düşük ayarda olmasına rağmen hiç bir şekilde uyarı almıyorum. Ne mesaj geldiğinde ne de bildirim geldiğinde.
Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Çözümü nedir? Yoksa "Facebook for Sense" mi kullanmak gerekir. Bu arada telefon rootlu değildir ve güncellenmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: phoneman
quote:
Orijinalden alıntı: biaihl
up :)
Sana kalmış ister öyle yap ister bekle kendi kalibrasyon yapsın. Hayırlı olsun.
bu ilk mesajdaki batarya kalibrasyonunu bir kereye mahsus yapacağız değil mi? Tam anlayamadım ben orayı.
quote:
Orijinalden alıntı: phoneman
bu ilk mesajdaki batarya kalibrasyonunu bir kereye mahsus yapacağız değil mi? Tam anlayamadım ben orayı.
Evet bir kereye mahsus bir durum zaten pil zamanla kendini kalibre ediyor.
tamamdır teşekkür ederim.
Arkadaşlar desire hd im bugün elime ulaştı yalnız bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim
-Giriş ekranını nasıl değiştireceğim değiştirmeye çalıştığım zaman ekranın şuan dolu diyor ama dolu olan ekranı nasıl sileceğimi bulamadım :) -Bilgisayarımda kullandığım interneti telefonda kullanabilirmiyim telefonun internetini pc de kullanıyorum ama pc ninkini telefonda kullanabilirmiyim ? -Android uygulamalarını pc ye indirmeye çalışıyorum ama android market hesabınıza ilişkilendirilmiş android telefon bulunmamaktadır diyor android uygulamaları telefona nasıl yükleyebilirim? -En son olarak GÜncelleme nasıl yapabilirim :D