Şimdi Ara

htc desire hd mi iphone 4 mü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek fatura ödüyorsanız vodafone desire hd kampanyası güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

+ desire HD , Iphonedaki kısıtlamalara uyuz oluyom

JAilbreak diye birşey var heralde,ayrıca vodafone 11tl'ye ayda desire veriyo desire iphone4'ten üstün olsaydı iphone a da öyle kampanyalar yapılırdı.

JB yapılan cihazlarda sıkıntı oluyo kimse almıyo bile çok bilmişlik yapmaya gerek yok 11 lirası falan filan faso fiso kim 11 liraya desire veriri, , adamlar seni 24 ay bağlıyo ondan sonra öde dur, 1000 liralık mal 2500 lira oluyo

jb yapılan cihazlarda sorun mu oluyor nerden duydun yunus bunu

• HTC DESİRE HD SİPARİŞ VERDİM GELİYOR ALLAH KISMET EDERSE
  • Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Güle güle kullanın.

Tşk ederim. Bu arada inşallah android güncellemeleri devam eder bu tlf da 2.3 gibi ?
  • 2.3 büyük ihtimalle gelecek bu cihaza. Donanımı hayli hayli destekliyor zaten.
  • Hayirli olsun hocam ne diyelim
  • desire hd alıcam ama nerden alayım...HB de stokta yok..stokta olduğunda bile 3 günde geliyo şimdi sipariş etsek 15 günde gelmez...
  • pardn varmış stoklarında...
  • stoklarında var ama süper hızlı gönderi yazıyor. 2. gününde hala kargoya verilmedi. : )
  • htc almakla hata mı ettim bilmiyorum sizce nasıl ürün ihtiyacımı karşılar mı iphone 4 mu alsam geri iade edebilirim?
  • iphone 4 bulabilmen cok zor. htc de güzel alettir ama tabi beklentilerin önemli. iphone un vaadettiklerini az cok biliyorsunuzdur zaten. htc de benzer seyler vaadediyor fakat android de ios kadar kaliteli uygulamalar olmaması ve biraz daha fazla kaynak tuketmesi aradaki bazı farklar. bence pişman olmazsınız ama iphone kullanmak gerçekten guzel (bunu daha önce htc kullanmış birisi olarak soyluyorum) daha farklı ve rahat geliyor.
  • bence bu zamandan sonra hic biri alinmaz illa htc istiyorsan desire s cikti,martda ,nisanda ala bilirsin, yada bir az daha bekle martda optimus 2x,nisanda motorola atrix,galaxy 2s piyasada olucak onlardan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 15 Şubat 2011; 16:42:36 >
  • Ben internet sayfalarındaki videoları izlemek istiyorum Desire hd bunları yapabilir sanıyorum flash player uygulaması var. Sanırım bu işi görür. Bide android 2.3 destekler mi onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe83

Ben internet sayfalarındaki videoları izlemek istiyorum Desire hd bunları yapabilir sanıyorum flash player uygulaması var. Sanırım bu işi görür. Bide android 2.3 destekler mi onu merak ediyorum.

güncellemelerin gelme ihtimali en yüksek telefonlar nexus serisi telefonlar. malum google ın resmi telefonu oldugu için donanımı yettiği sürece güncelleme alacaktır.
  • Peki videoları açma konusunda nasıldır bu tlf flash desteği olması videoları açabilmesi anlamına gelmez mi?
  • quote:

Peki videoları açma konusunda nasıldır bu tlf flash desteği olması videoları açabilmesi anlamına gelmez mi?

Flash 10.1 destegi olan her telefon sistem acabilir. Android dede bu 2.2 surumunden sonra mevcut. İos da skyfire adli bir web tarayicisi ile flash videolar izlenebiliyor ama biraz dolayli bir yontem. Android in sagladigi bildigimiz bilgisayardaki flash.
  • tşkler yardımlarınız için.
  • htc desire hd şarj sorunu şimdilik görmedim ama sesi az çıkıyor o en kötüsü internetten bir video izlerken şöyle ağız tadıyla bir video izleyemiyoruz. Sesli olarak !!!
  • quote:

htc desire hd şarj sorunu şimdilik görmedim ama sesi az çıkıyor o en kötüsü internetten bir video izlerken şöyle ağız tadıyla bir video izleyemiyoruz. Sesli olarak !!!

kötu oldu desene hocam senin için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.