leedroid 3.1.2 yükledim az önce. titanium setcpu root çalışmıor. oysa superuser yüklü. şaşırdım. problem nedir bileniniz var mı?
Telefonumda CoreDroid v6.7 ve kernel olarakta LeeDroid v.3.1.3 yüklü. Fakat telefonu kullanmazken bile çok hızlı batarya tükeniyor. Örneğin kullanmadan geçen süre 1.30 saat, fakat bataryada %11 azalma var. Acaba bu neden olabilir. Yanlış bir şeylermi yaptım acaba?
@danverna ayni romu ayni kernel ile kullaniyorum. Ben de oyle bir durum soz konusu degil. Ayarlari tekrar bir gozden gecirin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: azizbaris
@danverna ayni romu ayni kernel ile kullaniyorum. Ben de oyle bir durum soz konusu degil. Ayarlari tekrar bir gozden gecirin derim.
Ayarlardan Kastınız nedir? Neredeki Ayarları düzeltmem gerekiyor? Ayarlarla ben oynamadımki aslında.. Bir şeyin ters olduğu belli.. Kullanmaz iken çok hızla batarya azalıyor.. Ne neden Olabilir.. Teşekkürler..
Islemci hizini cok yuksek ayarlamis olabilirsiniz senkronizasyonlarin guncelleme araligini kisa tutmus olabilirsiniz ekran aydinlatmasi son seviyede olabilir. Veya arka planda bataryayi fazla tuketen bir program vardir.
quote:
Islemci hizini cok yuksek ayarlamis olabilirsiniz senkronizasyonlarin guncelleme araligini kisa tutmus olabilirsiniz ekran aydinlatmasi son seviyede olabilir. Veya arka planda bataryayi fazla tuketen bir program vardir.
Bu dediklerinizi düşük seviyede ayarlamaya çalışacağım.. Aslında pek oynamadım bu dediklerinizle.. Arka planda bataryayı fazla tükeden proğram varsa nasıl bulacağım. Nasıl kapayacağım bunu çok da iyi bilemiyorum ama.... Advanced task killer yükledim şimdi.. onunla çalışanları kapadım.. Başka birşey yapmalımıyım.. Çünkü hala hız ile azalıyor.. İlk kez oluyor.. Neredeyse gözle görülecek.. Teşekkürler..
Ilk basta task killeri kaldirin telden. O program aksine pili daha fazla tuketir. Ayarlardan tel.hakkinda ya girin oradan pil ve pil kullanima girip neyin ne kadar pil harcadigina bakabilirsiniz.
quote:
Ilk basta task killeri kaldirin telden. O program aksine pili daha fazla tuketir. Ayarlardan tel.hakkinda ya girin oradan pil ve pil kullanima girip neyin ne kadar pil harcadigina bakabilirsiniz.
Rica ederim. Önce task kiileri kaldırıp, sonra bir restart atın, ayarları yapın. Umarım bendeki gibi pil durumu olur.
quote:
Orijinalden alıntı: denverna
quote:
Orijinalden alıntı: ffaarruukk
asıl amacım usb kablosuyla bilgisayardaki interneti telefonumda kullanmak. kablosuz modem olmadığından anca böyle kullanabiliyordum interneti ama şimdi onuda kullanamıyorum. Bu yüzden kafama takmış vaziyetteyim.. Yardım edebilecek biri aranıyor.
Bilgisayarındaki virus proğramlarını kapa. o sekilde bir dene..
connectify adlı prgoramı pc nize yükleyin daha sonra adımları tek tek yaparak pc nizde kullandığınız interneti kablosuz ağa dönüştürebilir böylece telefonu pc ye bağlamadan wifi ile internette gezinebilirsiniz.
ÖNEMLİ BU KONUYA CEVAP VEREBİLECEK HTC DESTEK HATTI DA APIŞIP KALDI CEVAP VEREMİYOR TELSİM DESTEK HATTI arkadaşlar internete girdikden sonra bazı adresleri açarken pop-up kapatınız yada adrese pop-up acın yazıyor pop-up lar hakkında bilgisi olan varmı....
leedroide geçince google navigasyonum uçtu. geri getirmenin bi yolu var mıdır*
ya da güncel igo link olan varm ı? başka navigasyon programlarına da açığım mapquest gibi
cihazım T-Mobile Almanya cihazı bunu daha önce de belirtmiştim zaten.. Ankara'da bunu 2.2.1 Türkçe Froyo ya da Gingerbread'e çevirecek bir yer var mı?? Gold Card, downgrade, HATA 131 falan çıkamadım işin içinden ve daraldım...
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
2.2.1 Türkçe Froyo
Arkadaşlar telefonu yeni aldığım için içindeki işletim sistemini bilmiyorum ama yukarıdaki arkadaşın yazdığın FROYO'yu telefona nasıl yükleyebilirim ? Netten araştırdım ama bişeyler bulamadım....
ayarlar>telefon hakkında>yazılım bilgisi burada yazar telefonunun sürümü. en kötü ihtimal 2.2 froyodur, en iyi ihtimal 2.3 gingerbread tir zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: ercanekon
ayarlar>telefon hakkında>yazılım bilgisi burada yazar telefonunun sürümü. en kötü ihtimal 2.2 froyodur, en iyi ihtimal 2.3 gingerbread tir zaten.
2.3.4 nedir hocam
quote:
Orijinalden alıntı: armydc
quote:
2.3.4 nedir hocam
froyo nun alt sürümleri vardı ya. 2.2.1 gibi, 2.3.4 de gingerbread in alt sürümü. 2.3 olan temeli yani.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: armydc
quote:
2.3.4 nedir hocam
froyo nun alt sürümleri vardı ya. 2.2.1 gibi, 2.3.4 de gingerbread in alt sürümü. 2.3 olan temeli yani.
iyi bişey yani
yani
arkadaşlar aylık günlük wifi-3g kullanımı gösteren program ne var?