Şimdi Ara

htc desire hd mi iphone 4 mü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de halen hangi telefonu alsam diye dusunuyorum. Cok fazla karsilastirma okudum ve izledim. Yabanci sitelerde karsilastirma hep HTC Desire (HD ile degil. Desire HD iphone 4'e gore cok daha ustun bir telefon. Ayni kefeye koymak her iki telefon icin de haksizlik.) ile Iphone 4 arasinda yapiliyor. Bu karsilastirmalarin %90'i iki telefonun performanslarinin neredeyse ayni oldugunu kil payi farkla HTC Desire in onde oldugunu gosteriyor.

Desire websayfalarini biraz daha hizli aciyor, videolari daha hizli yukluyor. Iphone navigasyonda bulunulan yeri daha hizli bulsada yon arandigi zaman Desire daha hizli ve daha az hata yaparak yonu buluyor. Malzame kalitesi iphoneda daha iyi olmasina ragmen fiziksel tuslar Desire'i daha kullanisli yapiyor. Desire flash destekledigi icin web sayfalari daha dogru goruntuluyor. Iphonun batarya suresi daha uzun. 2. kamerasai var.(gerci son 2 telefonumda cift kamera vardi kac kere kullandim?) iphone icin yaklasik 4 kat daha fazla uygulama olmasina ragmen Androidin son 2 yilda gelisimi goz onunde bulundurulursa bu farkin 1 yildan kisa bir sure icinde kapanacagini dusunuyorum. Surekli muzik dinleyen biriyseniz iphone alarak bir de ipod sahibi olundugunu unutmamak gerekir. Ancak 2 cihazin fiyatlari arasinda cok fazla fark var. HTC icin yapilan kampanyalarin iphone icin yapilmiyor olmasindan daha normal birsey olmaz. Kampanyayi ve fiyati belirleyen sey yalnzca cihazlar arasindaki fark degil. Iphone bir simge (life style image). Bu fark 2 cihaz arasinda buyuk bir farka sebep oluyor.

Iphone 4 bulmak zor demisler. HTC Desire'i bulmak daha da zor. Turkcell satmiyor. Az da olsa Desire HD satiyor;ar. O da cok buyuk. Ben bu durumu pek haz etmiyorum. Vodafon'dan rahatlikla alinabilir ancak Android Market yuklu olmuyor yine bir suru islemle ugrasmak gerekiyor. Vodafone cok fazla kisitlama ve gereksiz yazilim koyuyor telefonlara. 4 yil once N73'umu Ingilterede Vodafondan almistim. O donem kurtulamadigim bir suru Vodafone uygulamasi vardi. Bunun disinda mesela farkli amaclarla kullanilmamasi icin (bu sebeple oldugunu bir forumda okumustum) fotograf cekerken ses cikiyordu.Kapatmak mumkun degildi. Benzer seyler istemiyorum telefonda. Bu sebeple 1 aydir telefon alamadim kendime. Belki de Turkcellden kucuk ya da orta paketle bi iphone alinabilir.

Halen kararsizim HTC Desire mi iphone 4 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: crimsonsky

Ben de halen hangi telefonu alsam diye dusunuyorum. Cok fazla karsilastirma okudum ve izledim. Yabanci sitelerde karsilastirma hep HTC Desire (HD ile degil. Desire HD iphone 4'e gore cok daha ustun bir telefon. Ayni kefeye koymak her iki telefon icin de haksizlik.) ile Iphone 4 arasinda yapiliyor. Bu karsilastirmalarin %90'i iki telefonun performanslarinin neredeyse ayni oldugunu kil payi farkla HTC Desire in onde oldugunu gosteriyor.

Desire websayfalarini biraz daha hizli aciyor, videolari daha hizli yukluyor. Iphone navigasyonda bulunulan yeri daha hizli bulsada yon arandigi zaman Desire daha hizli ve daha az hata yaparak yonu buluyor. Malzame kalitesi iphoneda daha iyi olmasina ragmen fiziksel tuslar Desire'i daha kullanisli yapiyor. Desire flash destekledigi icin web sayfalari daha dogru goruntuluyor. Iphonun batarya suresi daha uzun. 2. kamerasai var.(gerci son 2 telefonumda cift kamera vardi kac kere kullandim?) iphone icin yaklasik 4 kat daha fazla uygulama olmasina ragmen Androidin son 2 yilda gelisimi goz onunde bulundurulursa bu farkin 1 yildan kisa bir sure icinde kapanacagini dusunuyorum. Surekli muzik dinleyen biriyseniz iphone alarak bir de ipod sahibi olundugunu unutmamak gerekir. Ancak 2 cihazin fiyatlari arasinda cok fazla fark var. HTC icin yapilan kampanyalarin iphone icin yapilmiyor olmasindan daha normal birsey olmaz. Kampanyayi ve fiyati belirleyen sey yalnzca cihazlar arasindaki fark degil. Iphone bir simge (life style image). Bu fark 2 cihaz arasinda buyuk bir farka sebep oluyor.

Iphone 4 bulmak zor demisler. HTC Desire'i bulmak daha da zor. Turkcell satmiyor. Az da olsa Desire HD satiyor;ar. O da cok buyuk. Ben bu durumu pek haz etmiyorum. Vodafon'dan rahatlikla alinabilir ancak Android Market yuklu olmuyor yine bir suru islemle ugrasmak gerekiyor. Vodafone cok fazla kisitlama ve gereksiz yazilim koyuyor telefonlara. 4 yil once N73'umu Ingilterede Vodafondan almistim. O donem kurtulamadigim bir suru Vodafone uygulamasi vardi. Bunun disinda mesela farkli amaclarla kullanilmamasi icin (bu sebeple oldugunu bir forumda okumustum) fotograf cekerken ses cikiyordu.Kapatmak mumkun degildi. Benzer seyler istemiyorum telefonda. Bu sebeple 1 aydir telefon alamadim kendime. Belki de Turkcellden kucuk ya da orta paketle bi iphone alinabilir.

Halen kararsizim HTC Desire mi iphone 4 mu?

ikisi arasında kaldıysanız bütçeniz iphone 4 e yetiyor(dolayısıyla desire'a da). android ios arasındada kesin bir tercihiniz yok yani ikiside olabilir sanırım. eğer öyleyse bence biraz daha bekleyip çift çekirdekli modellere yönelebilirsiniz. en yakın aday olarakda galaxy s II görünüyor. ama yok ben bekleyemem derseniz ben kişisel olarak iphone öneririm. hiç yoksa ikinci elde değer kaybetmez ilerde pişman olursanız hemen satıp gelen parayla bir desire alabilirsiniz

• Desire

5800'a özenti telefonu felan diyolar herkezde var diyolar ama ben herkezin elinde bi ayfon görüyorum nedense

Anti Iphone
  • Arkadaşlar bugün htc desire hd geri sattım ve zarar ettim. Ama şunu anladım. İphone 4 aldım. Onun yerine ve htc desire hd iphone yanına bile yaklaşamaz. Neden mi bir kere şarjı hemen bitiyor. İkincisi ekranı çok parlıyor. Üçüncüsüde sesi o kadar az çıkıyor ki duymak imkansız. Diğer yönlerden güzel cihaz ama çok büyük ve tabiri cahiz ise tam bir kalas. Sakın hatice desire hd almayın önermem. Bekleyin galax s 2 filan alırsınız. Yoksa iphoneden şaşmayın Sakın benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Desire

5800'a özenti telefonu felan diyolar herkezde var diyolar ama ben herkezin elinde bi ayfon görüyorum nedense

Anti Iphone

ayfon kaliteli oldugundan dolayi görüyorsun hocam

5800 ise özenti millet ondan görüyor bundan görüyor güzel diyor alıyor ama sonradan basına bela geliyor verdigi paraya üzülüyor

• Arkadaşlar htc desire hd bendede daha üstün bir telefon. Bende htc almıştım fakat boyutu yüzünden iade edip iPhone aldım ama androidin özgürlüğü beni cezbediyor. htc sedire HD yerine yeni çıkacak olan modeller düşünülmeli bence. Arkadaşın dediği gibi galası s 2 olabilir mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe83

Arkadaşlar bugün htc desire hd geri sattım ve zarar ettim. Ama şunu anladım. İphone 4 aldım. Onun yerine ve htc desire hd iphone yanına bile yaklaşamaz. Neden mi bir kere şarjı hemen bitiyor. İkincisi ekranı çok parlıyor. Üçüncüsüde sesi o kadar az çıkıyor ki duymak imkansız. Diğer yönlerden güzel cihaz ama çok büyük ve tabiri cahiz ise tam bir kalas. Sakın hatice desire hd almayın önermem. Bekleyin galax s 2 filan alırsınız. Yoksa iphoneden şaşmayın Sakın benim gibi

HTC Desire HD bu kadar kötü mü gerçekten. Bende 2 yıldır sıfır aldığım iphone 3G mi kullanıyorum ve artık yeni birşeylere bakmaya başladım .

Yok ya herhalde iphone alırım yine. iphone 4 ün fiyatı birazdaha makul olsun

• bu sureden sonra zaten iphone 5 beklemek mantikli cikartirlarsa bu sene
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.