Şimdi Ara

htc desire hd mi iphone 4 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?

• + desire HD , Iphonedaki kısıtlamalara uyuz oluyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe83
    arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?

Desire HD dedim yaa...
  • Desire HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

+ desire HD , Iphonedaki kısıtlamalara uyuz oluyom

JAilbreak diye birşey var heralde,ayrıca vodafone 11tl'ye ayda desire veriyo desire iphone4'ten üstün olsaydı iphone a da öyle kampanyalar yapılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

quote:

JAilbreak diye birşey var heralde,ayrıca vodafone 11tl'ye ayda desire veriyo desire iphone4'ten üstün olsaydı iphone a da öyle kampanyalar yapılırdı.

Yalnız o kampayada 156 tl 24 ay tahut bide ödüyorsun ayda işe yaramaz bir tarifeye tlf 3744 tl ye sahip oluyorsun : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe83 -- 12 Şubat 2011; 13:56:44 >
  • desire hd daha agir basiyo
  • quote:

quote:

JB yapılan cihazlarda sıkıntı oluyo kimse almıyo bile çok bilmişlik yapmaya gerek yok 11 lirası falan filan faso fiso kim 11 liraya desire veriri, , adamlar seni 24 ay bağlıyo ondan sonra öde dur, 1000 liralık mal 2500 lira oluyo

• quote:

quote:

quote:

JB yapılan cihazlarda sıkıntı oluyo kimse almıyo bile çok bilmişlik yapmaya gerek yok 11 lirası falan filan faso fiso kim 11 liraya desire veriri, , adamlar seni 24 ay bağlıyo ondan sonra öde dur, 1000 liralık mal 2500 lira oluyo

Aynen dediniz gibi Tlf 11 lira değil orda iyi bir k**ık var

• quote:

quote:

quote:

jb yapılan cihazlarda sıkıntı mı oluyor. bunu ilkkez sizden duyuyorum. nasıl bir sıkıntı duydunuz açıklarmısınız. bende jb ile kullanıyorum hiçde bir sıkıntım olmadı. ayrıca kimse almıyor diyorsunuzda bir restore ye bakar. restore ettiğiniz anda o telefonun jb olup olmadığını anlaşılmazda.

arkadaşın sorunusuna gelirsekde ihtiyaçlarına göre değişir. kaliteli uygulamalar istiyorsan, oyun oynamayı severim diyorsan, işletim sisteminin daha stabil olması senin için önemliyse, ikinci elde çok değer kaybedip ölü fiyatına gitmesin istiyorsan iphone tercih etmeni öneririm. ama kişiselleştirme önemliyse (jb ile iphone bunu belli bir yere kadar saglasada android kadar olmuyor) htc desire hd iyi bir tercih olur. kısacası sizin ihtiyaclarınız tercihinizi belirlemeli.

• jb yapılan cihazlarda yazılım yükseltme de sıkıntı oluyo , arıza bile yaptırıyo , 2. el de satılan cihazlarda hep bu problem var o yüzden almak isteyenler jb yapılmamış alıyo
  • tabiki Desire HD lafı bile olmaz ..
    iphonun ekranı retina display ama bu tamamen yalan cunki o kadar kücük yazıları göz zaten göremiyo , retina olsa ne yazar ? birde hadi retina yapıyosun ekran niye ufak yapsana tam ekran telefonun tamamını ??

vala param olsa gider htc desire hd alırım .. ekran desen süper işlemci desen süper Flash desteğide var birde androidki tadından yenmez

bu arada o telefon ayda 11 tl değil Vodefonenin 1000dk sınırsız her yöne tarifesi 45 YTL ama dikkatli bakın bakalım sizin alıcağınız paket kaç Ytl ve kaç dakka ?

o 11 ytl güzel reklam ama pakeet fiyatıyla yine aynı fiyata geliyo telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 12 Şubat 2011; 16:51:57 >
  • işlemcisine OC bile apılıyo ya
  • quote:

quote:

arkadaşıım türkiyeye iphonemi geliyoki kampanya yapılsın , göstersene bana iphone satılan bi yer , telefon bulanın elinde kalıyo o kadar az getiriyolarki telefonu ..

yoksa iphone ve desire hd birbirine rakip ve aynı hıza sahip telefonlardır hatta desire hd iphonu oyun kare saniye ve sayfa açılma hızı olarak gömer .benim için desire hd agır basar
    apple neden flash kullanmıyor biliyomusun :D çunki telefon kasmaya başlıyor flash olunca ağırlaşıyor , ondan dolayı applenin yemiyor tabi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 12 Şubat 2011; 16:56:11 >

• İncelemeleri mi tamamladım sanırım htc desire hd alıcam şuan bir iphone 4 internetteki fiyatı 2300 tl ye mal oluyor. Turkcell ve vodafone de yok denecek kadar az. 2300 tl araba alırım ben ne yapayım iphone :)
  • desire en iyi tercih
  • desire hd kullanıyorum android linux tabanlı bir işletim sistemi kısaca özgürlük demek.
  • @yunuss.10

jb li iphone lar güncellemede sıkıntı yaratmaz. cihazı restore etme/sıfırlama işlemini telefon üzerinden yapmaya kalkarsanız elmada takılı kalır onuda dfu moda alarak cözersiniz. ama zaten sıfırlama işini telefondan degil itunes dan yapmak her zaman için daha saglıklıdır. (backup vs gibi seyler için) itunes dan yapıldıgı takdirdede boyle bir sorun yasamazsınız zaten. ayrıca ikinci elde hiç bir insan bir telefona jb yapılıp yapılmadıgını anlayamaz. alırken jb yapılmamış cihaz arayıp onu alanlar varsa yanılgıya düşerler. ama korkmasınlar jb nin bi zararı yok (abuk sabuk sistem dosyalarını fln silmeye kalkan psikopatlar değillerse)

@momo-oz

flash ın iphone da kasma konusunda verdiginiz bilgi düşünceniz mi yoksa bir kaynaktan alınmış bir bilgi mi? kaynaksa bir link fln verebilirmisiniz acaba. iphone 4 e android 2.2 kurularak flash destekli halini internetteki video larda gorduk kasma fln da olmuyordu. kaldı ki iphone hem donanım hemde yazılım olarak adobe flash ı cok rahat kaldıracak kapasitede. hatta cydia dan frash uygulamasını kurarak flash desteğine belli miktarda sahip olarakda bunu deneyebilirsiniz. mutlaka ki flash ile internette hız farkı vardır her işletim sisteminde oldugu gibi ama kasma boyutunda oldugunu düşünmüyorum. ama bununla ilgili flash destekli cihazlardan yavas denecek kadar geride kaldıgını gosteren bir belge varsa merak ettim bende.

desire hd yi tercih eden arkadaşada hayırlı olsun güle güle kullansın. iki cihazda gayet hoş cihazlar alanı pişman etmez

• quote:

Ben de. Desire HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 12 Şubat 2011; 22:51:27 >
  • fanatik olarak demiyorsunuz demi objektif bir cevap isterim açıkçası yani bu telefonlardan hak edene para vericem.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.