Arkadaşlar, arkadaşım telefonumu kurcalarken ana ekran üzerindeki saat ve hava durumunu gösteren widgetı kaybetti. Tekrar nasıl getirebilirim? Şimdiden teşekkürler....
quote:
Orijinalden alıntı: Karubpoz
Arkadaşlar, arkadaşım telefonumu kurcalarken ana ekran üzerindeki saat ve hava durumunu gösteren widgetı kaybetti. Tekrar nasıl getirebilirim? Şimdiden teşekkürler....
Ekrana basılı tut Widget ekle de oradan görünmesini istediğin widget'i seç..
Maalesef orada istemiş olduğum şekilde olmuyor. Hava durumu veya saat bilgileri ayrı ayrı geliyor. Teşekkürler.
Gerek kalmadı arkadaşlar. Saat seçiminden yapabiliyormuşum. Teşekkürler.
garanti bankasınınki sorunlu. adam gibi yapamadılar gitti. iş bankasınınkini aylardır sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sene1983
Arkadaşlar
Hala root etmeden screen shot alamıyor muyuz?
Bu nasıl iş ya?
Alıyoruz hocam uzun zamandır.
MyPhoneExplorer'ı telefon ve pc üzerinden açıyorsunuz. Pc'deki programda yukarıdan Araçlar>Ekran görüntüsünü yükle diyorsunuz işlem tamamdır. Şuan telefonum yok hatırladığım kadarıyla böyleydi. Deneyin olmazsa tekrar bakalım.
+1 Benide ekleyebilirsiniz saygılar :)
Arkadaşlar ttnetten rt-206 modem kullanan var mı? 2-3 tane rom yüklememe rağmen wifi ye bağlanamıyorum.Acaba modemle ilgili bir ayar mı gerekiyor? Telefonda bişey bulamadım da?
quote:
Orijinalden alıntı: shademan34
Arkadaşlar ttnetten rt-206 modem kullanan var mı? 2-3 tane rom yüklememe rağmen wifi ye bağlanamıyorum.Acaba modemle ilgili bir ayar mı gerekiyor? Telefonda bişey bulamadım da?
rt-206 nn arayüzünde kablosuz ayarlarının içinde "kanal ve SSID" var, ordan kanalları aşağı doğru düşür. bende de böyle bi sorun olmuştu. kanalı 8 e ayarlayınca çözüldü dostum. (rt-206 arayüze girmek için tarayıcıya 192.168.2.1 yazıp entera basın)
Herkese selam dhd kullaniken konunun ilk baslrinda cok mesajim vardi hatirlayan hatirlar.
site actim tamamen amatorce
Burda yazilanlari temize gecme ve duzen olusturma babinda Dhd ile ilgili psylasimlarinizi yapabilirsiniz.
rt-206 nn arayüzünde kablosuz ayarlarının içinde "kanal ve SSID" var, ordan kanalları aşağı doğru düşür. bende de böyle bi sorun olmuştu. kanalı 8 e ayarlayınca çözüldü dostum. (rt-206 arayüze girmek için tarayıcıya 192.168.2.1 yazıp entera basın)
Dostum kanal ayarı benimkinde 4 dü.12 ye kadar çıktım nafile.Acaba her ayar değişikliğinde modemi aç kapa mı yapmam gerekiyor?
telefonu aldım ama pek bi bilgim yok. uygulamaları oyunları indirdim takılıyorum öyle. bu başlıktaki ilk 10 sayfayı okudum kendimi fransız hissettim. nece konuşulduğunu bile anlamıyorum. benim tek bi konuda sıkıntım var. telefon tuş kilidindeyken çaldığında aramayı kabul yada red etmek için aşağı veya yukarı kaydırmak gerekiyor. telefon cebimdeyken çaldığında çıkartırken kendiliğinden kabul yada reddiyor. bunu önlemek için yapabileceğim bişey var mıdır? türkçe olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
ayarı değiştirdikten sonra kaydet dediğinde modem kapanıp açılıyor zaten
Benim uzun süredir kafamı kurcalayan bir mevzu var arkadaşlar. Iphone 4 ile çekilen fotolar nedense bizim htc desire hd'lere göre çok daha canlı ve gerçekci duruyor. Sadece bana da öyle gelmiyor başkaları da o yorumu yapıyor. Acaba ayarlarını mı beceremiyorum yoksa iphone kamerası daha mı iyidir çözemedim gitti...
Merhaba,
Adw launcher da sorun yaşayan var mı? Bende menü de geçişler çok ağır, kasilarak geciyor. Bir çaresi var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: BaTMaN_07
Benim uzun süredir kafamı kurcalayan bir mevzu var arkadaşlar. Iphone 4 ile çekilen fotolar nedense bizim htc desire hd'lere göre çok daha canlı ve gerçekci duruyor. Sadece bana da öyle gelmiyor başkaları da o yorumu yapıyor. Acaba ayarlarını mı beceremiyorum yoksa iphone kamerası daha mı iyidir çözemedim gitti...
Desire Hd ile çektiğim bir detay fotograf.. fikir sahibi olmak isteyenler için
Telefonu 2-3 saat kullandıktan sonraki görüşüm
-Hapörlör sesi az. -Kamerası 8MP gibi gözükmüyor. -Şarj gerçekten çabuk bitiyor. -Mesaj ve E-mail'e mp3 koyamadım.
Android 2.2 yüklü.
Widget'lardan kişileri ekledim ama gruplara kişi ekleyemiyorum ? Kişi ekle dediğimde hiç bir isim göremiyorum.
Önerebileceğiniz program vs. varmıdır acaba ?. Hiçbir bilgim yokta
Şarj süresi nedir acaba ? Kaç saat sürüyor full şarj olması