Bildirim
HTC Desire Hd oyunlarr
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok fazla HD oyun var. Novayı oynuyorum ben, bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum.
Nova V3.1.0
Arat Google'da bulacaksın, fazlasıyla hem de ;)
Edit: Site ismi, warez vermek yasak bildiğim kadarıyla. Sen üsttekini arat zaten karşına çıkıyor siteler, apk dosyaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLucky -- 31 Ocak 2011; 23:04:00 > -
Ya benim de sorum o market dışından diğer oyunları nerden indircem ? -
?????? -
applanet i bilmiyormusun google yaz sitesine gir indir telefonuna kur bütün paralı oyunlar beleş -
nasıl birsey biraz daha detaylı anlatırmısın bulamadım ayrıca site warsa sende atarsan sevinirim . . . -
quote:
Orijinalden alıntı: Hsyn_ak
nasıl birsey biraz daha detaylı anlatırmısın bulamadım ayrıca site warsa sende atarsan sevinirim . . .
İnt bulamadıysan boşver yapma zaten hatta sen desire hd niye aldın daha google a applanet yazıp ilk çıkan siteye girip inidirip yüklemeyi bilmiyorsun bunu bilmeyede gerek yok aslında kolay birşey -
-
oranj001 pardon ben 24 saat bilgisayarda takılmıyorum sosyal bir insanım ama genede tesekkurler :)) -
quote:
oranj001 pardon ben 24 saat bilgisayarda takılmıyorum sosyal bir insanım ama genede tesekkurler :))
Bunun sosyallikle ne alakası var google a applanet yazamıcak kadar aciz misin? -
yok hayır bulamadım ya yazdım ama bulamadım -
ok yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsyn_ak -- 1 Şubat 2011; 20:02:48 > -
hocam hakkaten bu kadar bilgisizsen telefonu almadan önce araştırsan daha iyi! o .apk yı telefona atacak ve kuracaksın... nasıl atacaksın; 1)bluetooth 2)kablo'yu bagla sd karta at!
google a "android apk dosyası yükleme" yaz diyecem ama sen applanet yazıp bulamadıysan bunu zaten bulamazsın
quote:
yaa bu appplanet ne ise yarıyor ya ? ? sitede bi download link i war indirdim masaustunden app.pak die dosya cıktım bunu ne yapcam telefonada nasıl atılcagını bilmiyorum yardım ! ! !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X