Şimdi Ara

★★★ HTC Desire HD Kullanıcılar Kulübü [ Destek | Bilgi ] ★★★ (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.610
Cevap
14
Favori
302.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook messenger ve bazı uygulamaları yükleyemiyorum. oysa markette türkiyeden insanların yorumlarını okuyorumi, demek ki indirebilmişler, bunun sebebi nedir? bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baptism

Facebook messenger ve bazı uygulamaları yükleyemiyorum. oysa markette türkiyeden insanların yorumlarını okuyorumi, demek ki indirebilmişler, bunun sebebi nedir? bileniniz var mı?

market enabler
  • quote:

Orijinalden alıntı: naxxa

Sensation mı HD mi hangisi sizi memnun etti daha çok? (performans üstünlüğünden bahsetmiyorum, her yönden düşünürsek memnun etmesi bakımından sordum)

Sensation..
  • Arkadaşlar internette ve forumda araştırdım ama net bir cevap bulamadım. Kardeşim Hong Kong'tan DHD almış Temmuzda. Burada kaydettirdi telefonu ve gayet güzel kullanıyordu. Ancak fabrika ayarlarına döndükten sonra telefon sim kart görmemeye başladı. Sim kart yeni, başka sim kartlarda denedik olmuyor. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş. içinde 2.2 yüklü. Acaba yazılım sorunu mudur, nasıl çözebiliriz?
  • Arkadaşlar Sense hesabı kullanmanın ne faydası var? Kullananlar açıklayabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar.Bende aranıza katıldım.Elimde 2.3.3 sürümüne güncellenmiş 2.36 build nolu vodofone'dan alınma htc desire hd var.Telefonuma rom yüklemek istiyorum.Arkadaşların hazırladığı teknik rehberi tamamen okudum.Fakat;telefonumun orjinal romunun yedeğini almak istiyorum.
    Bu yedeği telefonu downgrade etmeden nasıl yedekleyebilirim?
    Teknik rehberde telefonun rootlanması için downgrade edilmesi gerekiyor.Clockwork recorvery yüklenebilmesi içinde telefonun root olması gerekiyor.Dolasıyla telefonun içerisindeki orjinal sürümü downgrade etmeden 2.3.3'ü nasıl yedeklerim.Şimdiden teşekkür ederim.Acil cevaplarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar bende hd kullanıcısıyım benide eklerseniz sevinirim.bi de bişey sorcam pilin durumuna nerden bakıyorz ??? yüzde olarak
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. Bende yeni katıldım aranıza. Htc Desire HD olarak aslında çok memnun kalacağımı düşünüyorum. Ama şuan büyük bir sorunum var. O da WiFi sorunu! Burada dahi araştırmalarım da sorunu çözebileceğim birşey görmedim. "Tarıyor-Bağlanıyor-Bağlantı Kesildi" 3 lemesinden bir türlü kurtulamadım. Lütfen bunun için ciddi anlamda bir yardım getirin bana. Hevele alıp elimizde kalmasın telefon :(
  • Htc Desire HD WWE_2.50.405.2 Sürüm Resmi stoch Rom

http://www.****.com/?d=CT77IDEH
    megaupload
    batarya da çok iyileşme var tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan dogan -- 31 Ağustos 2011; 20:14:17 >
  • ilk aldığım zamanlardan beri fazla rahatsız etmeyen birkaç tane;

1.mesaj geldikten sonra okumadan direk silmeye çalışırsam mesaj siliniyor ama mesaj widget'ında rakamsal olarak 1 gibi görünmeye devam ediyor batarya çıkarmayana kadarda silinmiyor...

2. oluşturduğum klasörlere attığım simgeler bazen görünüyor bazen de android simgelerine dönüşüyor nasıl dönüşüp dönüşmediğini anlamış değilim.

3 son gelen günceleme de wireless çekim gücünün azaldığını biliyordum, ama giderek arttı sanki, evin içinde iki odadan sonra görmüyor kesinlikle, yeni güncelleme geldiğini okumuştum ama daha bende gözükmedi.
  • arkadaşlar galeride telefondaki tüm videoların görünmemesini nasıl ayarlayabilirim? yani hafıza kartına herhangibir klasöre attığım videonun galeride görünmesini istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

arkadaşlar galeride telefondaki tüm videoların görünmemesini nasıl ayarlayabilirim? yani hafıza kartına herhangibir klasöre attığım videonun galeride görünmesini istemiyorum

Ben şu şekilde yaptım ve çalıştı.

Hafıza kartında bir klasör oluşturdum, onun içinde .nomedia adlı bir dosya oluşturdum sonra da resimleri bu klasöre koydum. En son olarak galeriye döndüm ve taşımış olduğum resimler yoktu zaten adet sayısı da azaldı hemen

• arkadaşlar telefon yavaşlamaa başladı sizce normal mı yoksa servise gönderiyim mi takılıyo felan özellikle mesajlarda felan,sinir olmaya başladım.hiç bi tane bile uygulama felan da yok.sadece angry bırds var başka da bişi yok....ama telefon kasıyo gibi .... bi fikri olan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: batıkanbjk

arkadaşlar telefon yavaşlamaa başladı sizce normal mı yoksa servise gönderiyim mi takılıyo felan özellikle mesajlarda felan,sinir olmaya başladım.hiç bi tane bile uygulama felan da yok.sadece angry bırds var başka da bişi yok....ama telefon kasıyo gibi .... bi fikri olan var mı???

Eğer çok fazla mesaj biriktirirsen biraz yavaşlama olması normal, bende de 5000msjdan sonra yavaşlama olmaya başlamıştı.
  • Benim telefonda şebeke sorunu çok yaşanıyor, mesela arkadaşımın dandik telefonu var full çekerken benim hiç bir tane bile çekmiyor. Geçen şehirden biraz uzağa gittik bu sorunla karşılaştım. Bazende internet açılmıyor hattımdamı problem var telefonda mı anlamadım gitti. Çok şikayetçiyim bu konudan. Ayrıca şu fotoğraf çekince arkadan güneş filan gelince ekran görüntü çok fena kararıyor bunu nasıl engellicez yokmudur bir çaresi ?

Bahsettiğim olay şudur ss ile destekliyim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 2 Eylül 2011; 17:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Benim telefonda şebeke sorunu çok yaşanıyor, mesela arkadaşımın dandik telefonu var full çekerken benim hiç bir tane bile çekmiyor. Geçen şehirden biraz uzağa gittik bu sorunla karşılaştım. Bazende internet açılmıyor hattımdamı problem var telefonda mı anlamadım gitti. Çok şikayetçiyim bu konudan.

Telefonuzu rootlayıp(ki ss aldığınıza göre evet) yeni ROM kurduysanız radio/RIL uyumsuzluğu olabilir. O yüzden GPS, Wi-fi, 3G gibi ağsal işlemlerde sorun yaşarsınız. Tavsiye edilen radio filan vardır onu deneyin yada 12.54.60.25_26.09.04.11_M2 flashlayın. Eğer Rom değişikliği, şebeke problemi vs. yoksa telefonun donanımsal arızası olabilir. Bildiğimiz gibi anten telefonun alt kapağında. Önerebileceklerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pingme

quote:

Benim telefonda şebeke sorunu çok yaşanıyor, mesela arkadaşımın dandik telefonu var full çekerken benim hiç bir tane bile çekmiyor. Geçen şehirden biraz uzağa gittik bu sorunla karşılaştım. Bazende internet açılmıyor hattımdamı problem var telefonda mı anlamadım gitti. Çok şikayetçiyim bu konudan.

Telefonuzu rootlayıp(ki ss aldığınıza göre evet) yeni ROM kurduysanız radio/RIL uyumsuzluğu olabilir. O yüzden GPS, Wi-fi, 3G gibi ağsal işlemlerde sorun yaşarsınız. Tavsiye edilen radio filan vardır onu deneyin yada 12.54.60.25_26.09.04.11_M2 flashlayın. Eğer Rom değişikliği, şebeke problemi vs. yoksa telefonun donanımsal arızası olabilir. Bildiğimiz gibi anten telefonun alt kapağında. Önerebileceklerim bunlar.

Hocam ssyi pc ye atıp oradan yükledim. Root ne demek bilmiyorum rom da kurmadım. Bildiğiniz orjinal halinde telefon dediğiniz şeyleri anlamadım telefon hakkında o kadar bilgim yok. Kolay yoldan yardımcı olabilirmisin.

• quote:

Hocam ssyi pc ye atıp oradan yükledim. Root ne demek bilmiyorum rom da kurmadım. Bildiğiniz orjinal halinde telefon dediğiniz şeyleri anlamadım telefon hakkında o kadar bilgim yok. Kolay yoldan yardımcı olabilirmisin.

Ben SS deyince kamera görüntüsü olduğunu unuttum tabi. Eğer orjinal haldeyse zaten radio flashlamanız mümkün değil. Zaten telefon üzerinde orjinal olarak verdiğim radio versiyonu var. Herneyse. 2 problem kalıyor:

1.Şebeke : Eğer arkadaşınzlar aynı şebekeyi kullanıpta telefonunuz çekmiyorsa sorun burada değildir.
    2.Telefonun anteninde problem : Anten telefonun alt SIM değiştirme kapağında kapağı çıkarırken zedelenme vb. durumlar söz konusu olabilir.

Önerebileceğim şebeke durumunu ön planda tutmanız birkaç deneme daha yapın hatta imkanınız varsa desire hd farklı operatör ile kıyaslayın. Eğer şebekede de değil ise servise götürmeniz gerekebilir. Yazılımsal olsaydı daha fazla yardımcı olabilirdim.

Not: wi-fi şifresiz olan bölgelerde 'mobil şebeke' açılmayabiliyor. 2. defa kapayıp açmanız gerekebilir.

• Teşekkür ediyorum, bazen baz olsa bile interneti mobil şebeke tikine tıklamama rağmen açmıyor bu neden kaynaklanır bilginiz var mı ?
  • Arkadaşlar kolay gelsin hepinize,
    Bir sorum olacaktı ben 2.el aldım telefondan yalnız market kısmına girdiğim zaman eski sahibinin gmail hesabını otomatik getiriyor ne yaptımsa yeni açtığım gmail hesabını getirtemedim dolaysıyla marketi kullanamıyorum fabrika ayarlarına dönmeden eski mail adresini değiştirme imkanımız varmı, varsa nasıl yapabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.