Şimdi Ara

HTC Desire Hd oyunlarr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu desire hd de parali Oyunlar varmı ayrıca marketten oyunların çoğu kötü nova çok die bi oyun varmış ve bunun gibi güzel Oyunlar bunun gibi oyunları nerden bulabilirim vveeeee tavsiye edeceğiniz oyun varmi ?

• Çok fazla HD oyun var. Novayı oynuyorum ben, bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum.

Nova V3.1.0

Arat Google'da bulacaksın, fazlasıyla hem de ;)

Edit: Site ismi, warez vermek yasak bildiğim kadarıyla. Sen üsttekini arat zaten karşına çıkıyor siteler, apk dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLucky -- 31 Ocak 2011; 23:04:00 >
  • Ya benim de sorum o market dışından diğer oyunları nerden indircem ?
  • ??????
  • applanet i bilmiyormusun google yaz sitesine gir indir telefonuna kur bütün paralı oyunlar beleş
  • nasıl birsey biraz daha detaylı anlatırmısın bulamadım ayrıca site warsa sende atarsan sevinirim . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsyn_ak

nasıl birsey biraz daha detaylı anlatırmısın bulamadım ayrıca site warsa sende atarsan sevinirim . . .

İnt bulamadıysan boşver yapma zaten hatta sen desire hd niye aldın daha google a applanet yazıp ilk çıkan siteye girip inidirip yüklemeyi bilmiyorsun bunu bilmeyede gerek yok aslında kolay birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oranj001 pardon ben 24 saat bilgisayarda takılmıyorum sosyal bir insanım ama genede tesekkurler :))
  • quote:

oranj001 pardon ben 24 saat bilgisayarda takılmıyorum sosyal bir insanım ama genede tesekkurler :))

Bunun sosyallikle ne alakası var google a applanet yazamıcak kadar aciz misin?
  • yok hayır bulamadım ya yazdım ama bulamadım
  • ok yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsyn_ak -- 1 Şubat 2011; 20:02:48 >
  • hocam hakkaten bu kadar bilgisizsen telefonu almadan önce araştırsan daha iyi! o .apk yı telefona atacak ve kuracaksın... nasıl atacaksın; 1)bluetooth 2)kablo'yu bagla sd karta at!

google a "android apk dosyası yükleme" yaz diyecem ama sen applanet yazıp bulamadıysan bunu zaten bulamazsın

quote:

yaa bu appplanet ne ise yarıyor ya ? ? sitede bi download link i war indirdim masaustunden app.pak die dosya cıktım bunu ne yapcam telefonada nasıl atılcagını bilmiyorum yardım ! ! !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.