Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, HTC Desire Hd cep telefonum da mesaj ve ileti yazarken ki titreşim'i nasıl kapatabileceğimizi bilen varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum.
  • desire hd ile inspire 4g nin yazılımları tamamen aynı mı ? birine güncelleme çıkarsa diğerine de mi çıkmış oluyor ?
  • dün akşam hepsiburada.com'da HTC DESİRE HD siparişi verdim. 1.299 lira (6 taksit) ben de sizlerdenim artık :)
  • arkadaşlar kız arkadaşım geçen hepsiburadadan DHD aldı arama sırasında telefonun hoperlöründen çok az ses geliyor çogunlukla duyulmuyor bir çözümü varmı bildiginiz.

Yabancı sitelerde aradım biraz TurboniumX Inspire Audio Fix yukleyin sorun çözülür diyor. Ama nasıl yukleyecegimi bilmiyorm yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanorhan

Merhabalar, HTC Desire Hd cep telefonum da mesaj ve ileti yazarken ki titreşim'i nasıl kapatabileceğimizi bilen varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum.

Ayarlar - Dil ve Klavye - Touch Input - Metin girişi - Yazarken Titret işaretli ise kaldırın artık mesaj yazarken titremeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertycom

arkadaşlar kız arkadaşım geçen hepsiburadadan DHD aldı arama sırasında telefonun hoperlöründen çok az ses geliyor çogunlukla duyulmuyor bir çözümü varmı bildiginiz.

Yabancı sitelerde aradım biraz TurboniumX Inspire Audio Fix yukleyin sorun çözülür diyor. Ama nasıl yukleyecegimi bilmiyorm yardımcı olursanız sevinirim

sistem sesi kısık olabilir.

marketten audio manager uygulamasını indirin

uygulamadan sistem , alarm vs seslerinin seviyelerini kontrol edebilirsiniz.
    ses hala kısıksa dsp manager tavsiye ederim. biraz kurcalamanız gerekecek.
  • bende htc desire hd alalı 2 gün oldu ama telefona ne android market yukleyebıldım nede basla bı program adroid markettende maıl adresımle telefon eslesmedı eger telefon pahalı olmasa ve hosuma gıtmese atıcam cope ama dıger ozellıklerı bakımından mukemmel sorunumu cozmeye yardımcı olcak bırı varmı lutfen bende en etkın sekılde kullanmak ıstıyorum :((((
  • arkadaşlar ebay da geçen gün bi ürün gördüm. 2500 maH lık piller var. micro usb den akü gibi şarj edio teli. kullanan var mıdır? olumlu olumsuz özelliklerini yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanRR

arkadaşlar ebay da geçen gün bi ürün gördüm. 2500 maH lık piller var. micro usb den akü gibi şarj edio teli. kullanan var mıdır? olumlu olumsuz özelliklerini yazabilir misiniz?

Hocam ben linkteki ürünü aldım. 2 hafta kadar oluyor.

http://www.rexpo.com.tr/asp/product/236/RC-21-UNIVERSAL-TASINABILIR-GUC-KAYNAGI-5000-mAH-KAPASITELI-

Ürün5000 mAH. Telim DHD. O cihazı tek sefer doldurduğumda benim teli 4 kez dolduruyor. Çok memnun kaldım. Geçen hafta İstanbul'daydım. Hiç şarjım bitecek sıkıntısı çekmedim. Ürünü tavsiye ederim. Yalnız sitede fiyatı yok. Ben gittgidiyordan almıştım bir ara. Şu an satışı yok. Bu ürünün kendi adresi. İsterseniz fiyatı için irtibata geçebilirsiniz. Yardmcı olurlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizbaris -- 12 Ekim 2011; 18:02:52 >

• ya ben yaklasık 1 haftadır forumda ve nette diğer sayfa ve videolarda desire hd yi inceliyorum ıphone 3 ü mü satıp bu cihazdan almak istiyorum ama burda yazılan bazı terimler kafamı karıştırdı benim öyle güncelleme rom yükleme versiyon yükleme falan gibi detaylara ayıracak zamanımda yok bilgimde sadece marketten bi kaç uygulama internet sosyal ağlar ve telefon olarak kullancam bu cihazı nasıl tavsiye edermisiniz aldığım gibi orjinal kullanabikirmiyim veye illede güncelleme vs yapmam gerekecekmi bir de marketi kullanabilecekmiyim herangibi bişey eden ugraşmadan yardımcı olursanız çok sevinirim çünki çok kafam karıştı
  • Arkadaşlar cihazimi her gece yatarken sarja koyuyorum. Sabah kalktığımda alıyorum. Cihaza zararı varmı yoksa elektrik vermeyi kesiyormu cihaz acaba ?
  • arkadaşlar sonradan yüklediğim herhangi bi klavye skinini aktif edemiyorum , kurduğum klavyeyi telefonun hangi ayarından aktif edicem?
  • Arkadaşlar,
    HTC DHD kullanıyorum ve şöyle bir sorun yaşıyorum; telefonum şebekeye bağlı gözükmesine rağmen arandığımda ulaşılamıyorum, arkasından Turkcell'den "şu numara sizi aradı ulaşamadı" diye mesaj alıyorum. Sorun her zaman yaşanmıyor, hatta arayan kişi ulaşılamıyor dedikten sonra bir kaç kere daha dener ise bana ulaşabiliyor. Benzer sorunu yaşayanınız var mı? bir çözüm öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevat_kelle

Arkadaşlar,
    HTC DHD kullanıyorum ve şöyle bir sorun yaşıyorum; telefonum şebekeye bağlı gözükmesine rağmen arandığımda ulaşılamıyorum, arkasından Turkcell'den "şu numara sizi aradı ulaşamadı" diye mesaj alıyorum. Sorun her zaman yaşanmıyor, hatta arayan kişi ulaşılamıyor dedikten sonra bir kaç kere daha dener ise bana ulaşabiliyor. Benzer sorunu yaşayanınız var mı? bir çözüm öneriniz var mı?

Evet zaman zaman aynı sorun ben de yaşıyorum. Ve her gece mutlaka şarja takıyorum. Şarj 1 gün gidiyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

Makinanın ekran kapanma süresini 1 dk olarak ayarladım. Ekran kapandıktan sonra yeniden kullanmak istediğimde cihazın açma kapama düğmesini kullanarak ekranı yeniden açabiliyorsunuz. Ekrana dokunarak veya en alttaki home tuşuna dokunarak ekran açılmıyormu? Yani böyle bir ayar varmı? Her defasında cihazın açma kapama düğmesine basmak bana pratik ve sağlıklı gelmediğinden paylaştım.
  • malesef öyle bir ayar yok. Açmak için düğmeyi kullanacaksınız. Bir de tap tap app adlı bir program vardı. Sensör ile ekranı açıp kapatabiliyorsunuz. 2 kereye ayarladığınızda parmağınızı sensörün önünden 2 kez geçirirseniz ekran kapanıyor veya açılıyor. deneyin.

Ekleme: Bu konunun ilk mesajında programı paylaşmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 25 Ekim 2011; 11:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saraçoğlu

arkadaşlar sonradan yüklediğim herhangi bi klavye skinini aktif edemiyorum , kurduğum klavyeyi telefonun hangi ayarından aktif edicem?

???
  • mesaj yazdığınız bölüme basılı tutunca klavye seçeneği gelir.
  • HTC'den sevindiren Android 4.0 açıklaması!

Cep devi HTC, Android 4.0'ı bir süre inceledikten sonra "mümkün olduğunca çok cebi" mobil işletim sisteminin yeni sürümüne yükseltmeye karar verdi.

Bazılarımızın hatırlayacağı gibi HTC, Android 4.0 "Ice Cream Sandwich"in yayınlanmasının ardından, onu heyecan verici bulduğunu ve incelemeye başladıklarını açıklamıştı. HTC'nin canının gerçekten Dondurmalı Sandviç çektiğini gösteren bu açıklaması, HTC sahiplerini oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

İşte HTC'nin açıklamalarından alıntılar:

"Android cihazlarına sağladığımız devamlı ve hızlı yükseltmelerle endüstri lideri olarak tanınıyoruz. Bu, Ice Cream Sandwich'te de değişmeyecek."

"Yükseltmeler, en iyi performans ve kullanılabilirliği sağlamak için donanım ve yazılımın dikkatli bir dengelemesini gerektirir. Ürün portföyümüzü inceliyoruz, bizi izlemeye devam edin."

"Hedefimiz, mümkün olduğunca çok HTC cihazını yükseltmek. Hangi cihazlar olacağını, zamanı ve detayları önümüzdeki haftalarda sizlerle paylaşacağız!"

CHIP Online yorumu:

HTC'nin "mümkün olduğunca çok cihaz" sözünün gerçekten birçok cihaz için geçerli olmasını ve HTC'nin HTC Desire'ın Gingerbread'e yükseltilmesindeki hatasından ders almış olmasını umuyoruz.

• teknik destek bakımından berbat bir firma. 3 kere aynı arızadan ötürü servise vermeme rağmen değişim yapılmadı. htc ye telefon ettiğimde teknik servis raporu bu şekilde diyip aynı safsataları okuyolar. kısacası samsung varken htc yi düşünmeyin bile
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.